Управление на имоти

 

HOME PROFIT е компания за управление на имоти, която е създадена с основна цел да предостави на собствениците на апартаменти, къщи, ваканционни  хотели и вили цялостно, ефективно и качествено управление на имотите, чрез краткосрочно отдаване в платформите Airbnb, Booking, Vrbo,Agoda, Expedia и др. или средносрочно чрез директни договори.  
 
HOME PROFIT ще се погрижи за правилното управление на Вашия имот, за да го превърне във високорейтингов Airbnb и Booking дом, който да Ви носи оптимални приходи. С индивидуален подход, анализ на пазара, гъвкава маркетингова и ценова политика и професионална поддръжка, ще развием пълния пазарен потенциал на имота Ви.
 
Какво представлява управлението на имоти?
 
Все повече хора инвестират в закупуването на втори дом в града или във ваканционен курорт по черноморието или в планинските райони с цел отдаване под наем.
Това налага тези имоти да бъдат правилно подготвени и позиционирани на пазара в резервационните платформи, изисква комуникация с потенциалния клиент - от резервацията до изпращането му.
Това е трудоемко, специфично и отнема много време и енергия, затова HOME PROFIT ще Ви предложи екип от специалисти с дългогодишен опит в управление на резервациите в платформите за продажби, който да увеличи приходите от имота Ви.
 
Управление на имоти за средносрочен наем
 
Адаптиране на дома към нуждите на бизнеса за удобства и функционалности близки до комфорта на дома. Осъществяване на договарянето между собственици на имоти и компании за изгодни условия и цялостно управление на средносрочното отдаване на имота.
 
Управление на хотели и апартхотели
 
Професионално управление на продажбите на хотели чрез договаряне с туроператори и контрагенти, анализ на цените и изготвяне на ценови оферти, разработване на рекламни стратегии, включване на хотела и управление на резервациите в онлайн резервационни платформи. Целта е увеличаване на приходите чрез подходящ маркетинг подход.
 
А ако имате нужда да наемете апартамент краткосрочно или средносрочно, директно от собственик - ще намерите нашите предложения ТУК.
 
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И КОНТАКТИ ЩЕ НАМЕРИТЕ НА САЙТА - ТУК
 
 
 
 

 

icon-dots-lg icon-dots icon-arrow-left icon-arrow-right icon-print icon-facebook-f icon-instagram icon-linkedin icon-skype icon-twitter icon-facebook icon-phone icon-pin icon-star icon-bus icon-calendar icon-plane icon-tag icon-menu icon-search bank check folder globe link contact close