Назад

Предколедни и коледни празници

23 оферти
Коледа - Прага от София

Коледа - Прага от София

999 лв. / 5 дни Дати: 23.12.2022 г.
Коледа - Барселона

Коледа - Барселона

1011 лв. / 4 дни Дати: 22.12.2022 г.
Барселона - предколедна

Барселона - предколедна

989 лв. / 5 дни Дати: 07.12.2022 г. , 14.12.2022 г.
Лисабон - предколедна

Лисабон - предколедна

1033 лв. / 4 дни Дати: 09.12.2022 г.
РОМАНТИКАТА НА ПАРИЖ - предколедна програма

РОМАНТИКАТА НА ПАРИЖ - предколедна програма

994 лв. / 5 дни/ 4 нощувки Дати: 14.12.2022 г.
Рим - предколедна - четиридневна

Рим - предколедна - четиридневна

1095 лв. / 4 дни Дати: 03.12.2022 г.
Коледа - Париж - четиридневна

Коледа - Париж - четиридневна

1398 лв. / 4 дни Дати: 23.12.2022 г.
Коледа - Рим - черен петък

Коледа - Рим - черен петък

1199 лв. / 5 дни Дати: 23.12.2022 г.
Париж - Коледни светлини - седемдневна

Париж - Коледни светлини - седемдневна

1545 лв. / 7 дни Дати: 10.12.2022 г.
Париж - Коледни светлини - петдневна

Париж - Коледни светлини - петдневна

1353 лв. / 5 дни Дати: 10.12.2022 г.
Коледа - Париж - шестдневна

Коледа - Париж - шестдневна

1588 лв. / 6 дни Дати: 23.12.2022 г.
Коледа - Лисабон

Коледа - Лисабон

1159 лв. / 4 дни Дати: 23.12.2022 г.
Коледа - Лондон

Коледа - Лондон

1596 лв. / 5 дни Дати: 23.12.2022 г.
Прага - Коледни базари - от София

Прага - Коледни базари - от София

960 лв. / 5 дни Дати: 02.12.2022 г. , 09.12.2022 г.
Виена - Коледни базари - от София

Виена - Коледни базари - от София

989 лв. / 4 дни Дати: 01.12.2022 г. , 15.12.2022 г.
Коледа - Виена

Коледа - Виена

1099 лв. / 5 дни Дати: 22.12.2022 г.
Виена - Будапеща - коледни базари

Виена - Будапеща - коледни базари

448 лв. / 5 дни Дати: 02.12.2022 г. , 09.12.2022 г.
Коледа - Виена - Будапеща

Коледа - Виена - Будапеща

648 лв. / 6 дни Дати: 23.12.2022 г.
icon-dots-lg icon-dots icon-arrow-left icon-arrow-right icon-print icon-facebook-f icon-instagram icon-linkedin icon-skype icon-twitter icon-facebook icon-phone icon-pin icon-star icon-bus icon-calendar icon-plane icon-tag icon-menu icon-search bank check folder globe link contact close