Адрес:
гр. Варна 9000,
Морска гара Варна,
централно фоайе, офис № 9

Телефон:
+359 52/ 600 636
+359 885 207 788; +359 889 899 677

www.orangeholiday.bg

Email:
office@orangeholiday.bg

Виж Снимки

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от Варна

Цени от:
341.44 лв.

Детайли:

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки
Транспорт:
Автобус
Дати на отпътуване:
24.09.2021 г.,   01.10.2021 г.,   03.10.2021 г.,   08.10.2021 г.,   10.10.2021 г.,   15.10.2021 г.,   22.10.2021 г.
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“


Кампанията е валидна за резервации направени до 31.01.2021.Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде със 7 нощувки: • От Варна, Обзор, Слънчев бряг, Бургас, Малко Търново - тръгване за всички обявени дати.


Информация за пътуване: • Продължителност на пътуването: от Варна до Сиде - 1310 км.

 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.Програма
Ден 1

Отпътуване от Варна, Обзор, Слънчев бряг, Бургас, Малко Търново по маршрут ГКПП "Малко Търново" - Анталия. Нощен преход.Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 7

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 8

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 9

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 30 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.


1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.


2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.02.2021:УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА: • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.


Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.


Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.


Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи: • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;

 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;

 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.


Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.


Визов режим: няма изисквания за визи.


Място, дата и часове на отпътуване: • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.

 • Тръгване от Варна в приблизителни часове от 09.00 до 16.00 ч.

 • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.

 • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.

 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.


Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.


Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.


ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 113062010010499/от 19.05.2020 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333Пакетните цени включват
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
7 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Представител на ТО по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Пакетните цени не включват
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси
SIDE TOWN BY Z HOTELS
от 372.17 лв.

SIDE TOWN BY Z HOTELS

ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE
от 512.04 лв.

ALEGRIA HOTEL & SPA SIDE

CENGER BEACH RESORT
от 533.71 лв.

CENGER BEACH RESORT

SURAL SARAY HOTEL
от 555.69 лв.

SURAL SARAY HOTEL

ARMAS BELLA SUN HOTEL
от 557.38 лв.

ARMAS BELLA SUN HOTEL

BOSPHOROS SORGUN HOTEL
от 564.15 лв.

BOSPHOROS SORGUN HOTEL

LINDA RESORT
от 572.55 лв.

LINDA RESORT

SURAL HOTEL
от 581.01 лв.

SURAL HOTEL

BIENO VENUS HOTEL
от 582.25 лв.

BIENO VENUS HOTEL

SIDEKUM HOTEL
от 610.33 лв.

SIDEKUM HOTEL

SURAL GARDEN HOTEL
от 621.83 лв.

SURAL GARDEN HOTEL

ROYAL PALACE SIDE
от 624.08 лв.

ROYAL PALACE SIDE

ORFEUS PARK HOTEL
от 647.07 лв.

ORFEUS PARK HOTEL

DIAMOND BEACH HOTEL SPA
от 657.87 лв.

DIAMOND BEACH HOTEL SPA

DIAMOND ELITE HOTEL SPA
от 657.87 лв.

DIAMOND ELITE HOTEL SPA

ROYAL STYLE SIDE
от 670.68 лв.

ROYAL STYLE SIDE

BIENO CLUB HOTEL SUNSET
от 674.45 лв.

BIENO CLUB HOTEL SUNSET

ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE
от 680.77 лв.

ORFEUS QUEEN HOTEL SIDE

SERENIS SIDE HOTEL
от 689.92 лв.

SERENIS SIDE HOTEL

CALIDO MARIS HOTEL
от 705.99 лв.

CALIDO MARIS HOTEL

ARMAS REGENCY
от 707.78 лв.

ARMAS REGENCY

RIO LA VITAS RESORT & SPA
от 752.66 лв.

RIO LA VITAS RESORT & SPA

HOLIDAY CITY HOTEL
от 758 лв.

HOLIDAY CITY HOTEL

COROLLA SIDE HOTEL
от 793.64 лв.

COROLLA SIDE HOTEL

MASTER FAMILY CLUB SIDE
от 802.88 лв.

MASTER FAMILY CLUB SIDE

HEAVEN BEACH RESORT & SPA
от 840.28 лв.

HEAVEN BEACH RESORT & SPA

DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
от 858.05 лв.

DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA

SEA PLANET RESORT & SPA
от 861.22 лв.

SEA PLANET RESORT & SPA

TUI SENSIMAR BARUT ANDIZ
от 888.99 лв.

TUI SENSIMAR BARUT ANDIZ

BARUT B SUITES
от 889.57 лв.

BARUT B SUITES

ALBA ROYAL HOTEL
от 906.07 лв.

ALBA ROYAL HOTEL

SEA WORLD RESORT & SPA
от 908.48 лв.

SEA WORLD RESORT & SPA

SUNRISE PARK RESORT & SPA
от 925.12 лв.

SUNRISE PARK RESORT & SPA

ALBA RESORT HOTEL
от 936.21 лв.

ALBA RESORT HOTEL

KIRMAN SIDEMARIN BEACH
от 944.68 лв.

KIRMAN SIDEMARIN BEACH

KAMELYA K CLUB
от 959.95 лв.

KAMELYA K CLUB

SURAL RESORT HOTEL
от 971.22 лв.

SURAL RESORT HOTEL

ALBA QUEEN HOTEL
от 974.77 лв.

ALBA QUEEN HOTEL

CRYSTAL ADMIRAL RESORT
от 982.9 лв.

CRYSTAL ADMIRAL RESORT

STARLIGHT RESORT HOTEL
от 984.67 лв.

STARLIGHT RESORT HOTEL

ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
от 1013.5 лв.

ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA

VONRESORT GOLDEN BEACH
от 1032.58 лв.

VONRESORT GOLDEN BEACH

VONRESORT ELITE HOTEL
от 1058.01 лв.

VONRESORT ELITE HOTEL

TRENDY PALM BEACH SIDE
от 1058.97 лв.

TRENDY PALM BEACH SIDE

AMELIA BEACH RESORT SPA
от 1087.68 лв.

AMELIA BEACH RESORT SPA

VONRESORT GOLDEN COAST
от 1089.2 лв.

VONRESORT GOLDEN COAST

OTIUM ECO CLUB
от 1092.52 лв.

OTIUM ECO CLUB

ARCANUS SIDE RESORT
от 1105.69 лв.

ARCANUS SIDE RESORT

OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL
от 1131.74 лв.

OZ HOTELS SIDE PREMIUM HOTEL

THE SENSE DE LUXE HOTEL
от 1212.75 лв.

THE SENSE DE LUXE HOTEL

LYRA RESORT & SPA
от 1242.83 лв.

LYRA RESORT & SPA

TRENDY ASPENDOS BEACH
от 1361.11 лв.

TRENDY ASPENDOS BEACH

VOYAGE SORGUN
от 1372.37 лв.

VOYAGE SORGUN

SENTIDO TRENDY VERBENA BEACH
от 1399.15 лв.

SENTIDO TRENDY VERBENA BEACH

LUNA BLANCA
от 1421.38 лв.

LUNA BLANCA

PALOMA OCEANA RESORT
от 1435.28 лв.

PALOMA OCEANA RESORT

TUI BLUE SIDE
от 1442.89 лв.

TUI BLUE SIDE

AYDINBEY KING'S PALACE
от 1491.98 лв.

AYDINBEY KING'S PALACE

BARUT HEMERA RESORT
от 1506.2 лв.

BARUT HEMERA RESORT

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY
от 1530.99 лв.

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY

BARUT ARUM COLLECTION
от 1530.99 лв.

BARUT ARUM COLLECTION

TURAN PRINCE HOTEL
от 1530.99 лв.

TURAN PRINCE HOTEL

TUI MAGIC LIFE JACARANDA
от 1552.52 лв.

TUI MAGIC LIFE JACARANDA

SEADEN QUALITY RESORT AND SPA
от 1557.09 лв.

SEADEN QUALITY RESORT AND SPA

CLUB TURAN PRINCE WORLD
от 1606.83 лв.

CLUB TURAN PRINCE WORLD

DIAMOND DELUXE HOTEL SPA
от 1663.4 лв.

DIAMOND DELUXE HOTEL SPA

BARUT ACANTHUS & CENNET
от 1683.66 лв.

BARUT ACANTHUS & CENNET

SUNIS KUMKOY BEACH
от 1727.02 лв.

SUNIS KUMKOY BEACH

ROYAL ALHAMBRA PALACE
от 1741.2 лв.

ROYAL ALHAMBRA PALACE

ROYAL TAJ MAHAL
от 1741.2 лв.

ROYAL TAJ MAHAL

PALOMA ORENDA RESORT
от 1793.28 лв.

PALOMA ORENDA RESORT

PALOMA PERISSIA
от 1849.17 лв.

PALOMA PERISSIA

SUENO BEACH SIDE
от 2035.32 лв.

SUENO BEACH SIDE

PALOMA FINESSE HOTEL SIDE
от 2043.71 лв.

PALOMA FINESSE HOTEL SIDE

TURQUOISE HOTEL
от 2180.58 лв.

TURQUOISE HOTEL

SUNMELIA BEACH
от 2859.9 лв.

SUNMELIA BEACH

THE XANTE RESORT
от 3121.1 лв.

THE XANTE RESORT

ROYAL DRAGON
от 8919.88 лв.

ROYAL DRAGON

icon-dots-lg icon-dots icon-arrow-left icon-arrow-right icon-print icon-facebook-f icon-instagram icon-linkedin icon-skype icon-twitter icon-facebook icon-phone icon-pin icon-star icon-bus icon-calendar icon-plane icon-tag icon-menu icon-search bank check folder globe link contact close