Предколедни и коледни празници

18 оферти
Виена - Будапеща

Виена - Будапеща

375 лв. / 5 дни/ 3 нощувки Отпътуване: 28.10.2021
Виена - Будапеща - от Варна, Шумен, Велико Търново, Плевен

Виена - Будапеща - от Варна, Шумен, Велико Търново, Плевен

413 лв. / 5 дни/ 3 нощувки Отпътуване: 28.10.2021
Баварски кралски замъци - Залцбург - Инсбрук - Мюнхен

Баварски кралски замъци - Залцбург - Инсбрук - Мюнхен

475 лв. / 6 дни/ 3 нощувки Отпътуване: 04.12.2021
Залцбург - Мюнхен - Нюрнберг - Улм - Аугсбург - предколедна

Залцбург - Мюнхен - Нюрнберг - Улм - Аугсбург - предколедна

582 лв. / 7 дни/ 5 нощувки Отпътуване: 04.12.2021
Рим - петдневна

Рим - петдневна

859 лв. / 5 дни/ 4 нощувки Отпътуване: 30.10.2021
Рим - шестдневна

Рим - шестдневна

1056 лв. / 6 дни/ 5 нощувки Отпътуване: 30.10.2021
Виена - петдневна

Виена - петдневна

1059 лв. / 5 дни/ 4 нощувки Отпътуване: 08.12.2021
Една седмица в Париж

Една седмица в Париж

1353 лв. / 8 дни/ 7 нощувки Отпътуване: 30.10.2021
Прага - Братислава - Будапеща - Виена

Прага - Братислава - Будапеща - Виена

1485 лв. / 7 дни/ 6 нощувки Отпътуване: 06.12.2021
Дисниленд - Париж

Дисниленд - Париж

1599 лв. / 4 дни/ 3 нощувки Отпътуване: 29.10.2021
Една седмица в Лондон

Една седмица в Лондон

1635 лв. / 8 дни/ 7 нощувки Отпътуване: 04.12.2021
Коледа 2022 на Малдиви - директен полет от София

Коледа 2022 на Малдиви - директен полет от София

1270 € / 8 дни/ 6 нощувки Отпътуване: 20.12.2021
Коледа - Виена - от Варна

Коледа - Виена - от Варна

955 лв. / 4 дни Отпътуване: 23.12.2021
Коледа в Тунис с полет от Варна

Коледа в Тунис с полет от Варна

910 лв. / 6 дни/ 5 нощувки Отпътуване: 23.12.2021
КОЛЕДА и НОВА ГОДИНА в Йордания с полет от Варна

КОЛЕДА и НОВА ГОДИНА в Йордания с полет от Варна

1064 лв. / 6 дни/ 5 нощувки Отпътуване: 23.12.2021
КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА В ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ с полет от София

КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА В ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ с полет от София

1145 лв. / 6 дни/ 5 нощувки Отпътуване: 20.12.2021
Коледа в ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ - Кайро и Хургада с полет от София

Коледа в ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ - Кайро и Хургада с полет от София

1562 лв. / 8 дни/ 7 нощувки Отпътуване: 19.12.2021
КОЛЕДА В ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ с полет от Варна

КОЛЕДА В ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ с полет от Варна

1145 лв. / 6 дни/ 5 нощувки Отпътуване: 20.12.2021
icon-dots-lg icon-dots icon-arrow-left icon-arrow-right icon-print icon-facebook-f icon-instagram icon-linkedin icon-skype icon-twitter icon-facebook icon-phone icon-pin icon-star icon-bus icon-calendar icon-plane icon-tag icon-menu icon-search bank check folder globe link contact close