Адрес:
гр. Варна 9000,
Морска гара Варна,
централно фоайе, офис № 9

Телефон:
+359 52/ 600 636
+359 885 207 788; +359 889 899 677

www.orangeholiday.bg

Email:
office@orangeholiday.bg

Виж Снимки
Назад

Почивка в Сиде, Турция със самолет от Варна - 7 нощувки

Цени от:
403.47 €

Детайли:

Продължителност:
8 дни / 7 нощувки
Транспорт:
Самолет
Дати на отпътуване:
25.08.2024 г.,   28.08.2024 г.,   01.09.2024 г.,   04.09.2024 г.,   08.09.2024 г.,   11.09.2024 г.,   15.09.2024 г.,   18.09.2024 г.,   22.09.2024 г.,   25.09.2024 г.,   29.09.2024 г.,   02.10.2024 г.,   06.10.2024 г.,   09.10.2024 г.,   13.10.2024 г.,   16.10.2024 г.,   20.10.2024 г.,   23.10.2024 г.,   27.10.2024 г.
Описание:
ТУРЦИЯ ЛЯТО 2024
 „Плати депозит 30 % при записване, доплати до 30 дни преди датата на отпътуване“ 
Обявените цени са с динамично ценообразуване, в реално време и са пряко свързани с евентуална промяна в цените и условията на всеки хотел.
Хотелите си запазват правото да променят или прекратяват отстъпките и промоциите по всяко време и туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна на цената. Затова препоръчваме резервация в срок до 24 часа след избор на хотел и оферта.

Описание / Транспорт:
Полетна информация Анталия с полет от Варна

Заминаване FB6745 Варна 12:00 -Анталия 13:30
Връщане FB6746 Анталия 14:10 - Варна 15:30

Тип самолет: Boeing - 733
Адрес на авиокомпанията: София, бул. "Брюксел" №1
Авиокомпания: Bulgaria Air
Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за груповия трансфер летище-хотел-летище (в зависимост от местоположението на хотела):
район Алания - около 3 часа в посока;
район Сиде - около 2.5 часа в посока;
район Лара - около 1 час в посока;
район Белек - около 2 часа в посока;
район Кемер - около 1.5 часа в посока;
Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Програма:
Ден 1
Отпътуване с чартърен полет Варна-Анталия-Варна. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.

Ден 2
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 3
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за Варна.


Основна информация и допълнителни услуги:
ЛЯТО 2024, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ ВАРНА ДО АНТАЛИЯ
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:
1. Плащания:
1.1 Първи депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 30 дни преди датата на пътуване.
1.3 При неспазване на описаните по-горе в т. 1.1 и 1.2 срокове за плащане Туроператорът има право да прекрати договора за туристически пакет и да анулира направената резервация
2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.
2.2 Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва:
  ако прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.
За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.
  При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.
2.3 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:
При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.
Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.
Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: Български граждани могат да пътуват за Република Турция с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 150 дни от датата на пристигане в Турция. При безсрочна лична карта, ако е издадена преди повече от 10 години се изисква задължително валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи за български граждани, пътуващи до Република Турция.
Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 20 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 една отсечка – Варна – 800 долара на тон, Анталия – 800 долара на тон и курс на евро към щатски долар 1,00 към 1,00. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна– Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - Варна.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 20 календарни дни от датата на резервиране на туристическия пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 14 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗЕАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "Глобъл Сървисиз България" АД на тел. +359 2 81 97 30 197, е-mail: assistance@glovalservices.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052310000537/13.06.2023 валидна от 01.07.2023-30.06.2024 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333

В цената се включва:
Чартърен полет Варна - Анталия - Варна с включени летищни такси в размер на 79 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен (55 х 40 х 23). Разрешеният багаж за бебета до 1,99 г. е 10 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен + бебешка количка.
7 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” с покритие 10 000 евро (за лица до 75 г.).
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

В цената не се включва:
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 75 до 85 г. - доплащане 25 лв.
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 85 г. - не се предлага
Такса гориво (виж забележката по- долу).
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси


HOLIDAY CITY HOTEL
от 360.45 €

HOLIDAY CITY HOTEL

Сиде, Анталия
LAVITAS HOTEL KUMKOY
от 384.93 €

LAVITAS HOTEL KUMKOY

Сиде, Анталия
SIDE SQUARE HOTEL (ADULTS ONLY)
от 392.6 €

SIDE SQUARE HOTEL (ADULTS ONLY)

Сиде, Анталия
CLOVER MAGIC ALTINKUM
от 395.81 €

CLOVER MAGIC ALTINKUM

Сиде, Анталия
CLOVER MAGIC PARK SIDE
от 403.47 €

CLOVER MAGIC PARK SIDE

Сиде, Анталия
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
от 403.58 €

RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE

Сиде, Анталия
CALIDO MARIS HOTEL
от 412.35 €

CALIDO MARIS HOTEL

Сиде, Анталия
CLOVER MAGIC NOVA BEACH
от 416.01 €

CLOVER MAGIC NOVA BEACH

Сиде, Анталия
SERENIS SIDE HOTEL
от 435.83 €

SERENIS SIDE HOTEL

Сиде, Анталия
SIDEKUM HOTEL
от 436.21 €

SIDEKUM HOTEL

Сиде, Анталия
SIDE ROYAL PARADISE HOTEL
от 438.88 €

SIDE ROYAL PARADISE HOTEL

Сиде, Анталия
RIOLAVITAS RESORT & SPA
от 440.88 €

RIOLAVITAS RESORT & SPA

Сиде, Анталия
MP LABRANDA EXCELSIOR SIDE
от 443.99 €

MP LABRANDA EXCELSIOR SIDE

Сиде, Анталия
DIAMOND BEACH HOTEL SPA
от 450.2 €

DIAMOND BEACH HOTEL SPA

Сиде, Анталия
ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE
от 457.69 €

ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE

Сиде, Анталия
ARMAS PEMAR BEACH RESORT
от 461.42 €

ARMAS PEMAR BEACH RESORT

Сиде, Анталия
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
от 462.52 €

J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA

Сиде, Анталия
BIENO CLUB HOTEL SUNSET
от 465.96 €

BIENO CLUB HOTEL SUNSET

Сиде, Анталия
ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE (ADULTS ONLY)
от 471.57 €

ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE (ADULTS ONLY)

Сиде, Анталия
DIAMOND ELITE HOTEL SPA (ADULTS ONLY)
от 473.51 €

DIAMOND ELITE HOTEL SPA (ADULTS ONLY)

Сиде, Анталия
CLUB SIDELYA HOTEL
от 480.5 €

CLUB SIDELYA HOTEL

Сиде, Анталия
SEADEN COROLLA HOTEL
от 485.94 €

SEADEN COROLLA HOTEL

Сиде, Анталия
SUNRISE BEACH SIDE
от 490.5 €

SUNRISE BEACH SIDE

Сиде, Анталия
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
от 507.25 €

SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA

Сиде, Анталия
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
от 507.25 €

SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA

Сиде, Анталия
EUPHORIA BARBAROSS BEACH RESORT
от 508.04 €

EUPHORIA BARBAROSS BEACH RESORT

Сиде, Анталия
ARMAS BELLA SUN HOTEL
от 510.37 €

ARMAS BELLA SUN HOTEL

Сиде, Анталия
CESARS SIDE
от 512.7 €

CESARS SIDE

Сиде, Анталия
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
от 514.3 €

DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA

Сиде, Анталия
RAYMAR RESORT & AQUA
от 516.13 €

RAYMAR RESORT & AQUA

Сиде, Анталия
CLUB NENA
от 528.01 €

CLUB NENA

Сиде, Анталия
ORFEUS PARK HOTEL
от 529.01 €

ORFEUS PARK HOTEL

Сиде, Анталия
ARCANUS TRENDLINE RESORT Side
от 531.19 €

ARCANUS TRENDLINE RESORT Side

Сиде, Анталия
CLUB CALIMERA SERRA PALACE
от 531.78 €

CLUB CALIMERA SERRA PALACE

Сиде, Анталия
SIDE ROYAL PALACE HOTEL & SPA
от 535.67 €

SIDE ROYAL PALACE HOTEL & SPA

Сиде, Анталия
AMELIA BEACH RESORT SPA
от 536 €

AMELIA BEACH RESORT SPA

Сиде, Анталия
NOVA PARK HOTEL
от 537.17 €

NOVA PARK HOTEL

Сиде, Анталия
NUMA CLUB SIDE
от 539.5 €

NUMA CLUB SIDE

Сиде, Анталия
SIDE ROYAL STYLE
от 541.88 €

SIDE ROYAL STYLE

Сиде, Анталия
SIDE MOON PALACE HOTEL
от 542.45 €

SIDE MOON PALACE HOTEL

Сиде, Анталия
SUNMELIA BEACH
от 545.33 €

SUNMELIA BEACH

Сиде, Анталия
ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT
от 545.33 €

ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT

Сиде, Анталия
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
от 548.05 €

HORUS PARADISE LUXURY RESORT

Сиде, Анталия
OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL
от 552.33 €

OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL

Сиде, Анталия
WASHINGTON RESORT & SPA
от 556.08 €

WASHINGTON RESORT & SPA

Сиде, Анталия
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
от 557.42 €

BOSPHORUS SORGUN HOTEL

Сиде, Анталия
CRYSTAL ADMIRAL RESORT
от 559.26 €

CRYSTAL ADMIRAL RESORT

Сиде, Анталия
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA (ADULTS ONLY)
от 561.42 €

SEADEN VALENTINE RESORT & SPA (ADULTS ONLY)

Сиде, Анталия
MARVIDA FAMILY ECO
от 561.42 €

MARVIDA FAMILY ECO

Сиде, Анталия
ALARCHA HOTELS & RESORTS
от 565.59 €

ALARCHA HOTELS & RESORTS

Сиде, Анталия
CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY
от 576.08 €

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY

Сиде, Анталия
TURAN PRINCE HOTEL
от 585.4 €

TURAN PRINCE HOTEL

Сиде, Анталия
LYKIA WORLD LINKS GOLF
от 589.07 €

LYKIA WORLD LINKS GOLF

Сиде, Анталия
CASTIVAL HOTEL
от 590.84 €

CASTIVAL HOTEL

Сиде, Анталия
NOVUM GARDEN SIDE
от 595.39 €

NOVUM GARDEN SIDE

Сиде, Анталия
AMARA FAMILY RESORT
от 597.78 €

AMARA FAMILY RESORT

Сиде, Анталия
CLUB TURAN PRINCE WORLD
от 597.83 €

CLUB TURAN PRINCE WORLD

Сиде, Анталия
EUPHORIA PALM BEACH RESORT SIDE
от 600.83 €

EUPHORIA PALM BEACH RESORT SIDE

Сиде, Анталия
VONRESORT GOLDEN BEACH
от 604.04 €

VONRESORT GOLDEN BEACH

Сиде, Анталия
ALEXIA RESORT & SPA
от 604.27 €

ALEXIA RESORT & SPA

Сиде, Анталия
SUNRISE RESORT HOTEL
от 618.03 €

SUNRISE RESORT HOTEL

Сиде, Анталия
ADALYA ART SIDE
от 619.2 €

ADALYA ART SIDE

Сиде, Анталия
ARCANUS SORGUN
от 624.59 €

ARCANUS SORGUN

Сиде, Анталия
VONRESORT GOLDEN COAST
от 635.12 €

VONRESORT GOLDEN COAST

Сиде, Анталия
STARLIGHT RESORT HOTEL
от 639.79 €

STARLIGHT RESORT HOTEL

Сиде, Анталия
KAMELYA COLLECTION AISHEN K CLUB
от 650.56 €

KAMELYA COLLECTION AISHEN K CLUB

Сиде, Анталия
BERRY HOTELS
от 656.28 €

BERRY HOTELS

Сиде, Анталия
TURQUOISE HOTEL
от 661.75 €

TURQUOISE HOTEL

Сиде, Анталия
CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA
от 663.32 €

CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA

Сиде, Анталия
DIAMOND DELUXE HOTEL SPA
от 671.64 €

DIAMOND DELUXE HOTEL SPA

Сиде, Анталия
BARUT SUNWING SIDE BEACH
от 673.31 €

BARUT SUNWING SIDE BEACH

Сиде, Анталия
LAGO HOTEL
от 674.64 €

LAGO HOTEL

Сиде, Анталия
SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
от 675.87 €

SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA

Сиде, Анталия
BARUT GOIA
от 676.31 €

BARUT GOIA

Сиде, Анталия
VONRESORT ELITE HOTEL
от 678.64 €

VONRESORT ELITE HOTEL

Сиде, Анталия
SELECTUM FAMILY COMFORT SIDE
от 680.53 €

SELECTUM FAMILY COMFORT SIDE

Сиде, Анталия
SELECTUM FOR TWO SIDE (ADULTS ONLY)
от 680.53 €

SELECTUM FOR TWO SIDE (ADULTS ONLY)

Сиде, Анталия
KAMELYA COLLECTION FULYA
от 685.19 €

KAMELYA COLLECTION FULYA

Сиде, Анталия
TUI MAGIC LIFE JACARANDA
от 708.94 €

TUI MAGIC LIFE JACARANDA

Сиде, Анталия
MIRAMARE QUEEN
от 715.93 €

MIRAMARE QUEEN

Сиде, Анталия
ROYAL ALHAMBRA PALACE
от 721.38 €

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Сиде, Анталия
SUENO BEACH SIDE
от 723.71 €

SUENO BEACH SIDE

Сиде, Анталия
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
от 743.99 €

KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA

Сиде, Анталия
SEVEN SEAS HOTEL BLUE
от 753.23 €

SEVEN SEAS HOTEL BLUE

Сиде, Анталия
ROYAL DRAGON
от 759.06 €

ROYAL DRAGON

Сиде, Анталия
PALOMA PERISSIA
от 759.45 €

PALOMA PERISSIA

Сиде, Анталия
ROYAL TAJ MAHAL
от 760.56 €

ROYAL TAJ MAHAL

Сиде, Анталия
KAMELYA COLLECTION SENTIDO SELIN
от 760.85 €

KAMELYA COLLECTION SENTIDO SELIN

Сиде, Анталия
BARUT TUI BLUE ANDIZ
от 778.1 €

BARUT TUI BLUE ANDIZ

Сиде, Анталия
PALOMA OCEANA RESORT
от 786.33 €

PALOMA OCEANA RESORT

Сиде, Анталия
DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT (ex.Alva Donna Beach Resort)
от 793.58 €

DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT (ex.Alva Donna Beach Resort)

Сиде, Анталия
SEADEN QUALITY RESORT AND SPA
от 808.95 €

SEADEN QUALITY RESORT AND SPA

Сиде, Анталия
PALOMA ORENDA RESORT
от 811.82 €

PALOMA ORENDA RESORT

Сиде, Анталия
ADALYA OCEAN RESORT
от 815.39 €

ADALYA OCEAN RESORT

Сиде, Анталия
TUI BLUE PALM GARDEN
от 817.17 €

TUI BLUE PALM GARDEN

Сиде, Анталия
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
от 838.39 €

KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA

Сиде, Анталия
ADALYA RESORT & SPA
от 848.36 €

ADALYA RESORT & SPA

Сиде, Анталия
LIU RESORTS
от 858.9 €

LIU RESORTS

Сиде, Анталия
SELECTUM FAMILY RESORT SIDE
от 885.65 €

SELECTUM FAMILY RESORT SIDE

Сиде, Анталия
AYDINBEY KING'S PALACE
от 900.47 €

AYDINBEY KING'S PALACE

Сиде, Анталия
MIRAMARE BEACH HOTEL
от 921.06 €

MIRAMARE BEACH HOTEL

Сиде, Анталия
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI (EX Barut Sorgun)
от 940.54 €

AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI (EX Barut Sorgun)

Сиде, Анталия
BARUT HEMERA RESORT
от 960.08 €

BARUT HEMERA RESORT

Сиде, Анталия
BARUT ARUM COLLECTION
от 992.99 €

BARUT ARUM COLLECTION

Сиде, Анталия
PALOMA FINESSE HOTEL SIDE
от 1022.35 €

PALOMA FINESSE HOTEL SIDE

Сиде, Анталия
VOYAGE SORGUN
от 1244.63 €

VOYAGE SORGUN

Сиде, Анталия
BARUT ACANTHUS & CENNET
от 1292.91 €

BARUT ACANTHUS & CENNET

Сиде, Анталия
Програма
Описание:
ТУРЦИЯ ЛЯТО 2024
 „Плати депозит 30 % при записване, доплати до 30 дни преди датата на отпътуване“ 
Обявените цени са с динамично ценообразуване, в реално време и са пряко свързани с евентуална промяна в цените и условията на всеки хотел.
Хотелите си запазват правото да променят или прекратяват отстъпките и промоциите по всяко време и туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна на цената. Затова препоръчваме резервация в срок до 24 часа след избор на хотел и оферта.

Описание / Транспорт:
Полетна информация Анталия с полет от Варна

Заминаване FB6745 Варна 12:00 -Анталия 13:30
Връщане FB6746 Анталия 14:10 - Варна 15:30

Тип самолет: Boeing - 733
Адрес на авиокомпанията: София, бул. "Брюксел" №1
Авиокомпания: Bulgaria Air
Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за груповия трансфер летище-хотел-летище (в зависимост от местоположението на хотела):
район Алания - около 3 часа в посока;
район Сиде - около 2.5 часа в посока;
район Лара - около 1 час в посока;
район Белек - около 2 часа в посока;
район Кемер - около 1.5 часа в посока;
Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Програма:
Ден 1
Отпътуване с чартърен полет Варна-Анталия-Варна. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.

Ден 2
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 3
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за Варна.


Цени и условия
Основна информация и допълнителни услуги:
ЛЯТО 2024, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ ВАРНА ДО АНТАЛИЯ
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:
1. Плащания:
1.1 Първи депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 30 дни преди датата на пътуване.
1.3 При неспазване на описаните по-горе в т. 1.1 и 1.2 срокове за плащане Туроператорът има право да прекрати договора за туристически пакет и да анулира направената резервация
2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.
2.2 Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва:
  ако прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.
За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.
  При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.
2.3 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:
При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.
Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.
Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: Български граждани могат да пътуват за Република Турция с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 150 дни от датата на пристигане в Турция. При безсрочна лична карта, ако е издадена преди повече от 10 години се изисква задължително валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи за български граждани, пътуващи до Република Турция.
Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 20 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 една отсечка – Варна – 800 долара на тон, Анталия – 800 долара на тон и курс на евро към щатски долар 1,00 към 1,00. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна– Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - Варна.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 20 календарни дни от датата на резервиране на туристическия пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 14 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗЕАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "Глобъл Сървисиз България" АД на тел. +359 2 81 97 30 197, е-mail: assistance@glovalservices.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052310000537/13.06.2023 валидна от 01.07.2023-30.06.2024 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333

В цената се включва:
Чартърен полет Варна - Анталия - Варна с включени летищни такси в размер на 79 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен (55 х 40 х 23). Разрешеният багаж за бебета до 1,99 г. е 10 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен + бебешка количка.
7 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” с покритие 10 000 евро (за лица до 75 г.).
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

В цената не се включва:
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 75 до 85 г. - доплащане 25 лв.
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 85 г. - не се предлага
Такса гориво (виж забележката по- долу).
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси


Хотели по програмата
HOLIDAY CITY HOTEL
от 360.45 €

HOLIDAY CITY HOTEL

Сиде, Анталия
LAVITAS HOTEL KUMKOY
от 384.93 €

LAVITAS HOTEL KUMKOY

Сиде, Анталия
SIDE SQUARE HOTEL (ADULTS ONLY)
от 392.6 €

SIDE SQUARE HOTEL (ADULTS ONLY)

Сиде, Анталия
CLOVER MAGIC ALTINKUM
от 395.81 €

CLOVER MAGIC ALTINKUM

Сиде, Анталия
CLOVER MAGIC PARK SIDE
от 403.47 €

CLOVER MAGIC PARK SIDE

Сиде, Анталия
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
от 403.58 €

RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE

Сиде, Анталия
CALIDO MARIS HOTEL
от 412.35 €

CALIDO MARIS HOTEL

Сиде, Анталия
CLOVER MAGIC NOVA BEACH
от 416.01 €

CLOVER MAGIC NOVA BEACH

Сиде, Анталия
SERENIS SIDE HOTEL
от 435.83 €

SERENIS SIDE HOTEL

Сиде, Анталия
SIDEKUM HOTEL
от 436.21 €

SIDEKUM HOTEL

Сиде, Анталия
SIDE ROYAL PARADISE HOTEL
от 438.88 €

SIDE ROYAL PARADISE HOTEL

Сиде, Анталия
RIOLAVITAS RESORT & SPA
от 440.88 €

RIOLAVITAS RESORT & SPA

Сиде, Анталия
MP LABRANDA EXCELSIOR SIDE
от 443.99 €

MP LABRANDA EXCELSIOR SIDE

Сиде, Анталия
DIAMOND BEACH HOTEL SPA
от 450.2 €

DIAMOND BEACH HOTEL SPA

Сиде, Анталия
ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE
от 457.69 €

ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE

Сиде, Анталия
ARMAS PEMAR BEACH RESORT
от 461.42 €

ARMAS PEMAR BEACH RESORT

Сиде, Анталия
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
от 462.52 €

J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA

Сиде, Анталия
BIENO CLUB HOTEL SUNSET
от 465.96 €

BIENO CLUB HOTEL SUNSET

Сиде, Анталия
ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE (ADULTS ONLY)
от 471.57 €

ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE (ADULTS ONLY)

Сиде, Анталия
DIAMOND ELITE HOTEL SPA (ADULTS ONLY)
от 473.51 €

DIAMOND ELITE HOTEL SPA (ADULTS ONLY)

Сиде, Анталия
CLUB SIDELYA HOTEL
от 480.5 €

CLUB SIDELYA HOTEL

Сиде, Анталия
SEADEN COROLLA HOTEL
от 485.94 €

SEADEN COROLLA HOTEL

Сиде, Анталия
SUNRISE BEACH SIDE
от 490.5 €

SUNRISE BEACH SIDE

Сиде, Анталия
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
от 507.25 €

SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA

Сиде, Анталия
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
от 507.25 €

SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA

Сиде, Анталия
EUPHORIA BARBAROSS BEACH RESORT
от 508.04 €

EUPHORIA BARBAROSS BEACH RESORT

Сиде, Анталия
ARMAS BELLA SUN HOTEL
от 510.37 €

ARMAS BELLA SUN HOTEL

Сиде, Анталия
CESARS SIDE
от 512.7 €

CESARS SIDE

Сиде, Анталия
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
от 514.3 €

DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA

Сиде, Анталия
RAYMAR RESORT & AQUA
от 516.13 €

RAYMAR RESORT & AQUA

Сиде, Анталия
CLUB NENA
от 528.01 €

CLUB NENA

Сиде, Анталия
ORFEUS PARK HOTEL
от 529.01 €

ORFEUS PARK HOTEL

Сиде, Анталия
ARCANUS TRENDLINE RESORT Side
от 531.19 €

ARCANUS TRENDLINE RESORT Side

Сиде, Анталия
CLUB CALIMERA SERRA PALACE
от 531.78 €

CLUB CALIMERA SERRA PALACE

Сиде, Анталия
SIDE ROYAL PALACE HOTEL & SPA
от 535.67 €

SIDE ROYAL PALACE HOTEL & SPA

Сиде, Анталия
AMELIA BEACH RESORT SPA
от 536 €

AMELIA BEACH RESORT SPA

Сиде, Анталия
NOVA PARK HOTEL
от 537.17 €

NOVA PARK HOTEL

Сиде, Анталия
NUMA CLUB SIDE
от 539.5 €

NUMA CLUB SIDE

Сиде, Анталия
SIDE ROYAL STYLE
от 541.88 €

SIDE ROYAL STYLE

Сиде, Анталия
SIDE MOON PALACE HOTEL
от 542.45 €

SIDE MOON PALACE HOTEL

Сиде, Анталия
SUNMELIA BEACH
от 545.33 €

SUNMELIA BEACH

Сиде, Анталия
ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT
от 545.33 €

ROYAL ATLANTIS SPA & RESORT

Сиде, Анталия
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
от 548.05 €

HORUS PARADISE LUXURY RESORT

Сиде, Анталия
OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL
от 552.33 €

OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL

Сиде, Анталия
WASHINGTON RESORT & SPA
от 556.08 €

WASHINGTON RESORT & SPA

Сиде, Анталия
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
от 557.42 €

BOSPHORUS SORGUN HOTEL

Сиде, Анталия
CRYSTAL ADMIRAL RESORT
от 559.26 €

CRYSTAL ADMIRAL RESORT

Сиде, Анталия
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA (ADULTS ONLY)
от 561.42 €

SEADEN VALENTINE RESORT & SPA (ADULTS ONLY)

Сиде, Анталия
MARVIDA FAMILY ECO
от 561.42 €

MARVIDA FAMILY ECO

Сиде, Анталия
ALARCHA HOTELS & RESORTS
от 565.59 €

ALARCHA HOTELS & RESORTS

Сиде, Анталия
CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY
от 576.08 €

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY

Сиде, Анталия
TURAN PRINCE HOTEL
от 585.4 €

TURAN PRINCE HOTEL

Сиде, Анталия
LYKIA WORLD LINKS GOLF
от 589.07 €

LYKIA WORLD LINKS GOLF

Сиде, Анталия
CASTIVAL HOTEL
от 590.84 €

CASTIVAL HOTEL

Сиде, Анталия
NOVUM GARDEN SIDE
от 595.39 €

NOVUM GARDEN SIDE

Сиде, Анталия
AMARA FAMILY RESORT
от 597.78 €

AMARA FAMILY RESORT

Сиде, Анталия
CLUB TURAN PRINCE WORLD
от 597.83 €

CLUB TURAN PRINCE WORLD

Сиде, Анталия
EUPHORIA PALM BEACH RESORT SIDE
от 600.83 €

EUPHORIA PALM BEACH RESORT SIDE

Сиде, Анталия
VONRESORT GOLDEN BEACH
от 604.04 €

VONRESORT GOLDEN BEACH

Сиде, Анталия
ALEXIA RESORT & SPA
от 604.27 €

ALEXIA RESORT & SPA

Сиде, Анталия
SUNRISE RESORT HOTEL
от 618.03 €

SUNRISE RESORT HOTEL

Сиде, Анталия
ADALYA ART SIDE
от 619.2 €

ADALYA ART SIDE

Сиде, Анталия
ARCANUS SORGUN
от 624.59 €

ARCANUS SORGUN

Сиде, Анталия
VONRESORT GOLDEN COAST
от 635.12 €

VONRESORT GOLDEN COAST

Сиде, Анталия
STARLIGHT RESORT HOTEL
от 639.79 €

STARLIGHT RESORT HOTEL

Сиде, Анталия
KAMELYA COLLECTION AISHEN K CLUB
от 650.56 €

KAMELYA COLLECTION AISHEN K CLUB

Сиде, Анталия
BERRY HOTELS
от 656.28 €

BERRY HOTELS

Сиде, Анталия
TURQUOISE HOTEL
от 661.75 €

TURQUOISE HOTEL

Сиде, Анталия
CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA
от 663.32 €

CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA

Сиде, Анталия
DIAMOND DELUXE HOTEL SPA
от 671.64 €

DIAMOND DELUXE HOTEL SPA

Сиде, Анталия
BARUT SUNWING SIDE BEACH
от 673.31 €

BARUT SUNWING SIDE BEACH

Сиде, Анталия
LAGO HOTEL
от 674.64 €

LAGO HOTEL

Сиде, Анталия
SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
от 675.87 €

SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA

Сиде, Анталия
BARUT GOIA
от 676.31 €

BARUT GOIA

Сиде, Анталия
VONRESORT ELITE HOTEL
от 678.64 €

VONRESORT ELITE HOTEL

Сиде, Анталия
SELECTUM FAMILY COMFORT SIDE
от 680.53 €

SELECTUM FAMILY COMFORT SIDE

Сиде, Анталия
SELECTUM FOR TWO SIDE (ADULTS ONLY)
от 680.53 €

SELECTUM FOR TWO SIDE (ADULTS ONLY)

Сиде, Анталия
KAMELYA COLLECTION FULYA
от 685.19 €

KAMELYA COLLECTION FULYA

Сиде, Анталия
TUI MAGIC LIFE JACARANDA
от 708.94 €

TUI MAGIC LIFE JACARANDA

Сиде, Анталия
MIRAMARE QUEEN
от 715.93 €

MIRAMARE QUEEN

Сиде, Анталия
ROYAL ALHAMBRA PALACE
от 721.38 €

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Сиде, Анталия
SUENO BEACH SIDE
от 723.71 €

SUENO BEACH SIDE

Сиде, Анталия
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
от 743.99 €

KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA

Сиде, Анталия
SEVEN SEAS HOTEL BLUE
от 753.23 €

SEVEN SEAS HOTEL BLUE

Сиде, Анталия
ROYAL DRAGON
от 759.06 €

ROYAL DRAGON

Сиде, Анталия
PALOMA PERISSIA
от 759.45 €

PALOMA PERISSIA

Сиде, Анталия
ROYAL TAJ MAHAL
от 760.56 €

ROYAL TAJ MAHAL

Сиде, Анталия
KAMELYA COLLECTION SENTIDO SELIN
от 760.85 €

KAMELYA COLLECTION SENTIDO SELIN

Сиде, Анталия
BARUT TUI BLUE ANDIZ
от 778.1 €

BARUT TUI BLUE ANDIZ

Сиде, Анталия
PALOMA OCEANA RESORT
от 786.33 €

PALOMA OCEANA RESORT

Сиде, Анталия
DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT (ex.Alva Donna Beach Resort)
от 793.58 €

DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT (ex.Alva Donna Beach Resort)

Сиде, Анталия
SEADEN QUALITY RESORT AND SPA
от 808.95 €

SEADEN QUALITY RESORT AND SPA

Сиде, Анталия
PALOMA ORENDA RESORT
от 811.82 €

PALOMA ORENDA RESORT

Сиде, Анталия
ADALYA OCEAN RESORT
от 815.39 €

ADALYA OCEAN RESORT

Сиде, Анталия
TUI BLUE PALM GARDEN
от 817.17 €

TUI BLUE PALM GARDEN

Сиде, Анталия
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
от 838.39 €

KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA

Сиде, Анталия
ADALYA RESORT & SPA
от 848.36 €

ADALYA RESORT & SPA

Сиде, Анталия
LIU RESORTS
от 858.9 €

LIU RESORTS

Сиде, Анталия
SELECTUM FAMILY RESORT SIDE
от 885.65 €

SELECTUM FAMILY RESORT SIDE

Сиде, Анталия
AYDINBEY KING'S PALACE
от 900.47 €

AYDINBEY KING'S PALACE

Сиде, Анталия
MIRAMARE BEACH HOTEL
от 921.06 €

MIRAMARE BEACH HOTEL

Сиде, Анталия
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI (EX Barut Sorgun)
от 940.54 €

AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI (EX Barut Sorgun)

Сиде, Анталия
BARUT HEMERA RESORT
от 960.08 €

BARUT HEMERA RESORT

Сиде, Анталия
BARUT ARUM COLLECTION
от 992.99 €

BARUT ARUM COLLECTION

Сиде, Анталия
PALOMA FINESSE HOTEL SIDE
от 1022.35 €

PALOMA FINESSE HOTEL SIDE

Сиде, Анталия
VOYAGE SORGUN
от 1244.63 €

VOYAGE SORGUN

Сиде, Анталия
BARUT ACANTHUS & CENNET
от 1292.91 €

BARUT ACANTHUS & CENNET

Сиде, Анталия
icon-dots-lg icon-dots icon-arrow-left icon-arrow-right icon-print icon-facebook-f icon-instagram icon-linkedin icon-skype icon-twitter icon-facebook icon-phone icon-pin icon-star icon-bus icon-calendar icon-plane icon-tag icon-menu icon-search bank check folder globe link contact close