Адрес:
гр. Варна 9000,
Морска гара Варна,
централно фоайе, офис № 9

Телефон:
+359 52/ 600 636
+359 885 207 788; +359 889 899 677

www.orangeholiday.bg

Email:
office@orangeholiday.bg

Виж Снимки
Назад

Почивка в Алания, Турция с автобус от Варна - 7 нощувки

Цени от:
377.51 лв.

Детайли:

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки
Транспорт:
Автобус
Дати на отпътуване:
10.05.2024 г.,   17.05.2024 г.,   24.05.2024 г.,   31.05.2024 г.,   07.06.2024 г.,   30.08.2024 г.,   06.09.2024 г.,   13.09.2024 г.,   20.09.2024 г.,   27.09.2024 г.,   29.09.2024 г.,   04.10.2024 г.,   11.10.2024 г.,   18.10.2024 г.
Описание:
ТУРЦИЯ ЛЯТО 2024
 „Плати депозит 30 % при записване“ за резервации направени до 15.04.2024
Обявените цени са с динамично ценообразуване, в реално време и са пряко свързани с евентуална промяна в цените и условията на всеки хотел.
Хотелите си запазват правото да променят или прекратяват отстъпките и промоциите по всяко време и туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна на цената. Затова препоръчваме резервация в срок до 24 часа след избор на хотел и оферта.

Описание / Транспорт:
Условия за пътуване по програмата за Алания със 7 нощувки:

 • От Варна, Обзор, Слънчев бряг, Бургас, Малко Търново - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

 • Продължителност на пътуването: от Варна до Алания - 1370 км.
 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.


Програма:
Ден 1
Отпътуване от Варна, Обзор, Слънчев бряг, Бургас, Малко Търново по маршрут ГКПП "Малко Търново" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2
Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 9
Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


Основна информация и допълнителни услуги:
ЛЯТО 2024 ТУРЦИЯ, АВТОБУСНИ ПРОГРАМИ
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО КАМПАНИЯ „ПЛАТИ ДЕПОЗИТ 30 % ПРИ ЗАПИСВАНЕ“  за резервации, направени до 15.04.2024.
1. Плащания:
1.1 Първи депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 30 дни преди датата на пътуване.
1.3 При неспазване на описаните по-горе в т. 1.1 и 1.2 срокове за плащане Туроператорът има право да прекрати договора за туристически пакет и да анулира направената резервация
2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.
2.2 Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва:
-  Ако прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.
- За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.
-  При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.
2.3 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 •  20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 •  7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: Български граждани могат да пътуват за Република Турция с валиден международен паспорт или лична карта. При безсрочна валидност на личната карта, ако е издадена преди повече от 10 години се изисква задължително валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.
Такса гориво:

 • Обявените цени са калкулирани на база 2.50 лв. за 1 литър.
 • При увеличение на цената на горивото до 9,99% спрямо базовата цена, няма да се начислява горивна такса.
 • При увеличение равно или надвишаващо 10% спрямо базовата цена ще бъде въведена горивна такса.
 • При увеличение на цената на горивото от 10 % до 19,99 % спрямо базовата цена, размерът на горивната такса на турист за пътуване по тази програма ще бъде 10.00 лв.
 • На всяко следващо увеличение на горивото с 10% спрямо базовата цена, сумата се мултиплицира.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 20 календарни дни от датата на резервиране на туристическия пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 14 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.


Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с включени отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.
Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията е „ГЛОБАЛ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ“ на тел. +359 2 8197 197, е-mail: assistance@globalservices.bg  и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052310000537/13.06.2023 валидна от 01.07.2023-30.06.2024 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333

В цената се включва:
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
7 нощувки в хотел по избор
Багаж до 25 кг. на човек, разпределен в максимум 1 куфар
Медицинска застраховка на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” с покритие 10 000 евро (за лица до 75 г.).
Представител на ТО по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

В цената не се включва:
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво / начислява се поради драстичното завишение на цените на горивата/
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 75 до 85 г. - доплащане 25 лв.
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 85 г. - не се предлага
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси


SCYLAX FAMILY CLUB
от 373.13 лв.

SCYLAX FAMILY CLUB

Алания, Анталия
SOLIS BEACH
от 377.51 лв.

SOLIS BEACH

Алания, Анталия
BIENO CLUB SVS
от 409.42 лв.

BIENO CLUB SVS

Алания, Анталия
GALAXY BEACH HOTEL
от 418.72 лв.

GALAXY BEACH HOTEL

Алания, Анталия
HAWAII SUITE BEACH HOTEL
от 420.78 лв.

HAWAII SUITE BEACH HOTEL

Алания, Анталия
HEDEF BEACH RESORT & SPA
от 459.65 лв.

HEDEF BEACH RESORT & SPA

Алания, Анталия
ASLAN CITY KLEOPATRA
от 470.61 лв.

ASLAN CITY KLEOPATRA

Алания, Анталия
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN
от 487.04 лв.

HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN

Алания, Анталия
ASRIN BEACH HOTEL
от 495.64 лв.

ASRIN BEACH HOTEL

Алания, Анталия
ARABELLA WORLD HOTEL
от 496.35 лв.

ARABELLA WORLD HOTEL

Алания, Анталия
KLEOPATRA BEACH HOTEL
от 496.41 лв.

KLEOPATRA BEACH HOTEL

Алания, Анталия
NUMA KONAKTEPE
от 502.51 лв.

NUMA KONAKTEPE

Алания, Анталия
KAILA KRIZANTEM HOTEL
от 505.25 лв.

KAILA KRIZANTEM HOTEL

Алания, Анталия
KLEOPATRA ROYAL PALM
от 515.03 лв.

KLEOPATRA ROYAL PALM

Алания, Анталия
KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL
от 515.03 лв.

KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL

Алания, Анталия
STELLA BEACH HOTEL
от 515.52 лв.

STELLA BEACH HOTEL

Алания, Анталия
HEDEF KLEOPATRA HOTEL
от 516.38 лв.

HEDEF KLEOPATRA HOTEL

Алания, Анталия
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
от 524.42 лв.

CLOVER MAGIC GARDEN BEACH

Алания, Анталия
KAILA CITY HOTEL
от 527.36 лв.

KAILA CITY HOTEL

Алания, Анталия
THE GARDEN BEACH HOTEL
от 529.99 лв.

THE GARDEN BEACH HOTEL

Алания, Анталия
XENO EFTALIA RESORT HOTEL
от 534 лв.

XENO EFTALIA RESORT HOTEL

Алания, Анталия
LONICERA CITY
от 540.43 лв.

LONICERA CITY

Алания, Анталия
GRAND KAPTAN
от 540.85 лв.

GRAND KAPTAN

Алания, Анталия
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB
от 548.28 лв.

SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB

Алания, Анталия
SENZA GRAND SANTANA
от 549.07 лв.

SENZA GRAND SANTANA

Алания, Анталия
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
от 557.27 лв.

MC BEACH PARK RESORT HOTEL

Алания, Анталия
RUBI HOTEL
от 560.7 лв.

RUBI HOTEL

Алания, Анталия
SENZA THE INN RESORT
от 562.75 лв.

SENZA THE INN RESORT

Алания, Анталия
PALMERAS BEACH HOTEL
от 562.95 лв.

PALMERAS BEACH HOTEL

Алания, Анталия
CONCORDIA CELES HOTEL
от 569.6 лв.

CONCORDIA CELES HOTEL

Алания, Анталия
EUPHORIA COMFORT BEACH ALANYA (ex.Loxia Comfort Beach)
от 575.63 лв.

EUPHORIA COMFORT BEACH ALANYA (ex.Loxia Comfort Beach)

Алания, Анталия
MC ARANCIA HOTEL
от 576.05 лв.

MC ARANCIA HOTEL

Алания, Анталия
AYDINBEY GOLD DREAMS
от 587.39 лв.

AYDINBEY GOLD DREAMS

Алания, Анталия
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA
от 587.39 лв.

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA

Алания, Анталия
ASKA BAYVIEW RESORT
от 596.57 лв.

ASKA BAYVIEW RESORT

Алания, Анталия
KLEOPATRA DREAMS BEACH
от 599.82 лв.

KLEOPATRA DREAMS BEACH

Алания, Анталия
DIZALYA PALM GARDEN
от 607.74 лв.

DIZALYA PALM GARDEN

Алания, Анталия
KAILA BEACH
от 609.5 лв.

KAILA BEACH

Алания, Анталия
WHITE CITY BEACH HOTEL (ADULTS ONLY)
от 611.57 лв.

WHITE CITY BEACH HOTEL (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
JUSTINIANO CLUB ALANYA
от 621.89 лв.

JUSTINIANO CLUB ALANYA

Алания, Анталия
XORIA DELUXE HOTEL
от 624.26 лв.

XORIA DELUXE HOTEL

Алания, Анталия
HEDEF RESORT
от 627.1 лв.

HEDEF RESORT

Алания, Анталия
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL
от 639.42 лв.

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL

Алания, Анталия
BEACH CLUB DOGANAY
от 641.68 лв.

BEACH CLUB DOGANAY

Алания, Анталия
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
от 645.85 лв.

ARMAS GREEN FUGLA BEACH

Алания, Анталия
OZ HOTELS SUI RESORT
от 646.47 лв.

OZ HOTELS SUI RESORT

Алания, Анталия
HOLIDAY PARK RESORT
от 646.96 лв.

HOLIDAY PARK RESORT

Алания, Анталия
EFTALIA VILLAGE
от 651.33 лв.

EFTALIA VILLAGE

Алания, Анталия
ASKA JUST IN BEACH
от 653.5 лв.

ASKA JUST IN BEACH

Алания, Анталия
EFTALIA AQUA RESORT
от 656.8 лв.

EFTALIA AQUA RESORT

Алания, Анталия
EFTALIA MARIN
от 656.8 лв.

EFTALIA MARIN

Алания, Анталия
ROYAL GARDEN BEACH
от 666.8 лв.

ROYAL GARDEN BEACH

Алания, Анталия
GREEN GARDEN SUITES HOTEL
от 668.17 лв.

GREEN GARDEN SUITES HOTEL

Алания, Анталия
HOLIDAY GARDEN RESORT
от 670.43 лв.

HOLIDAY GARDEN RESORT

Алания, Анталия
MIAROSA KONAKLI GARDEN
от 678.44 лв.

MIAROSA KONAKLI GARDEN

Алания, Анталия
LONICERA WORLD
от 684.18 лв.

LONICERA WORLD

Алания, Анталия
GREEN GARDEN RESORT & SPA
от 688.71 лв.

GREEN GARDEN RESORT & SPA

Алания, Анталия
EFTALIA OCEAN
от 688.71 лв.

EFTALIA OCEAN

Алания, Анталия
JUSTINIANO CLUB PARK CONTI
от 692.23 лв.

JUSTINIANO CLUB PARK CONTI

Алания, Анталия
ANTIQUE ROMAN PALACE (ADULTS ONLY)
от 694.18 лв.

ANTIQUE ROMAN PALACE (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
Q AVENTURA PARK HOTEL
от 699.66 лв.

Q AVENTURA PARK HOTEL

Алания, Анталия
ORANGE COUNTY ALANYA
от 700.35 лв.

ORANGE COUNTY ALANYA

Алания, Анталия
LONICERA RESORT & SPA
от 701.65 лв.

LONICERA RESORT & SPA

Алания, Анталия
UTOPIA BEACH CLUB
от 705.14 лв.

UTOPIA BEACH CLUB

Алания, Анталия
SEALIFE BUKET RESORT & SPA
от 710.88 лв.

SEALIFE BUKET RESORT & SPA

Алания, Анталия
JUSTINIANO DELUXE RESORT
от 722.52 лв.

JUSTINIANO DELUXE RESORT

Алания, Анталия
NUMA BAY EXCLUSIVE HOTEL
от 722.93 лв.

NUMA BAY EXCLUSIVE HOTEL

Алания, Анталия
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
от 724.71 лв.

OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT

Алания, Анталия
PERRE DELTA HOTEL RESORT & SPA
от 727.83 лв.

PERRE DELTA HOTEL RESORT & SPA

Алания, Анталия
MP LABRANDA ALANTUR RESORT
от 730.05 лв.

MP LABRANDA ALANTUR RESORT

Алания, Анталия
WHITE CITY RESORT HOTEL
от 738 лв.

WHITE CITY RESORT HOTEL

Алания, Анталия
MUKARNAS SPA & RESORT
от 747.58 лв.

MUKARNAS SPA & RESORT

Алания, Анталия
CLUB HOTEL ANJELIQ
от 757.16 лв.

CLUB HOTEL ANJELIQ

Алания, Анталия
UTOPIA RESORT & RESIDENCE
от 762.64 лв.

UTOPIA RESORT & RESIDENCE

Алания, Анталия
MIAROSA INCEKUM BEACH
от 765.38 лв.

MIAROSA INCEKUM BEACH

Алания, Анталия
VIKINGEN INFINITY
от 765.38 лв.

VIKINGEN INFINITY

Алания, Анталия
SAPHIR HOTEL
от 767.92 лв.

SAPHIR HOTEL

Алания, Анталия
LONICERA PREMIUM
от 780.02 лв.

LONICERA PREMIUM

Алания, Анталия
UTOPIA WORLD HOTEL
от 781.12 лв.

UTOPIA WORLD HOTEL

Алания, Анталия
Q PREMIUM RESORT
от 809.19 лв.

Q PREMIUM RESORT

Алания, Анталия
TUI BLUE PASCHA BAY
от 810.14 лв.

TUI BLUE PASCHA BAY

Алания, Анталия
AZURA DELUXE RESORT
от 832.47 лв.

AZURA DELUXE RESORT

Алания, Анталия
LITORE RESORT HOTEL
от 833.83 лв.

LITORE RESORT HOTEL

Алания, Анталия
GRANADA LUXURY OKURCALAR
от 842.21 лв.

GRANADA LUXURY OKURCALAR

Алания, Анталия
GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR
от 842.21 лв.

GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR

Алания, Анталия
SELENE BEACH & SPA HOTEL (ADULTS ONLY)
от 846.89 лв.

SELENE BEACH & SPA HOTEL (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
SAPHIR RESORT & SPA
от 856.91 лв.

SAPHIR RESORT & SPA

Алания, Анталия
QUATTRO FAMILY CLUB DEM HOTEL
от 878.03 лв.

QUATTRO FAMILY CLUB DEM HOTEL

Алания, Анталия
QUATTRO BEACH SPA & RESORT
от 899.94 лв.

QUATTRO BEACH SPA & RESORT

Алания, Анталия
ARIA RESORT & SPA HOTEL
от 905.02 лв.

ARIA RESORT & SPA HOTEL

Алания, Анталия
UTOPIA A GOOD LIFE FAMILY RESORT
от 909.01 лв.

UTOPIA A GOOD LIFE FAMILY RESORT

Алания, Анталия
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
от 927.81 лв.

MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT

Алания, Анталия
SERENITY QUEEN HOTEL
от 927.81 лв.

SERENITY QUEEN HOTEL

Алания, Анталия
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
от 952.75 лв.

KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA

Алания, Анталия
HAYDARPASHA PALACE
от 987.17 лв.

HAYDARPASHA PALACE

Алания, Анталия
SEVEN SEAS PALMERAS BAY
от 1012.45 лв.

SEVEN SEAS PALMERAS BAY

Алания, Анталия
BOTANIK HOTEL & RESORT
от 1029.19 лв.

BOTANIK HOTEL & RESORT

Алания, Анталия
BOTANIK PLATINUM
от 1057.94 лв.

BOTANIK PLATINUM

Алания, Анталия
SUNPRIME C-LOUNGE HOTEL (ADULTS ONLY)
от 1073.01 лв.

SUNPRIME C-LOUNGE HOTEL (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
DELPHIN DELUXE
от 1087.11 лв.

DELPHIN DELUXE

Алания, Анталия
KIRMAN ARYCANDA DELUXE
от 1104.12 лв.

KIRMAN ARYCANDA DELUXE

Алания, Анталия
KIRMAN LEODIKYA RESORT
от 1104.12 лв.

KIRMAN LEODIKYA RESORT

Алания, Анталия
RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES
от 1148.72 лв.

RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES

Алания, Анталия
GRANADA LUXURY RED (ADULTS ONLY)
от 1422.54 лв.

GRANADA LUXURY RED (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
RUBI PLATINUM SIGN
от 1610.3 лв.

RUBI PLATINUM SIGN

Алания, Анталия
Програма
Описание:
ТУРЦИЯ ЛЯТО 2024
 „Плати депозит 30 % при записване“ за резервации направени до 15.04.2024
Обявените цени са с динамично ценообразуване, в реално време и са пряко свързани с евентуална промяна в цените и условията на всеки хотел.
Хотелите си запазват правото да променят или прекратяват отстъпките и промоциите по всяко време и туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна на цената. Затова препоръчваме резервация в срок до 24 часа след избор на хотел и оферта.

Описание / Транспорт:
Условия за пътуване по програмата за Алания със 7 нощувки:

 • От Варна, Обзор, Слънчев бряг, Бургас, Малко Търново - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

 • Продължителност на пътуването: от Варна до Алания - 1370 км.
 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.


Програма:
Ден 1
Отпътуване от Варна, Обзор, Слънчев бряг, Бургас, Малко Търново по маршрут ГКПП "Малко Търново" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2
Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 9
Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


Цени и условия
Основна информация и допълнителни услуги:
ЛЯТО 2024 ТУРЦИЯ, АВТОБУСНИ ПРОГРАМИ
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО КАМПАНИЯ „ПЛАТИ ДЕПОЗИТ 30 % ПРИ ЗАПИСВАНЕ“  за резервации, направени до 15.04.2024.
1. Плащания:
1.1 Първи депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 30 дни преди датата на пътуване.
1.3 При неспазване на описаните по-горе в т. 1.1 и 1.2 срокове за плащане Туроператорът има право да прекрати договора за туристически пакет и да анулира направената резервация
2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.
2.2 Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва:
-  Ако прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.
- За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.
-  При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.
2.3 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 •  20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 •  7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: Български граждани могат да пътуват за Република Турция с валиден международен паспорт или лична карта. При безсрочна валидност на личната карта, ако е издадена преди повече от 10 години се изисква задължително валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.
Такса гориво:

 • Обявените цени са калкулирани на база 2.50 лв. за 1 литър.
 • При увеличение на цената на горивото до 9,99% спрямо базовата цена, няма да се начислява горивна такса.
 • При увеличение равно или надвишаващо 10% спрямо базовата цена ще бъде въведена горивна такса.
 • При увеличение на цената на горивото от 10 % до 19,99 % спрямо базовата цена, размерът на горивната такса на турист за пътуване по тази програма ще бъде 10.00 лв.
 • На всяко следващо увеличение на горивото с 10% спрямо базовата цена, сумата се мултиплицира.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 20 календарни дни от датата на резервиране на туристическия пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 14 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.


Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с включени отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.
Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията е „ГЛОБАЛ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ“ на тел. +359 2 8197 197, е-mail: assistance@globalservices.bg  и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052310000537/13.06.2023 валидна от 01.07.2023-30.06.2024 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333

В цената се включва:
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
7 нощувки в хотел по избор
Багаж до 25 кг. на човек, разпределен в максимум 1 куфар
Медицинска застраховка на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” с покритие 10 000 евро (за лица до 75 г.).
Представител на ТО по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

В цената не се включва:
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво / начислява се поради драстичното завишение на цените на горивата/
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 75 до 85 г. - доплащане 25 лв.
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 85 г. - не се предлага
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси


Хотели по програмата
SCYLAX FAMILY CLUB
от 373.13 лв.

SCYLAX FAMILY CLUB

Алания, Анталия
SOLIS BEACH
от 377.51 лв.

SOLIS BEACH

Алания, Анталия
BIENO CLUB SVS
от 409.42 лв.

BIENO CLUB SVS

Алания, Анталия
GALAXY BEACH HOTEL
от 418.72 лв.

GALAXY BEACH HOTEL

Алания, Анталия
HAWAII SUITE BEACH HOTEL
от 420.78 лв.

HAWAII SUITE BEACH HOTEL

Алания, Анталия
HEDEF BEACH RESORT & SPA
от 459.65 лв.

HEDEF BEACH RESORT & SPA

Алания, Анталия
ASLAN CITY KLEOPATRA
от 470.61 лв.

ASLAN CITY KLEOPATRA

Алания, Анталия
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN
от 487.04 лв.

HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN

Алания, Анталия
ASRIN BEACH HOTEL
от 495.64 лв.

ASRIN BEACH HOTEL

Алания, Анталия
ARABELLA WORLD HOTEL
от 496.35 лв.

ARABELLA WORLD HOTEL

Алания, Анталия
KLEOPATRA BEACH HOTEL
от 496.41 лв.

KLEOPATRA BEACH HOTEL

Алания, Анталия
NUMA KONAKTEPE
от 502.51 лв.

NUMA KONAKTEPE

Алания, Анталия
KAILA KRIZANTEM HOTEL
от 505.25 лв.

KAILA KRIZANTEM HOTEL

Алания, Анталия
KLEOPATRA ROYAL PALM
от 515.03 лв.

KLEOPATRA ROYAL PALM

Алания, Анталия
KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL
от 515.03 лв.

KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL

Алания, Анталия
STELLA BEACH HOTEL
от 515.52 лв.

STELLA BEACH HOTEL

Алания, Анталия
HEDEF KLEOPATRA HOTEL
от 516.38 лв.

HEDEF KLEOPATRA HOTEL

Алания, Анталия
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
от 524.42 лв.

CLOVER MAGIC GARDEN BEACH

Алания, Анталия
KAILA CITY HOTEL
от 527.36 лв.

KAILA CITY HOTEL

Алания, Анталия
THE GARDEN BEACH HOTEL
от 529.99 лв.

THE GARDEN BEACH HOTEL

Алания, Анталия
XENO EFTALIA RESORT HOTEL
от 534 лв.

XENO EFTALIA RESORT HOTEL

Алания, Анталия
LONICERA CITY
от 540.43 лв.

LONICERA CITY

Алания, Анталия
GRAND KAPTAN
от 540.85 лв.

GRAND KAPTAN

Алания, Анталия
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB
от 548.28 лв.

SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB

Алания, Анталия
SENZA GRAND SANTANA
от 549.07 лв.

SENZA GRAND SANTANA

Алания, Анталия
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
от 557.27 лв.

MC BEACH PARK RESORT HOTEL

Алания, Анталия
RUBI HOTEL
от 560.7 лв.

RUBI HOTEL

Алания, Анталия
SENZA THE INN RESORT
от 562.75 лв.

SENZA THE INN RESORT

Алания, Анталия
PALMERAS BEACH HOTEL
от 562.95 лв.

PALMERAS BEACH HOTEL

Алания, Анталия
CONCORDIA CELES HOTEL
от 569.6 лв.

CONCORDIA CELES HOTEL

Алания, Анталия
EUPHORIA COMFORT BEACH ALANYA (ex.Loxia Comfort Beach)
от 575.63 лв.

EUPHORIA COMFORT BEACH ALANYA (ex.Loxia Comfort Beach)

Алания, Анталия
MC ARANCIA HOTEL
от 576.05 лв.

MC ARANCIA HOTEL

Алания, Анталия
AYDINBEY GOLD DREAMS
от 587.39 лв.

AYDINBEY GOLD DREAMS

Алания, Анталия
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA
от 587.39 лв.

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA

Алания, Анталия
ASKA BAYVIEW RESORT
от 596.57 лв.

ASKA BAYVIEW RESORT

Алания, Анталия
KLEOPATRA DREAMS BEACH
от 599.82 лв.

KLEOPATRA DREAMS BEACH

Алания, Анталия
DIZALYA PALM GARDEN
от 607.74 лв.

DIZALYA PALM GARDEN

Алания, Анталия
KAILA BEACH
от 609.5 лв.

KAILA BEACH

Алания, Анталия
WHITE CITY BEACH HOTEL (ADULTS ONLY)
от 611.57 лв.

WHITE CITY BEACH HOTEL (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
JUSTINIANO CLUB ALANYA
от 621.89 лв.

JUSTINIANO CLUB ALANYA

Алания, Анталия
XORIA DELUXE HOTEL
от 624.26 лв.

XORIA DELUXE HOTEL

Алания, Анталия
HEDEF RESORT
от 627.1 лв.

HEDEF RESORT

Алания, Анталия
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL
от 639.42 лв.

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL

Алания, Анталия
BEACH CLUB DOGANAY
от 641.68 лв.

BEACH CLUB DOGANAY

Алания, Анталия
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
от 645.85 лв.

ARMAS GREEN FUGLA BEACH

Алания, Анталия
OZ HOTELS SUI RESORT
от 646.47 лв.

OZ HOTELS SUI RESORT

Алания, Анталия
HOLIDAY PARK RESORT
от 646.96 лв.

HOLIDAY PARK RESORT

Алания, Анталия
EFTALIA VILLAGE
от 651.33 лв.

EFTALIA VILLAGE

Алания, Анталия
ASKA JUST IN BEACH
от 653.5 лв.

ASKA JUST IN BEACH

Алания, Анталия
EFTALIA AQUA RESORT
от 656.8 лв.

EFTALIA AQUA RESORT

Алания, Анталия
EFTALIA MARIN
от 656.8 лв.

EFTALIA MARIN

Алания, Анталия
ROYAL GARDEN BEACH
от 666.8 лв.

ROYAL GARDEN BEACH

Алания, Анталия
GREEN GARDEN SUITES HOTEL
от 668.17 лв.

GREEN GARDEN SUITES HOTEL

Алания, Анталия
HOLIDAY GARDEN RESORT
от 670.43 лв.

HOLIDAY GARDEN RESORT

Алания, Анталия
MIAROSA KONAKLI GARDEN
от 678.44 лв.

MIAROSA KONAKLI GARDEN

Алания, Анталия
LONICERA WORLD
от 684.18 лв.

LONICERA WORLD

Алания, Анталия
GREEN GARDEN RESORT & SPA
от 688.71 лв.

GREEN GARDEN RESORT & SPA

Алания, Анталия
EFTALIA OCEAN
от 688.71 лв.

EFTALIA OCEAN

Алания, Анталия
JUSTINIANO CLUB PARK CONTI
от 692.23 лв.

JUSTINIANO CLUB PARK CONTI

Алания, Анталия
ANTIQUE ROMAN PALACE (ADULTS ONLY)
от 694.18 лв.

ANTIQUE ROMAN PALACE (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
Q AVENTURA PARK HOTEL
от 699.66 лв.

Q AVENTURA PARK HOTEL

Алания, Анталия
ORANGE COUNTY ALANYA
от 700.35 лв.

ORANGE COUNTY ALANYA

Алания, Анталия
LONICERA RESORT & SPA
от 701.65 лв.

LONICERA RESORT & SPA

Алания, Анталия
UTOPIA BEACH CLUB
от 705.14 лв.

UTOPIA BEACH CLUB

Алания, Анталия
SEALIFE BUKET RESORT & SPA
от 710.88 лв.

SEALIFE BUKET RESORT & SPA

Алания, Анталия
JUSTINIANO DELUXE RESORT
от 722.52 лв.

JUSTINIANO DELUXE RESORT

Алания, Анталия
NUMA BAY EXCLUSIVE HOTEL
от 722.93 лв.

NUMA BAY EXCLUSIVE HOTEL

Алания, Анталия
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
от 724.71 лв.

OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT

Алания, Анталия
PERRE DELTA HOTEL RESORT & SPA
от 727.83 лв.

PERRE DELTA HOTEL RESORT & SPA

Алания, Анталия
MP LABRANDA ALANTUR RESORT
от 730.05 лв.

MP LABRANDA ALANTUR RESORT

Алания, Анталия
WHITE CITY RESORT HOTEL
от 738 лв.

WHITE CITY RESORT HOTEL

Алания, Анталия
MUKARNAS SPA & RESORT
от 747.58 лв.

MUKARNAS SPA & RESORT

Алания, Анталия
CLUB HOTEL ANJELIQ
от 757.16 лв.

CLUB HOTEL ANJELIQ

Алания, Анталия
UTOPIA RESORT & RESIDENCE
от 762.64 лв.

UTOPIA RESORT & RESIDENCE

Алания, Анталия
MIAROSA INCEKUM BEACH
от 765.38 лв.

MIAROSA INCEKUM BEACH

Алания, Анталия
VIKINGEN INFINITY
от 765.38 лв.

VIKINGEN INFINITY

Алания, Анталия
SAPHIR HOTEL
от 767.92 лв.

SAPHIR HOTEL

Алания, Анталия
LONICERA PREMIUM
от 780.02 лв.

LONICERA PREMIUM

Алания, Анталия
UTOPIA WORLD HOTEL
от 781.12 лв.

UTOPIA WORLD HOTEL

Алания, Анталия
Q PREMIUM RESORT
от 809.19 лв.

Q PREMIUM RESORT

Алания, Анталия
TUI BLUE PASCHA BAY
от 810.14 лв.

TUI BLUE PASCHA BAY

Алания, Анталия
AZURA DELUXE RESORT
от 832.47 лв.

AZURA DELUXE RESORT

Алания, Анталия
LITORE RESORT HOTEL
от 833.83 лв.

LITORE RESORT HOTEL

Алания, Анталия
GRANADA LUXURY OKURCALAR
от 842.21 лв.

GRANADA LUXURY OKURCALAR

Алания, Анталия
GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR
от 842.21 лв.

GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR

Алания, Анталия
SELENE BEACH & SPA HOTEL (ADULTS ONLY)
от 846.89 лв.

SELENE BEACH & SPA HOTEL (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
SAPHIR RESORT & SPA
от 856.91 лв.

SAPHIR RESORT & SPA

Алания, Анталия
QUATTRO FAMILY CLUB DEM HOTEL
от 878.03 лв.

QUATTRO FAMILY CLUB DEM HOTEL

Алания, Анталия
QUATTRO BEACH SPA & RESORT
от 899.94 лв.

QUATTRO BEACH SPA & RESORT

Алания, Анталия
ARIA RESORT & SPA HOTEL
от 905.02 лв.

ARIA RESORT & SPA HOTEL

Алания, Анталия
UTOPIA A GOOD LIFE FAMILY RESORT
от 909.01 лв.

UTOPIA A GOOD LIFE FAMILY RESORT

Алания, Анталия
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
от 927.81 лв.

MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT

Алания, Анталия
SERENITY QUEEN HOTEL
от 927.81 лв.

SERENITY QUEEN HOTEL

Алания, Анталия
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
от 952.75 лв.

KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA

Алания, Анталия
HAYDARPASHA PALACE
от 987.17 лв.

HAYDARPASHA PALACE

Алания, Анталия
SEVEN SEAS PALMERAS BAY
от 1012.45 лв.

SEVEN SEAS PALMERAS BAY

Алания, Анталия
BOTANIK HOTEL & RESORT
от 1029.19 лв.

BOTANIK HOTEL & RESORT

Алания, Анталия
BOTANIK PLATINUM
от 1057.94 лв.

BOTANIK PLATINUM

Алания, Анталия
SUNPRIME C-LOUNGE HOTEL (ADULTS ONLY)
от 1073.01 лв.

SUNPRIME C-LOUNGE HOTEL (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
DELPHIN DELUXE
от 1087.11 лв.

DELPHIN DELUXE

Алания, Анталия
KIRMAN ARYCANDA DELUXE
от 1104.12 лв.

KIRMAN ARYCANDA DELUXE

Алания, Анталия
KIRMAN LEODIKYA RESORT
от 1104.12 лв.

KIRMAN LEODIKYA RESORT

Алания, Анталия
RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES
от 1148.72 лв.

RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES

Алания, Анталия
GRANADA LUXURY RED (ADULTS ONLY)
от 1422.54 лв.

GRANADA LUXURY RED (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
RUBI PLATINUM SIGN
от 1610.3 лв.

RUBI PLATINUM SIGN

Алания, Анталия
icon-dots-lg icon-dots icon-arrow-left icon-arrow-right icon-print icon-facebook-f icon-instagram icon-linkedin icon-skype icon-twitter icon-facebook icon-phone icon-pin icon-star icon-bus icon-calendar icon-plane icon-tag icon-menu icon-search bank check folder globe link contact close