Назад

И това лято “Pinta Varna” Ви очаква с много пиратски приключения, корабни вълнения и неустоими предложения.

Наслаждавайки се на горещи слънчеви лъчи и морския бряг, не винаги е достатъчно за незабравимата лятна ваканция. Ето едно предложение как да опитате нещо ново и различно, което гарантирано ще Ви донесе едно приятно и атрактивно изживяване.

Впуснете се в уникално по рода си пиратско приключение на борда на кораба „Pinta Varna”. За няколко часа Вие ще се пренесете в средновековната епоха и ще се почувствате, като морските разбойници от хитовия филм „Карибски пирати”. Ще бъдете не само наблюдатели, а ще станете част от едно истинско пиратско шоу в открити води! „Pinta Varna” е тримачтов ветроходен кораб, построен през 2006 г. специално за организирането на морски круизи. Той представлява съвременна реплика на каравелата PINTA, с която през 1492 г. Христофор Колумб открива Америка.

Крайбрежните круизи се извършват във Варненския залив в периода от 01 май до 30 октомври от Морска гара Варна. Подарете си една истинска пиратска битка с много освежаващи емоции - пръскане с водни оръдия, атрактивни пиратски костюми, надпревари, пиратско съкровище, храна, напитки и музика за доброто настроение.

Разнообразете типичната почивка, празник или събитие с нещо атрактивно и различно, превърнете всеки специален повод в незабравим спомен.

Пиратското парти на кораба „Pinta Varna” е идеално забавление за малки и големи и чудесна възможност да организирате по един различен и вълнуващ начин частно или фирмено парти, корпоративно събитие, тийм билдинг и т.н.

Капацитетът на корабите „Pinta Varna” и „Arabella”е 70 места.
Удобства на борда: всеки кораб разполага с кухня, барбекю, баня с WC и душ, висококачествена озвучителна система, eкипаж – капитан и моряк.

Цена за наем на кораб
2 часа – 490 лв.
3 часа – 690 лв.
4 часа – 890 лв.

Допълнителни услуги - анимационна програма съобразена с вида на събитието
2 часа – 120 лв.
3 часа – 160 лв.
4 часа – 190 лв.

Храна, напитки, DJ, музика на живо и видео заснемане се заплащат допълнително.

Не пропускайте възможността да изживеем тези незабравими мигове заедно!

icon-dots-lg icon-dots icon-arrow-left icon-arrow-right icon-print icon-facebook-f icon-instagram icon-linkedin icon-skype icon-twitter icon-facebook icon-phone icon-pin icon-star icon-bus icon-calendar icon-plane icon-tag icon-menu icon-search bank check folder globe link contact close