Адрес:
гр. Варна 9000,
Морска гара Варна,
централно фоайе, офис № 9

Телефон:
+359 52/ 600 636
+359 885 207 788; +359 889 899 677

www.orangeholiday.bg

Email:
office@orangeholiday.bg

Виж Снимки
Назад

Фийковата къща, Медвен

Локация:
Сливен, България

Удобства и услуги:

В хотела:
Джакузи, Сауна, Масажи, Wi-Fi интернет
В стаята:
Интернет, Tv
Спорт и развлечения:
Риболов, Лов
Селската къща за почивка е реставриран културен паметник от 1537г. Иначе самата къща изключително успешно съчетава старинния дух на Медвен с всички съвременни усобства, на които сме свикнали. Запазена е и автентичната старинна фасада на къщата, както и вътрешното разположение на стаите - две двойни уютно обзаведени стаи на горния етаж, още една спалня на първия, дневна в приземния етаж и кухня, от която се излиза към селски двор. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел. Къщата разполага със сауна и джакузи. Разполага с напълно оборудвана кухня и дневна с трапезария, TV и WiFi (безжичен интернет). Отоплява се на камина с естествен огън и климатици във всяка стая. Дворът е в стила на стара селска къща с барбекю и пещ. Така че, докато изживявате едни от най-спокойните си и щастливи моменти край камината, можете да се наслаждавате на тишината, такава, каквато няма да я усетите никъде другаде.

Фийковата къща е за хора, решили да си подарят онези незабравими моменти, за които после ще си спомнят с усмивка, а също и за тези от нас, които не се страхуват да се нарекат щастливи.

Ако искате да се насладите и на прекрасната природа наоколо, имайте предвид, че на 2 км. от село Медвен, в полите на Балкана се намират живописните водопади на река Медвенска - “Синия вир”, "Малкия скок" и "Големия скок", където човек може да се порадва на дивата, девствена природа. Има и маркиран туристически маршрут, който разкрива най-красивите места в околността.
Можете да се разходите и до възрожденския град Котел, съхранил традициите на местните занаяти, както и автентичното селище Жеравна, известно със старинната си архитектура и многобройни исторически музеи и църкви.

Допълнителни услуги: Джакузи (включено в цената), Сауна (включено в центата), Wi Fi (включено в цената) Масажи, Разходка с каруца, Пикник, Бране на билки, гъби, орехи, Домашно консервиране, Оркестър (народни песни и танци) - обучение по народни танци, Лов, Риболов, Преходи, Езда, Посещение на къщата музей на Захари Стоянов, Скално катерене и посещение на пещери, Разходка в Жеравна, Котел и други забележителности.

Брой нощувки Цена
Понеделник - Неделя 6 нощувки 1000 лв.
Понеделник - Петък 4 нощувки 800 лв.
Петък - Неделя 2 нощувки 500 лв.
Събота - Неделя 1 нощувка 300 лв.

 
icon-dots-lg icon-dots icon-arrow-left icon-arrow-right icon-print icon-facebook-f icon-instagram icon-linkedin icon-skype icon-twitter icon-facebook icon-phone icon-pin icon-star icon-bus icon-calendar icon-plane icon-tag icon-menu icon-search bank check folder globe link contact close