Адрес:
гр. Варна 9000,
Морска гара Варна,
централно фоайе, офис № 9

Телефон:
+359 52/ 600 636
+359 885 207 788; +359 889 899 677

www.orangeholiday.bg

Email:
office@orangeholiday.bg

Виж Снимки
Назад

Почивка в Анталия с полет от Варна за 7 нощувки

Цени от:
211.5 €

Детайли:

Маршрут:
София-Варна-София
Продължителност:
8 дни / 7 нощувки
Транспорт:
Самолет
Дати на отпътуване:
27.08.2023 г.,   03.09.2023 г.,   10.09.2023 г.,   17.09.2023 г.,   08.10.2023 г.,   15.10.2023 г.,   22.10.2023 г.,   29.10.2023 г.
>>-ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от Варна - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Варна.

 • Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.
>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

Самолетен билет Варна - Анталия – Варна с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);

Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);

Държавна такса сигурност за летищата в Турция;

20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;

Трансфери летище - хотел - летище;

7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.


 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: Варна: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон.Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320

 • Възможна е промяна на типа самолет


ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:
Полети в ден НЕДЕЛЯ
13:30 Варна (SOF) - 15:10 Анталия (AYT)
16:00 Анталия (AYT) - 17:40 Варна (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.


УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
ARES CITY HOTEL
от 479 €

ARES CITY HOTEL

Анталия, Турция
ALEXIUS BEACH HOTEL (EX. CLUB HOTEL BELDIANA)
от 507 €

ALEXIUS BEACH HOTEL (EX. CLUB HOTEL BELDIANA)

Анталия, Турция
BEGONYA HOTEL
от 528 €

BEGONYA HOTEL

Анталия, Турция
KORIENT MIRA HOTEL
от 528 €

KORIENT MIRA HOTEL

Анталия, Турция
SEMORIS HOTEL
от 528 €

SEMORIS HOTEL

Анталия, Турция
KORIENT HOTEL
от 528 €

KORIENT HOTEL

Анталия, Турция
BEST ALANYA HOTEL
от 535 €

BEST ALANYA HOTEL

Анталия, Турция
KLEOPATRA ALIN HOTEL
от 540 €

KLEOPATRA ALIN HOTEL

Анталия, Турция
BIN BILLA HOTEL
от 542 €

BIN BILLA HOTEL

Анталия, Турция
KLEOPATRA SMILE HOTEL
от 547 €

KLEOPATRA SMILE HOTEL

Анталия, Турция
KEMER STAR HOTEL
от 554 €

KEMER STAR HOTEL

Анталия, Турция
VILLA SONATA HOTEL
от 556 €

VILLA SONATA HOTEL

Анталия, Турция
STELLA HOTEL
от 570 €

STELLA HOTEL

Анталия, Турция
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
от 584 €

KAFTANS HOTEL BY RRH&R

Анталия, Турция
MAY FLOWER APART HOTEL
от 586 €

MAY FLOWER APART HOTEL

Анталия, Турция
ELIJAH HOTEL KEMER
от 587 €

ELIJAH HOTEL KEMER

Анталия, Турция
APERION BEACH HOTEL
от 588 €

APERION BEACH HOTEL

Анталия, Турция
CLUB SEA TIME
от 591 €

CLUB SEA TIME

Анталия, Турция
SELGE HOTEL
от 593 €

SELGE HOTEL

Анталия, Турция
ASIA HOTEL
от 593 €

ASIA HOTEL

Анталия, Турция
GRAND MIR`AMOR HOTEL
от 598 €

GRAND MIR`AMOR HOTEL

Анталия, Турция
BIENO CLUB HOTEL SVS
от 605 €

BIENO CLUB HOTEL SVS

Анталия, Турция
PALM D'OR HOTEL
от 612 €

PALM D'OR HOTEL

Анталия, Турция
ARES DREAM HOTEL
от 622 €

ARES DREAM HOTEL

Анталия, Турция
RIOS BEACH HOTEL
от 624 €

RIOS BEACH HOTEL

Анталия, Турция
HIMEROS BEACH HOTEL
от 624 €

HIMEROS BEACH HOTEL

Анталия, Турция
GET ENJOY HOTEL
от 626 €

GET ENJOY HOTEL

Анталия, Турция
SARITAS HOTEL
от 626 €

SARITAS HOTEL

Анталия, Турция
ROSELLA HOTEL
от 630 €

ROSELLA HOTEL

Анталия, Турция
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
от 640 €

OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R

Анталия, Турция
ARES BLUE HOTEL
от 642 €

ARES BLUE HOTEL

Анталия, Турция
IDYROS HOTEL
от 642 €

IDYROS HOTEL

Анталия, Турция
SANTANA HOTEL
от 642 €

SANTANA HOTEL

Анталия, Турция
PARK MARINA HOTEL
от 642 €

PARK MARINA HOTEL

Анталия, Турция
ACAR HOTEL
от 647 €

ACAR HOTEL

Анталия, Турция
RIOS LATTE BEACH HOTEL
от 652 €

RIOS LATTE BEACH HOTEL

Анталия, Турция
KLEOPATRA MUZ HOTEL
от 654 €

KLEOPATRA MUZ HOTEL

Анталия, Турция
RICH MELISSA HOTEL
от 656 €

RICH MELISSA HOTEL

Анталия, Турция
GALAXY BEACH HOTEL
от 663 €

GALAXY BEACH HOTEL

Анталия, Турция
ASRIN BEACH
от 671 €

ASRIN BEACH

Анталия, Турция
SINATRA HOTEL
от 675 €

SINATRA HOTEL

Анталия, Турция
KINGAS HOTEL
от 677 €

KINGAS HOTEL

Анталия, Турция
AKDORA RESORT & SPA
от 678 €

AKDORA RESORT & SPA

Анталия, Турция
CASTLE PARK HOTEL
от 680 €

CASTLE PARK HOTEL

Анталия, Турция
GRAND NAR HOTEL
от 687 €

GRAND NAR HOTEL

Анталия, Турция
от 691 €

Анталия, Турция
MEDITERRANEAN BREEZE HOTEL
от 692 €

MEDITERRANEAN BREEZE HOTEL

Анталия, Турция
ANITA KEMER NOCH HOTEL
от 692 €

ANITA KEMER NOCH HOTEL

Анталия, Турция
LEDA BEACH HOTEL
от 698 €

LEDA BEACH HOTEL

Анталия, Турция
NAR HOTEL
от 701 €

NAR HOTEL

Анталия, Турция
ARSI HOTEL
от 706 €

ARSI HOTEL

Анталия, Турция
VALERI BEACH HOTEL
от 710 €

VALERI BEACH HOTEL

Анталия, Турция
от 712 €

Анталия, Турция
RAMADA RESORT SIDE
от 712 €

RAMADA RESORT SIDE

Анталия, Турция
KAILA KRIZANTEM HOTEL
от 718 €

KAILA KRIZANTEM HOTEL

Анталия, Турция
WASA HOTEL
от 719 €

WASA HOTEL

Анталия, Турция
от 720 €

Анталия, Турция
WHITE CITY BEACH HOTEL
от 726 €

WHITE CITY BEACH HOTEL

Анталия, Турция
KLEOPATRA ARSI HOTEL
от 726 €

KLEOPATRA ARSI HOTEL

Анталия, Турция
KLEOPATRA BEACH HOTEL
от 726 €

KLEOPATRA BEACH HOTEL

Анталия, Турция
ASTORIA HOTEL
от 726 €

ASTORIA HOTEL

Анталия, Турция
GRAND HOTEL DERIN
от 727 €

GRAND HOTEL DERIN

Анталия, Турция
ARSI PARADISE BEACH
от 727 €

ARSI PARADISE BEACH

Анталия, Турция
SUN CITY SIDE HOTEL
от 733 €

SUN CITY SIDE HOTEL

Анталия, Турция
KLEOPATRA ROYAL PALM
от 733 €

KLEOPATRA ROYAL PALM

Анталия, Турция
CAMPUS HILL HOTEL
от 734 €

CAMPUS HILL HOTEL

Анталия, Турция
TU CASA GELIDONYA HOTEL
от 738 €

TU CASA GELIDONYA HOTEL

Анталия, Турция
KLEOPATRA MELISSA HOTEL
от 740 €

KLEOPATRA MELISSA HOTEL

Анталия, Турция
ERKAL RESORT HOTEL
от 740 €

ERKAL RESORT HOTEL

Анталия, Турция
CLUB HERAKLES HOTEL
от 740 €

CLUB HERAKLES HOTEL

Анталия, Турция
CLUB TESS HOTEL
от 740 €

CLUB TESS HOTEL

Анталия, Турция
MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL
от 743 €

MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL

Анталия, Турция
MR. CRANE HOTEL
от 743 €

MR. CRANE HOTEL

Анталия, Турция
ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL
от 743 €

ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL

Анталия, Турция
ARSI BLUE BEACH
от 747 €

ARSI BLUE BEACH

Анталия, Турция
KLEOPATRA MICADOR
от 747 €

KLEOPATRA MICADOR

Анталия, Турция
KLEOPATRA ADA BEACH
от 747 €

KLEOPATRA ADA BEACH

Анталия, Турция
KAILA CITY HOTEL
от 747 €

KAILA CITY HOTEL

Анталия, Турция
ARSI ENFI CITY BEACH
от 748 €

ARSI ENFI CITY BEACH

Анталия, Турция
ARTEMIS PRINCESS HOTEL
от 748 €

ARTEMIS PRINCESS HOTEL

Анталия, Турция
от 754 €

Анталия, Турция
KOLIBRI HOTEL
от 754 €

KOLIBRI HOTEL

Анталия, Турция
CARETTA RELAX HOTEL
от 755 €

CARETTA RELAX HOTEL

Анталия, Турция
AKALIA RESORT HOTEL & SPA
от 759 €

AKALIA RESORT HOTEL & SPA

Анталия, Турция
от 761 €

Анталия, Турция
от 761 €

Анталия, Турция
XENO EFTALIA RESORT
от 761 €

XENO EFTALIA RESORT

Анталия, Турция
PINE HOUSE BY WERDE HOTELS
от 761 €

PINE HOUSE BY WERDE HOTELS

Анталия, Турция
HOLIDAY CITY HOTEL
от 761 €

HOLIDAY CITY HOTEL

Анталия, Турция
ASKA BAYVIEW RESORT
от 766 €

ASKA BAYVIEW RESORT

Анталия, Турция
KANDELOR HOTEL
от 768 €

KANDELOR HOTEL

Анталия, Турция
MONTE CARLO HOTEL
от 768 €

MONTE CARLO HOTEL

Анталия, Турция
MERVE SUN HOTEL & SPA
от 768 €

MERVE SUN HOTEL & SPA

Анталия, Турция
RELAX BEACH HOTEL
от 769 €

RELAX BEACH HOTEL

Анталия, Турция
KLEOPATRA FATIH HOTEL
от 771 €

KLEOPATRA FATIH HOTEL

Анталия, Турция
AROMA BUTIK HOTEL
от 771 €

AROMA BUTIK HOTEL

Анталия, Турция
GRAND SUNLIFE
от 771 €

GRAND SUNLIFE

Анталия, Турция
SAYANORA HOTEL
от 775 €

SAYANORA HOTEL

Анталия, Турция
DREAM FAMILY CLUB
от 775 €

DREAM FAMILY CLUB

Анталия, Турция
BONN BEACH HOTEL BY RRH&R
от 775 €

BONN BEACH HOTEL BY RRH&R

Анталия, Турция
ROSE RESORT HOTEL
от 778 €

ROSE RESORT HOTEL

Анталия, Турция
CLUB DIZALYA
от 780 €

CLUB DIZALYA

Анталия, Турция
CLUB HOTEL SUNBEL
от 780 €

CLUB HOTEL SUNBEL

Анталия, Турция
MAGIC SUN HOTEL
от 782 €

MAGIC SUN HOTEL

Анталия, Турция
CLUB HOTEL ANJELIQ
от 785 €

CLUB HOTEL ANJELIQ

Анталия, Турция
ARMAS KAPLAN PARADISE
от 787 €

ARMAS KAPLAN PARADISE

Анталия, Турция
SIRIUS HOTEL
от 789 €

SIRIUS HOTEL

Анталия, Турция
AMBASSADOR PLAZA HOTEL
от 789 €

AMBASSADOR PLAZA HOTEL

Анталия, Турция
CLUB MERMAID VILLAGE
от 790 €

CLUB MERMAID VILLAGE

Анталия, Турция
ROYALISA HOTEL
от 791 €

ROYALISA HOTEL

Анталия, Турция
ALESSIA HOTEL & SPA
от 796 €

ALESSIA HOTEL & SPA

Анталия, Турция
от 803 €

Анталия, Турция
CLUB MARAKESH BEACH HOTEL
от 803 €

CLUB MARAKESH BEACH HOTEL

Анталия, Турция
CLUB HOTEL CARETTA BEACH
от 804 €

CLUB HOTEL CARETTA BEACH

Анталия, Турция
LAVITAS HOTEL
от 810 €

LAVITAS HOTEL

Анталия, Турция
BLUE DIAMOND ALYA
от 810 €

BLUE DIAMOND ALYA

Анталия, Турция
VILLA SUN FLOWER APARTS & SUITES
от 810 €

VILLA SUN FLOWER APARTS & SUITES

Анталия, Турция
KEMAL BAY
от 811 €

KEMAL BAY

Анталия, Турция
BEACH CLUB PINARA
от 813 €

BEACH CLUB PINARA

Анталия, Турция
VIKING SUITE HOTEL
от 815 €

VIKING SUITE HOTEL

Анталия, Турция
SERENIS HOTEL
от 817 €

SERENIS HOTEL

Анталия, Турция
KLEOPATRA ATLAS HOTEL
от 819 €

KLEOPATRA ATLAS HOTEL

Анталия, Турция
ANJELIQ DOWNTOWN
от 824 €

ANJELIQ DOWNTOWN

Анталия, Турция
GRAND VIKING HOTEL
от 824 €

GRAND VIKING HOTEL

Анталия, Турция
LARISSA INN HOTEL
от 827 €

LARISSA INN HOTEL

Анталия, Турция
CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL
от 831 €

CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL

Анталия, Турция
SIDE YESILOZ HOTEL
от 832 €

SIDE YESILOZ HOTEL

Анталия, Турция
ARSI SWEET SUIT HOTEL
от 832 €

ARSI SWEET SUIT HOTEL

Анталия, Турция
ARMAS GUL BEACH HOTEL
от 836 €

ARMAS GUL BEACH HOTEL

Анталия, Турция
DREAM OF SIDE
от 838 €

DREAM OF SIDE

Анталия, Турция
ANNABELLA PARK HOTEL
от 838 €

ANNABELLA PARK HOTEL

Анталия, Турция
GYPSOPHILA CLUB MARINE
от 843 €

GYPSOPHILA CLUB MARINE

Анталия, Турция
KAILA BEACH HOTEL
от 845 €

KAILA BEACH HOTEL

Анталия, Турция
ALERIA BELPORT BEACH HOTEL
от 845 €

ALERIA BELPORT BEACH HOTEL

Анталия, Турция
OZKAYMAK MARINA HOTEL
от 850 €

OZKAYMAK MARINA HOTEL

Анталия, Турция
SULTAN SIPAHI RESORT
от 852 €

SULTAN SIPAHI RESORT

Анталия, Турция
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
от 852 €

MC BEACH PARK RESORT HOTEL

Анталия, Турция
KEMER DREAM HOTEL
от 852 €

KEMER DREAM HOTEL

Анталия, Турция
SEY BEACH HOTEL& SPA
от 852 €

SEY BEACH HOTEL& SPA

Анталия, Турция
HOTEL CAMYUVA BEACH
от 856 €

HOTEL CAMYUVA BEACH

Анталия, Турция
QUEEN'S PARK GOYNUK
от 859 €

QUEEN'S PARK GOYNUK

Анталия, Турция
SEAGULL HOTEL
от 862 €

SEAGULL HOTEL

Анталия, Турция
BEACH CLUB DOGANAY
от 864 €

BEACH CLUB DOGANAY

Анталия, Турция
UTOPIA WORLD HOTEL
от 866 €

UTOPIA WORLD HOTEL

Анталия, Турция
AYBEL INN HOTEL
от 866 €

AYBEL INN HOTEL

Анталия, Турция
TAL BEACH HOTEL
от 866 €

TAL BEACH HOTEL

Анталия, Турция
CLUB AQUA PLAZA
от 866 €

CLUB AQUA PLAZA

Анталия, Турция
GRAND UYSAL BEACH HOTEL
от 873 €

GRAND UYSAL BEACH HOTEL

Анталия, Турция
LA HOYA BEACH HOTEL
от 873 €

LA HOYA BEACH HOTEL

Анталия, Турция
ARMIR RESORT
от 876 €

ARMIR RESORT

Анталия, Турция
LONICERA CITY KLEOPATRA
от 880 €

LONICERA CITY KLEOPATRA

Анталия, Турция
ROYAL GARDEN BEACH
от 880 €

ROYAL GARDEN BEACH

Анталия, Турция
CONCORDIA CELES HOTEL
от 881 €

CONCORDIA CELES HOTEL

Анталия, Турция
SELCUKHAN HOTEL
от 887 €

SELCUKHAN HOTEL

Анталия, Турция
GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA
от 887 €

GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA

Анталия, Турция
CENGER BEACH RESORT
от 891 €

CENGER BEACH RESORT

Анталия, Турция
SIDE ROYAL PARADISE
от 901 €

SIDE ROYAL PARADISE

Анталия, Турция
QUEEN'S PARK LE JARDIN
от 901 €

QUEEN'S PARK LE JARDIN

Анталия, Турция
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL
от 902 €

SEALIFE BUKET BEACH HOTEL

Анталия, Турция
GRAND KAPTAN HOTEL
от 907 €

GRAND KAPTAN HOTEL

Анталия, Турция
EMILY ROSE HOTEL
от 908 €

EMILY ROSE HOTEL

Анталия, Турция
LINDA RESORT HOTEL
от 908 €

LINDA RESORT HOTEL

Анталия, Турция
ASKA SIDE HOTEL
от 909 €

ASKA SIDE HOTEL

Анталия, Турция
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
от 915 €

THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA

Анталия, Турция
MC ARANCIA RESORT HOTEL
от 915 €

MC ARANCIA RESORT HOTEL

Анталия, Турция
ANTIQUE ROMAN PALACE
от 915 €

ANTIQUE ROMAN PALACE

Анталия, Турция
SUNNY HILL ALYA
от 915 €

SUNNY HILL ALYA

Анталия, Турция
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL
от 916 €

DIZALYA PALM GARDEN HOTEL

Анталия, Турция
ARMAS BELLA SUN
от 916 €

ARMAS BELLA SUN

Анталия, Турция
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
от 916 €

ARMAS GREEN FUGLA BEACH

Анталия, Турция
XORIA DELUXE HOTEL
от 918 €

XORIA DELUXE HOTEL

Анталия, Турция
LARISSA MARE BEACH
от 922 €

LARISSA MARE BEACH

Анталия, Турция
INSULA RESORT & SPA
от 922 €

INSULA RESORT & SPA

Анталия, Турция
LARISSA BEACH CLUB
от 922 €

LARISSA BEACH CLUB

Анталия, Турция
AYDINBEY GOLD DREAMS
от 923 €

AYDINBEY GOLD DREAMS

Анталия, Турция
Q AVENTURA PARK HOTEL
от 929 €

Q AVENTURA PARK HOTEL

Анталия, Турция
RAYMAR RESORT & AQUA
от 929 €

RAYMAR RESORT & AQUA

Анталия, Турция
ANTIK HOTEL & GARDEN
от 929 €

ANTIK HOTEL & GARDEN

Анталия, Турция
GOLDEN LOTUS
от 930 €

GOLDEN LOTUS

Анталия, Турция
SENZA GRAND SANTANA
от 932 €

SENZA GRAND SANTANA

Анталия, Турция
ELAMIR RESORT HOTEL
от 937 €

ELAMIR RESORT HOTEL

Анталия, Турция
C'ISTANBUL HOTEL
от 939 €

C'ISTANBUL HOTEL

Анталия, Турция
DREAM WORLD RESORT
от 945 €

DREAM WORLD RESORT

Анталия, Турция
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV
от 946 €

SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV

Анталия, Турция
SIDE WIN HOTEL & SPA
от 949 €

SIDE WIN HOTEL & SPA

Анталия, Турция
NARCIA RESORT SIDE
от 950 €

NARCIA RESORT SIDE

Анталия, Турция
PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS
от 950 €

PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS

Анталия, Турция
BELEK SOHO BEACH CLUB
от 955 €

BELEK SOHO BEACH CLUB

Анталия, Турция
ARMAS LABADA HOTEL
от 955 €

ARMAS LABADA HOTEL

Анталия, Турция
XPERIA GRAND BALI
от 957 €

XPERIA GRAND BALI

Анталия, Турция
FLORIA BEACH HOTEL
от 957 €

FLORIA BEACH HOTEL

Анталия, Турция
VIKING GARDEN HOTEL & SPA
от 958 €

VIKING GARDEN HOTEL & SPA

Анталия, Турция
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
от 958 €

DIAMOND ELITE HOTEL & SPA

Анталия, Турция
SENZA THE INN RESORT & SPA
от 960 €

SENZA THE INN RESORT & SPA

Анталия, Турция
BLUE STAR HOTEL
от 962 €

BLUE STAR HOTEL

Анталия, Турция
KILIKYA RESORT CAMYUVA
от 963 €

KILIKYA RESORT CAMYUVA

Анталия, Турция
LABRANDA ALANTUR HOTEL
от 964 €

LABRANDA ALANTUR HOTEL

Анталия, Турция
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL
от 964 €

LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL

Анталия, Турция
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
от 971 €

SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA

Анталия, Турция
FAME BEACH HOTEL
от 978 €

FAME BEACH HOTEL

Анталия, Турция
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
от 978 €

DIAMOND BEACH HOTEL & SPA

Анталия, Турция
PALM WORLD SIDE RESORT&SPA
от 978 €

PALM WORLD SIDE RESORT&SPA

Анталия, Турция
RIOLAVITAS RESORT & SPA
от 985 €

RIOLAVITAS RESORT & SPA

Анталия, Турция
LABRANDA EXCELSIOR HOTEL
от 985 €

LABRANDA EXCELSIOR HOTEL

Анталия, Турция
ANNABELLA DIAMOND
от 990 €

ANNABELLA DIAMOND

Анталия, Турция
ARMAS BEACH HOTEL
от 992 €

ARMAS BEACH HOTEL

Анталия, Турция
RIVER RESORT
от 992 €

RIVER RESORT

Анталия, Турция
Q PREMIUM RESORT
от 992 €

Q PREMIUM RESORT

Анталия, Турция
MG WHITE LILYUM HOTEL
от 992 €

MG WHITE LILYUM HOTEL

Анталия, Турция
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
от 993 €

AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA

Анталия, Турция
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA
от 993 €

SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA

Анталия, Турция
ELDAR RESORT
от 1000 €

ELDAR RESORT

Анталия, Турция
MEDER RESORT
от 1000 €

MEDER RESORT

Анталия, Турция
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
от 1002 €

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA

Анталия, Турция
SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL
от 1004 €

SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL

Анталия, Турция
MICHELL HOTEL & SPA
от 1006 €

MICHELL HOTEL & SPA

Анталия, Турция
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
от 1006 €

J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA

Анталия, Турция
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
от 1006 €

BOSPHORUS SORGUN HOTEL

Анталия, Турция
HOLIDAY GARDEN RESORT
от 1011 €

HOLIDAY GARDEN RESORT

Анталия, Турция
SEADEN COROLLA HOTEL
от 1011 €

SEADEN COROLLA HOTEL

Анталия, Турция
HOLIDAY PARK RESORT
от 1011 €

HOLIDAY PARK RESORT

Анталия, Турция
ORANGE COUNTY ALANYA
от 1013 €

ORANGE COUNTY ALANYA

Анталия, Турция
DAIMA BIZ HOTEL
от 1021 €

DAIMA BIZ HOTEL

Анталия, Турция
SEADEN SWEET PARK HOTEL
от 1022 €

SEADEN SWEET PARK HOTEL

Анталия, Турция
FAME RESIDENCE GOYNUK
от 1029 €

FAME RESIDENCE GOYNUK

Анталия, Турция
L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL
от 1037 €

L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL

Анталия, Турция
DREAM WORLD PALACE
от 1043 €

DREAM WORLD PALACE

Анталия, Турция
OTIUM FAMILY STONE PALACE
от 1048 €

OTIUM FAMILY STONE PALACE

Анталия, Турция
CESARS RESORT SIDE
от 1048 €

CESARS RESORT SIDE

Анталия, Турция
VIKING PARK HOTEL & SPA
от 1048 €

VIKING PARK HOTEL & SPA

Анталия, Турция
SEALIFE KEMER RESORT
от 1049 €

SEALIFE KEMER RESORT

Анталия, Турция
TITAN GARDEN HOTEL
от 1055 €

TITAN GARDEN HOTEL

Анталия, Турция
NOVA PARK HOTEL SIDE
от 1055 €

NOVA PARK HOTEL SIDE

Анталия, Турция
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
от 1064 €

SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA

Анталия, Турция
ASKA JUST IN BEACH
от 1070 €

ASKA JUST IN BEACH

Анталия, Турция
LUCIDA BEACH HOTEL
от 1070 €

LUCIDA BEACH HOTEL

Анталия, Турция
DREAM WATER WORLD
от 1071 €

DREAM WATER WORLD

Анталия, Турция
DREAM WORLD AQUA
от 1071 €

DREAM WORLD AQUA

Анталия, Турция
SHERWOOD PREMIO HOTEL
от 1074 €

SHERWOOD PREMIO HOTEL

Анталия, Турция
SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA
от 1076 €

SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA

Анталия, Турция
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
от 1079 €

SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA

Анталия, Турция
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
от 1079 €

SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA

Анталия, Турция
SAILOR'S BEACH CLUB
от 1083 €

SAILOR'S BEACH CLUB

Анталия, Турция
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
от 1084 €

OZ HOTELS SIDE PREMIUM

Анталия, Турция
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL
от 1090 €

LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL

Анталия, Турция
WHITE CITY RESORT HOTEL
от 1093 €

WHITE CITY RESORT HOTEL

Анталия, Турция
ORANGE COUNTY BELEK
от 1097 €

ORANGE COUNTY BELEK

Анталия, Турция
LITORE HOTEL RESORT & SPA
от 1097 €

LITORE HOTEL RESORT & SPA

Анталия, Турция
MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS
от 1098 €

MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS

Анталия, Турция
PALMET RESORT KIRIS HOTEL
от 1098 €

PALMET RESORT KIRIS HOTEL

Анталия, Турция
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
от 1105 €

SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL

Анталия, Турция
CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE
от 1111 €

CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE

Анталия, Турция
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
от 1111 €

DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA

Анталия, Турция
FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE
от 1111 €

FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE

Анталия, Турция
VIKING NONA BEACH HOTEL
от 1118 €

VIKING NONA BEACH HOTEL

Анталия, Турция
WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA
от 1118 €

WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA

Анталия, Турция
HOTEL TURAN PRINCE
от 1121 €

HOTEL TURAN PRINCE

Анталия, Турция
AMON HOTELS BELEK
от 1125 €

AMON HOTELS BELEK

Анталия, Турция
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
от 1126 €

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA

Анталия, Турция
ADORA CALMA BEACH HOTEL
от 1132 €

ADORA CALMA BEACH HOTEL

Анталия, Турция
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
от 1132 €

LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT

Анталия, Турция
OZ HOTELS SUI RESORT
от 1140 €

OZ HOTELS SUI RESORT

Анталия, Турция
PIRATE`S BEACH CLUB
от 1144 €

PIRATE`S BEACH CLUB

Анталия, Турция
VIKING STAR HOTEL
от 1147 €

VIKING STAR HOTEL

Анталия, Турция
AQUAWORLD BELEK BY MP HOTELS
от 1150 €

AQUAWORLD BELEK BY MP HOTELS

Анталия, Турция
KILIKYA PALACE GOYNUK
от 1151 €

KILIKYA PALACE GOYNUK

Анталия, Турция
DREAM WORLD HILL
от 1152 €

DREAM WORLD HILL

Анталия, Турция
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA
от 1154 €

TRANSATLANTIK HOTEL & SPA

Анталия, Турция
INCEKUM BEACH RESORT HOTEL
от 1159 €

INCEKUM BEACH RESORT HOTEL

Анталия, Турция
SAPHIR HOTEL
от 1160 €

SAPHIR HOTEL

Анталия, Турция
PALMET FAMILY LARA
от 1160 €

PALMET FAMILY LARA

Анталия, Турция
XPERIA SARAY BEACH
от 1160 €

XPERIA SARAY BEACH

Анталия, Турция
LONICERA PREMIUM
от 1168 €

LONICERA PREMIUM

Анталия, Турция
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
от 1171 €

SEADEN VALENTINE RESORT & SPA

Анталия, Турция
ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY
от 1174 €

ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY

Анталия, Турция
SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
от 1177 €

SEAMELIA BEACH RESORT & SPA

Анталия, Турция
GRAND PARK LARA
от 1189 €

GRAND PARK LARA

Анталия, Турция
SHERWOOD SUITES RESORT
от 1194 €

SHERWOOD SUITES RESORT

Анталия, Турция
FAME RESIDENCE KEMER & SPA
от 1201 €

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Анталия, Турция
PALMET BEACH RESORT KEMER
от 1207 €

PALMET BEACH RESORT KEMER

Анталия, Турция
TITAN SELECT HOTEL
от 1207 €

TITAN SELECT HOTEL

Анталия, Турция
PINE BEACH BELEK
от 1214 €

PINE BEACH BELEK

Анталия, Турция
TERRACE ELITE RESORT
от 1215 €

TERRACE ELITE RESORT

Анталия, Турция
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
от 1217 €

CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD

Анталия, Турция
CORENDON PLAYA KEMER
от 1223 €

CORENDON PLAYA KEMER

Анталия, Турция
ADALYA ART SIDE HOTEL
от 1223 €

ADALYA ART SIDE HOTEL

Анталия, Турция
PERRE DELTA RESORT & SPA
от 1223 €

PERRE DELTA RESORT & SPA

Анталия, Турция
AYDINBEY FAMOUS RESORT
от 1224 €

AYDINBEY FAMOUS RESORT

Анталия, Турция
GRANADA LUXURY BEACH
от 1229 €

GRANADA LUXURY BEACH

Анталия, Турция
CLUB TITAN
от 1230 €

CLUB TITAN

Анталия, Турция
THE SENSE DE LUXE HOTEL
от 1231 €

THE SENSE DE LUXE HOTEL

Анталия, Турция
TURKIZ DELUXE RESORT KEMER
от 1237 €

TURKIZ DELUXE RESORT KEMER

Анталия, Турция
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
от 1237 €

HORUS PARADISE LUXURY RESORT

Анталия, Турция
AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA
от 1238 €

AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA

Анталия, Турция
MERYAN HOTEL
от 1244 €

MERYAN HOTEL

Анталия, Турция
AKRA - V HOTEL
от 1251 €

AKRA - V HOTEL

Анталия, Турция
PERRE ART HOTEL RESORT & SPA
от 1251 €

PERRE ART HOTEL RESORT & SPA

Анталия, Турция
CASTIVAL HOTEL SIDE
от 1254 €

CASTIVAL HOTEL SIDE

Анталия, Турция
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
от 1256 €

IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT

Анталия, Турция
ANTALYA HOTEL RESORT & SPA
от 1258 €

ANTALYA HOTEL RESORT & SPA

Анталия, Турция
CLUB BORAN MARE BEACH
от 1258 €

CLUB BORAN MARE BEACH

Анталия, Турция
CLUB HOTEL SERA
от 1259 €

CLUB HOTEL SERA

Анталия, Турция
AMARA PREMIER PALACE
от 1267 €

AMARA PREMIER PALACE

Анталия, Турция
VON RESORT GOLDEN BEACH
от 1275 €

VON RESORT GOLDEN BEACH

Анталия, Турция
LYKIA WORLD ANTALYA
от 1280 €

LYKIA WORLD ANTALYA

Анталия, Турция
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
от 1285 €

ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA

Анталия, Турция
PERRE LA MER HOTEL
от 1293 €

PERRE LA MER HOTEL

Анталия, Турция
AKKA CLAROS HOTEL
от 1300 €

AKKA CLAROS HOTEL

Анталия, Турция
WIND OF LARA HOTEL & SPA
от 1300 €

WIND OF LARA HOTEL & SPA

Анталия, Турция
ALARCHA HOTELS & RESORTS
от 1301 €

ALARCHA HOTELS & RESORTS

Анталия, Турция
FUN & SUN FAMILY COMFORT BEACH RESORT
от 1310 €

FUN & SUN FAMILY COMFORT BEACH RESORT

Анталия, Турция
SHERWOOD DREAMS RESORT
от 1312 €

SHERWOOD DREAMS RESORT

Анталия, Турция
MIRAMARE QUEEN HOTEL
от 1313 €

MIRAMARE QUEEN HOTEL

Анталия, Турция
TERRACE BEACH RESORT
от 1314 €

TERRACE BEACH RESORT

Анталия, Турция
KAMELYA AISHEN K CLUB
от 1314 €

KAMELYA AISHEN K CLUB

Анталия, Турция
EMELDA SUN CLUB
от 1322 €

EMELDA SUN CLUB

Анталия, Турция
XANTHE RESORT & SPA
от 1328 €

XANTHE RESORT & SPA

Анталия, Турция
GRANADA LUXURY OKURCALAR
от 1335 €

GRANADA LUXURY OKURCALAR

Анталия, Турция
VON RESORT GOLDEN COAST
от 1342 €

VON RESORT GOLDEN COAST

Анталия, Турция
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA
от 1342 €

SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA

Анталия, Турция
AMARA FAMILY RESORT
от 1350 €

AMARA FAMILY RESORT

Анталия, Турция
TIMO RESORT
от 1351 €

TIMO RESORT

Анталия, Турция
SIDE ROYAL STYLE HOTEL
от 1354 €

SIDE ROYAL STYLE HOTEL

Анталия, Турция
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL
от 1370 €

LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL

Анталия, Турция
MIRADA DEL MAR HOTEL
от 1371 €

MIRADA DEL MAR HOTEL

Анталия, Турция
ORANGE COUNTY KEMER - ADULT ONLY +18
от 1373 €

ORANGE COUNTY KEMER - ADULT ONLY +18

Анталия, Турция
BLUE MARLIN DELUXE SPA RESORT HOTEL
от 1373 €

BLUE MARLIN DELUXE SPA RESORT HOTEL

Анталия, Турция
BOTANIK HOTEL&RESORT
от 1391 €

BOTANIK HOTEL&RESORT

Анталия, Турция
KAMELYA FULYA HOTEL
от 1398 €

KAMELYA FULYA HOTEL

Анталия, Турция
AKKA ALINDA HOTEL
от 1398 €

AKKA ALINDA HOTEL

Анталия, Турция
SIDE ROYAL PALACE
от 1411 €

SIDE ROYAL PALACE

Анталия, Турция
SIDE SUNPORT HOTEL & SPA
от 1419 €

SIDE SUNPORT HOTEL & SPA

Анталия, Турция
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
от 1420 €

MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT

Анталия, Турция
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
от 1420 €

KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE

Анталия, Турция
IC HOTELS GREEN PALACE
от 1420 €

IC HOTELS GREEN PALACE

Анталия, Турция
ROX ROYAL HOTEL
от 1433 €

ROX ROYAL HOTEL

Анталия, Турция
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
от 1440 €

DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA

Анталия, Турция
VON RESORT ELITE
от 1440 €

VON RESORT ELITE

Анталия, Турция
LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
от 1440 €

LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT

Анталия, Турция
CESARS TEMPLE DE LUXE HOTEL
от 1440 €

CESARS TEMPLE DE LUXE HOTEL

Анталия, Турция
TUI BLUE SHERWOOD BELEK
от 1448 €

TUI BLUE SHERWOOD BELEK

Анталия, Турция
BAIA KEMER CLUB
от 1448 €

BAIA KEMER CLUB

Анталия, Турция
QUEENS PARK RAI PREMIUM TEKIROVA
от 1455 €

QUEENS PARK RAI PREMIUM TEKIROVA

Анталия, Турция
PALOMA FORESTA
от 1469 €

PALOMA FORESTA

Анталия, Турция
BELCONTI RESORT HOTEL
от 1475 €

BELCONTI RESORT HOTEL

Анталия, Турция
DELPHIN DELUXE RESORT
от 1475 €

DELPHIN DELUXE RESORT

Анталия, Турция
PALOMA GRIDA
от 1477 €

PALOMA GRIDA

Анталия, Турция
ASKA LARA RIVER SUITE
от 1493 €

ASKA LARA RIVER SUITE

Анталия, Турция
ROYAL TAJ MAHAL
от 1503 €

ROYAL TAJ MAHAL

Анталия, Турция
ROYAL DRAGON HOTEL
от 1503 €

ROYAL DRAGON HOTEL

Анталия, Турция
ROYAL ALHAMBRA PALACE
от 1503 €

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Анталия, Турция
KAYA SIDE
от 1504 €

KAYA SIDE

Анталия, Турция
SUNTHALIA HOTELS & RESORTS
от 1510 €

SUNTHALIA HOTELS & RESORTS

Анталия, Турция
ROYAL DIWA TEKIROVA RESORT
от 1511 €

ROYAL DIWA TEKIROVA RESORT

Анталия, Турция
KAMELYA SELIN HOTEL
от 1517 €

KAMELYA SELIN HOTEL

Анталия, Турция
BARUT B SUITES
от 1524 €

BARUT B SUITES

Анталия, Турция
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
от 1538 €

KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA

Анталия, Турция
BOTANIK PLATINUM
от 1538 €

BOTANIK PLATINUM

Анталия, Турция
PALOMA PERISSIA HOTEL
от 1542 €

PALOMA PERISSIA HOTEL

Анталия, Турция
AMARA LUXURY RESORT & VILLAS
от 1543 €

AMARA LUXURY RESORT & VILLAS

Анталия, Турция
PALOMA OCEANA
от 1556 €

PALOMA OCEANA

Анталия, Турция
ASKA LARA RESORT & SPA
от 1563 €

ASKA LARA RESORT & SPA

Анталия, Турция
ROYAL SEGINUS
от 1573 €

ROYAL SEGINUS

Анталия, Турция
ROYAL HOLIDAY PALACE
от 1573 €

ROYAL HOLIDAY PALACE

Анталия, Турция
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA
от 1586 €

PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA

Анталия, Турция
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA
от 1587 €

SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA

Анталия, Турция
ADALYA RESORT & SPA
от 1601 €

ADALYA RESORT & SPA

Анталия, Турция
ADALYA OCEAN DELUXE
от 1601 €

ADALYA OCEAN DELUXE

Анталия, Турция
FAME RESIDENCE LARA & SPA
от 1603 €

FAME RESIDENCE LARA & SPA

Анталия, Турция
KAYA BELEK
от 1609 €

KAYA BELEK

Анталия, Турция
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
от 1615 €

SHERWOOD EXCLUSIVE LARA

Анталия, Турция
AKRA HOTEL
от 1615 €

AKRA HOTEL

Анталия, Турция
TUI BLUE BARUT ANDIZ
от 1616 €

TUI BLUE BARUT ANDIZ

Анталия, Турция
AYDINBEY KING'S PALACE & SPA
от 1623 €

AYDINBEY KING'S PALACE & SPA

Анталия, Турция
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER
от 1641 €

DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER

Анталия, Турция
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
от 1642 €

SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER

Анталия, Турция
MIRACLE RESORT HOTEL
от 1643 €

MIRACLE RESORT HOTEL

Анталия, Турция
SAPHIR RESORT & SPA
от 1643 €

SAPHIR RESORT & SPA

Анталия, Турция
TUI BLUE SIDE
от 1657 €

TUI BLUE SIDE

Анталия, Турция
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
от 1657 €

KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA

Анталия, Турция
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
от 1659 €

SEADEN QUALITY RESORT & SPA

Анталия, Турция
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
от 1671 €

KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA

Анталия, Турция
GRANADA LUXURY BELEK
от 1684 €

GRANADA LUXURY BELEK

Анталия, Турция
BAIA LARA HOTEL
от 1686 €

BAIA LARA HOTEL

Анталия, Турция
MEGASARAY CLUB BELEK
от 1688 €

MEGASARAY CLUB BELEK

Анталия, Турция
ALI BEY CLUB
от 1692 €

ALI BEY CLUB

Анталия, Турция
PALOMA ORENDA
от 1699 €

PALOMA ORENDA

Анталия, Турция
AKKA ANTEDON HOTEL
от 1701 €

AKKA ANTEDON HOTEL

Анталия, Турция
LIU RESORTS
от 1706 €

LIU RESORTS

Анталия, Турция
BARUT SUNWING SIDE BEACH
от 1706 €

BARUT SUNWING SIDE BEACH

Анталия, Турция
PAPILLON AYSCHA
от 1713 €

PAPILLON AYSCHA

Анталия, Турция
PAPILLON BELVIL
от 1713 €

PAPILLON BELVIL

Анталия, Турция
KEMER BARUT COLLECTION
от 1720 €

KEMER BARUT COLLECTION

Анталия, Турция
SPICE HOTEL & SPA
от 1728 €

SPICE HOTEL & SPA

Анталия, Турция
MIRAMARE BEACH HOTEL
от 1730 €

MIRAMARE BEACH HOTEL

Анталия, Турция
ROYAL WINGS HOTEL
от 1741 €

ROYAL WINGS HOTEL

Анталия, Турция
LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
от 1741 €

LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT

Анталия, Турция
ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT
от 1749 €

ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT

Анталия, Турция
GURAL PREMIER BELEK
от 1755 €

GURAL PREMIER BELEK

Анталия, Турция
BELLIS DELUXE HOTEL
от 1764 €

BELLIS DELUXE HOTEL

Анталия, Турция
KIRMAN LEODIKYA RESORT
от 1804 €

KIRMAN LEODIKYA RESORT

Анталия, Турция
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE
от 1804 €

KIRMAN ARYCANDA DE LUXE

Анталия, Турция
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
от 1804 €

KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA

Анталия, Турция
RIXOS SUNGATE
от 1811 €

RIXOS SUNGATE

Анталия, Турция
ADALYA ELITE LARA
от 1818 €

ADALYA ELITE LARA

Анталия, Турция
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL
от 1853 €

PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL

Анталия, Турция
GURAL PREMIER TEKIROVA
от 1868 €

GURAL PREMIER TEKIROVA

Анталия, Турция
BARUT HEMERA
от 1884 €

BARUT HEMERA

Анталия, Турция
ALVA DONNA WORLD PALACE
от 1917 €

ALVA DONNA WORLD PALACE

Анталия, Турция
MIRAGE PARK RESORT
от 1917 €

MIRAGE PARK RESORT

Анталия, Турция
CLUB MARCO POLO
от 1917 €

CLUB MARCO POLO

Анталия, Турция
DELPHIN PALACE
от 1937 €

DELPHIN PALACE

Анталия, Турция
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA
от 1958 €

RIXOS DOWNTOWN ANTALYA

Анталия, Турция
CONCORDE DE LUXE RESORT
от 1965 €

CONCORDE DE LUXE RESORT

Анталия, Турция
TUI BLUE SENSATORI BARUT SORGUN
от 1966 €

TUI BLUE SENSATORI BARUT SORGUN

Анталия, Турция
PALOMA FINESSE SIDE
от 1988 €

PALOMA FINESSE SIDE

Анталия, Турция
ADAM & EVE
от 1993 €

ADAM & EVE

Анталия, Турция
TITANIC BEACH LARA
от 2014 €

TITANIC BEACH LARA

Анталия, Турция
CORNELIA DE LUXE RESORT
от 2036 €

CORNELIA DE LUXE RESORT

Анталия, Турция
ARUM BARUT COLLECTION
от 2042 €

ARUM BARUT COLLECTION

Анталия, Турция
ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA
от 2078 €

ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA

Анталия, Турция
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
от 2103 €

ELA EXCELLENCE RESORT BELEK

Анталия, Турция
RIXOS BELDIBI
от 2106 €

RIXOS BELDIBI

Анталия, Турция
PGS KIRIS RESORT
от 2129 €

PGS KIRIS RESORT

Анталия, Турция
ALI BEY RESORT
от 2231 €

ALI BEY RESORT

Анталия, Турция
DELPHIN BE GRAND RESORT
от 2334 €

DELPHIN BE GRAND RESORT

Анталия, Турция
DELPHIN IMPERIAL
от 2362 €

DELPHIN IMPERIAL

Анталия, Турция
RIXOS PREMIUM TEKIROVA
от 2364 €

RIXOS PREMIUM TEKIROVA

Анталия, Турция
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
от 2441 €

ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION

Анталия, Турция
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA
от 2493 €

CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA

Анталия, Турция
IC HOTELS RESIDENCE
от 2659 €

IC HOTELS RESIDENCE

Анталия, Турция
DELPHIN DIVA
от 2690 €

DELPHIN DIVA

Анталия, Турция
KAYA PALAZZO GOLF & RESORT
от 2712 €

KAYA PALAZZO GOLF & RESORT

Анталия, Турция
LARA BARUT COLLECTION
от 2719 €

LARA BARUT COLLECTION

Анталия, Турция
TITANIC MARDAN PALACE
от 2721 €

TITANIC MARDAN PALACE

Анталия, Турция
GLORIA VERDE RESORT
от 2747 €

GLORIA VERDE RESORT

Анталия, Турция
GLORIA GOLF RESORT
от 2810 €

GLORIA GOLF RESORT

Анталия, Турция
CALISTA LUXURY RESORT
от 3090 €

CALISTA LUXURY RESORT

Анталия, Турция
NG PHASELIS BAY
от 3100 €

NG PHASELIS BAY

Анталия, Турция
THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
от 3139 €

THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL

Анталия, Турция
RIXOS PREMIUM BELEK
от 3157 €

RIXOS PREMIUM BELEK

Анталия, Турция
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
от 3332 €

CULLINAN GOLF & RESORT BELEK

Анталия, Турция
GLORIA SERENITY RESORT
от 3335 €

GLORIA SERENITY RESORT

Анталия, Турция
REGNUM CARYA
от 4588 €

REGNUM CARYA

Анталия, Турция
CORNELIA AZURE VILLAS
от 9001 €

CORNELIA AZURE VILLAS

Анталия, Турция
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK
от 15189 €

CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK

Анталия, Турция
Програма
>>-ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от Варна - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Варна.

 • Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.
Цени и условия
>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

Самолетен билет Варна - Анталия – Варна с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);

Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);

Държавна такса сигурност за летищата в Турция;

20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;

Трансфери летище - хотел - летище;

7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.


 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: Варна: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон.Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320

 • Възможна е промяна на типа самолет


ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:
Полети в ден НЕДЕЛЯ
13:30 Варна (SOF) - 15:10 Анталия (AYT)
16:00 Анталия (AYT) - 17:40 Варна (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.


УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
Хотели по програмата
ARES CITY HOTEL
от 479 €

ARES CITY HOTEL

Анталия, Турция
ALEXIUS BEACH HOTEL (EX. CLUB HOTEL BELDIANA)
от 507 €

ALEXIUS BEACH HOTEL (EX. CLUB HOTEL BELDIANA)

Анталия, Турция
BEGONYA HOTEL
от 528 €

BEGONYA HOTEL

Анталия, Турция
KORIENT MIRA HOTEL
от 528 €

KORIENT MIRA HOTEL

Анталия, Турция
SEMORIS HOTEL
от 528 €

SEMORIS HOTEL

Анталия, Турция
KORIENT HOTEL
от 528 €

KORIENT HOTEL

Анталия, Турция
BEST ALANYA HOTEL
от 535 €

BEST ALANYA HOTEL

Анталия, Турция
KLEOPATRA ALIN HOTEL
от 540 €

KLEOPATRA ALIN HOTEL

Анталия, Турция
BIN BILLA HOTEL
от 542 €

BIN BILLA HOTEL

Анталия, Турция
KLEOPATRA SMILE HOTEL
от 547 €

KLEOPATRA SMILE HOTEL

Анталия, Турция
KEMER STAR HOTEL
от 554 €

KEMER STAR HOTEL

Анталия, Турция
VILLA SONATA HOTEL
от 556 €

VILLA SONATA HOTEL

Анталия, Турция
STELLA HOTEL
от 570 €

STELLA HOTEL

Анталия, Турция
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
от 584 €

KAFTANS HOTEL BY RRH&R

Анталия, Турция
MAY FLOWER APART HOTEL
от 586 €

MAY FLOWER APART HOTEL

Анталия, Турция
ELIJAH HOTEL KEMER
от 587 €

ELIJAH HOTEL KEMER

Анталия, Турция
APERION BEACH HOTEL
от 588 €

APERION BEACH HOTEL

Анталия, Турция
CLUB SEA TIME
от 591 €

CLUB SEA TIME

Анталия, Турция
SELGE HOTEL
от 593 €

SELGE HOTEL

Анталия, Турция
ASIA HOTEL
от 593 €

ASIA HOTEL

Анталия, Турция
GRAND MIR`AMOR HOTEL
от 598 €

GRAND MIR`AMOR HOTEL

Анталия, Турция
BIENO CLUB HOTEL SVS
от 605 €

BIENO CLUB HOTEL SVS

Анталия, Турция
PALM D'OR HOTEL
от 612 €

PALM D'OR HOTEL

Анталия, Турция
ARES DREAM HOTEL
от 622 €

ARES DREAM HOTEL

Анталия, Турция
RIOS BEACH HOTEL
от 624 €

RIOS BEACH HOTEL

Анталия, Турция
HIMEROS BEACH HOTEL
от 624 €

HIMEROS BEACH HOTEL

Анталия, Турция
GET ENJOY HOTEL
от 626 €

GET ENJOY HOTEL

Анталия, Турция
SARITAS HOTEL
от 626 €

SARITAS HOTEL

Анталия, Турция
ROSELLA HOTEL
от 630 €

ROSELLA HOTEL

Анталия, Турция
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
от 640 €

OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R

Анталия, Турция
ARES BLUE HOTEL
от 642 €

ARES BLUE HOTEL

Анталия, Турция
IDYROS HOTEL
от 642 €

IDYROS HOTEL

Анталия, Турция
SANTANA HOTEL
от 642 €

SANTANA HOTEL

Анталия, Турция