Адрес:
гр. Варна 9000,
Морска гара Варна,
централно фоайе, офис № 9

Телефон:
+359 52/ 600 636
+359 885 207 788; +359 889 899 677

www.orangeholiday.bg

Email:
office@orangeholiday.bg

Виж Снимки
Назад

Почивка в Бодрум, Турция със самолет от Варна в ден Четвъртък - 7 нощувки

Цени от:
315.23 €

Детайли:

Продължителност:
8 дни / 7 нощувки
Транспорт:
Самолет
Дати на отпътуване:
05.09.2024 г.,   12.09.2024 г.,   19.09.2024 г.,   26.09.2024 г.,   03.10.2024 г.
Описание:


ТУРЦИЯ ЛЯТО 2024
 „Плати депозит 30 % при записване, доплати до 30 дни преди датата на отпътуване“ 
Обявените цени са с динамично ценообразуване, в реално време и са пряко свързани с евентуална промяна в цените и условията на всеки хотел.
Хотелите си запазват правото да променят или прекратяват отстъпките и промоциите по всяко време и туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна на цената. Затова препоръчваме резервация в срок до 24 часа след избор на хотел и оферта.

Описание / Транспорт:
ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ БОДРУМ С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА В ДЕН ЧЕТВЪРТЪК
Дати: 05.09.2024 до 03.10.2024
Заминаване: FB 8187 Варна 11:55 – Бодрум 13:20
Връщане: FB 8188 Бодрум 14:20 – Варна 15:45
Тип самолет:  B733
Авиокомпания: Bulgaria Air

 • Полетните часове са в местно време. Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

 • Tрансферът е с продължителност около 30 минути до 1 час в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
 • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.


Програма:
Ден 1
Отпътуване с чартърен полет Варна-Бодрум-Варна. Кацане на летище Милас и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.

Ден 2
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 3
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Милас в обявения час. Полет за Варна.


Основна информация и допълнителни услуги:
ЛЯТО 2024, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ ВАРНА ДО МИЛАС
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:
1. Плащания:
1.1 Първи депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 30 дни преди датата на пътуване.
1.3 При неспазване на описаните по-горе в т. 1.1; 1.2 и 1.3 срокове за плащане Туроператорът има право да прекрати договора за туристически пакет и да анулира направената резервация
2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.
2.2 Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва:
-  Aко прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.
- За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.
-  При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.
2.3 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.
Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: Български граждани могат да пътуват за Република Турция с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 150 дни от датата на пристигане в Турция. При безсрочна лична карта, ако е издадена преди повече от 10 години се изисква задължително валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.
Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 20 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 една отсечка – Варна – 800 долара на тон, Милас – 800 долара на тон и курс на евро към щатски долар 1,00 към 1,00. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна – Милас, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Милас - Варна.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 20 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 14 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията е „ГЛОБАЛ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ“ на тел. +359 2 8197 197, е-mail: assistance@globalservices.bg  и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052410000528/17.06.2024 валидна от 01.07.2024-30.06.2025 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333.
 

В цената се включва:
Чартърен полет Варна - Бодрум - Варна с включени летищни такси в размер на 79 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен (55 х 40 х 20). Разрешеният багаж за бебета до 1,99 г. е 10 кг. чекиран, 10 кг. ръчен (55 х 40 х 20) и бебешка количка.
Трансфер летище - хотел - летище
7 нощувки в хотел по избор
Медицинска застраховка на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” с покритие 10 000 евро (за лица до 75 г.).
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

В цената не се включва:
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 75 до 85 г. - доплащане 25 лв.
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 85 г. - не се предлага
Такса гориво (виж забележката по- долу).
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси


SERHAN HOTEL (Adults Only)
от 315.23 €

SERHAN HOTEL (Adults Only)

Бодрум, Турция
SMART STAY BEACH
от 351.02 €

SMART STAY BEACH

Бодрум, Турция
BODRUM BEACH RESORT
от 388.15 €

BODRUM BEACH RESORT

Бодрум, Турция
MOONLIGHT HOTEL
от 398.42 €

MOONLIGHT HOTEL

Бодрум, Турция
SMART HOLIDAY BODRUM
от 405.8 €

SMART HOLIDAY BODRUM

Бодрум, Турция
RIVA BODRUM RESORT (ADULT ONLY 16+)
от 426.67 €

RIVA BODRUM RESORT (ADULT ONLY 16+)

Бодрум, Турция
KRISS HOTEL
от 432.22 €

KRISS HOTEL

Бодрум, Турция
CLUB HOTEL FLORA
от 455.53 €

CLUB HOTEL FLORA

Бодрум, Турция
BLEU NUIT HOTEL
от 465.63 €

BLEU NUIT HOTEL

Бодрум, Турция
REGULUS BEACH
от 467.96 €

REGULUS BEACH

Бодрум, Турция
PETUNYA BEACH RESORT
от 478.29 €

PETUNYA BEACH RESORT

Бодрум, Турция
COSTA 3 S BEACH
от 478.84 €

COSTA 3 S BEACH

Бодрум, Турция
OKALIPTUS HOTEL
от 478.84 €

OKALIPTUS HOTEL

Бодрум, Турция
NATUR GARDEN HOTEL
от 479.95 €

NATUR GARDEN HOTEL

Бодрум, Турция
REGULUS BEACH GUMBET RESORT
от 480.78 €

REGULUS BEACH GUMBET RESORT

Бодрум, Турция
AFYTOS BODRUM
от 483.28 €

AFYTOS BODRUM

Бодрум, Турция
BITEZ GARDEN LIFE
от 485.78 €

BITEZ GARDEN LIFE

Бодрум, Турция
DRAGUT POINT NORTH
от 486.06 €

DRAGUT POINT NORTH

Бодрум, Турция
KASSANDRA HOTEL BITEZ
от 486.61 €

KASSANDRA HOTEL BITEZ

Бодрум, Турция
BLUE BAY BEACH
от 492.16 €

BLUE BAY BEACH

Бодрум, Турция
RISA HOTEL
от 496.6 €

RISA HOTEL

Бодрум, Турция
YELKEN MANDALINCI SPA & WELNESS HOTEL
от 500.6 €

YELKEN MANDALINCI SPA & WELNESS HOTEL

Бодрум, Турция
ROSEIRA MAR-INN LUXURY
от 500.82 €

ROSEIRA MAR-INN LUXURY

Бодрум, Турция
TIANA BEACH RESORT
от 503.15 €

TIANA BEACH RESORT

Бодрум, Турция
COSTA BITEZHAN BEACH HOTEL
от 517.61 €

COSTA BITEZHAN BEACH HOTEL

Бодрум, Турция
COSTA LUVI HOTEL
от 517.69 €

COSTA LUVI HOTEL

Бодрум, Турция
BENDIS BEACH
от 521.58 €

BENDIS BEACH

Бодрум, Турция
JASMIN BEACH HOTEL
от 524.85 €

JASMIN BEACH HOTEL

Бодрум, Турция
PALOMA FAMILY CLUB
от 533.23 €

PALOMA FAMILY CLUB

Бодрум, Турция
YASMIN RESORT
от 533.23 €

YASMIN RESORT

Бодрум, Турция
LADONIA DEL MARE
от 541 €

LADONIA DEL MARE

Бодрум, Турция
ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA
от 545.44 €

ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA

Бодрум, Турция
GUMBET ANIL BEACH HOTEL
от 547.66 €

GUMBET ANIL BEACH HOTEL

Бодрум, Турция
MANDARIN RESORT & SPA
от 548.77 €

MANDARIN RESORT & SPA

Бодрум, Турция
ROYAL ASIRLIK BEACH HOTEL
от 552.32 €

ROYAL ASIRLIK BEACH HOTEL

Бодрум, Турция
CHARM BEACH HOTEL
от 563.53 €

CHARM BEACH HOTEL

Бодрум, Турция
AFYTOS BODRUM CITY
от 567.64 €

AFYTOS BODRUM CITY

Бодрум, Турция
CLUB MARMA BODRUM
от 570.52 €

CLUB MARMA BODRUM

Бодрум, Турция
CACTUS FLEUR BEACH
от 576.74 €

CACTUS FLEUR BEACH

Бодрум, Турция
AMBROSIA
от 579.85 €

AMBROSIA

Бодрум, Турция
LATANYA PARK BEACH RESORT
от 583.18 €

LATANYA PARK BEACH RESORT

Бодрум, Турция
MY ELLA BODRUM RESORT & SPA
от 590.73 €

MY ELLA BODRUM RESORT & SPA

Бодрум, Турция
DRAGUT POINT SOUTH HOTEL
от 594.78 €

DRAGUT POINT SOUTH HOTEL

Бодрум, Турция
AZURE BY YELKEN
от 596.55 €

AZURE BY YELKEN

Бодрум, Турция
DIAMOND OF BODRUM
от 603.16 €

DIAMOND OF BODRUM

Бодрум, Турция
SEASIDE BEACH CLUB
от 607.6 €

SEASIDE BEACH CLUB

Бодрум, Турция
KADIKALE RESORT
от 616.37 €

KADIKALE RESORT

Бодрум, Турция
DUJA HOTEL
от 629.58 €

DUJA HOTEL

Бодрум, Турция
SALMAKIS BEACH RESORT & SPA
от 640.46 €

SALMAKIS BEACH RESORT & SPA

Бодрум, Турция
SELECTUM COLOURS BODRUM
от 650.45 €

SELECTUM COLOURS BODRUM

Бодрум, Турция
BELLAZURE
от 657.55 €

BELLAZURE

Бодрум, Турция
CLUB MUSKEBI
от 664.21 €

CLUB MUSKEBI

Бодрум, Турция
RAMMOS HOTEL
от 685.52 €

RAMMOS HOTEL

Бодрум, Турция
MIO BIANCO
от 688.63 €

MIO BIANCO

Бодрум, Турция
BODRUM HOLIDAY RESORT
от 698.62 €

BODRUM HOLIDAY RESORT

Бодрум, Турция
BODRUM PARK RESORT
от 710.94 €

BODRUM PARK RESORT

Бодрум, Турция
ARIN RESORT HOTEL
от 714.83 €

ARIN RESORT HOTEL

Бодрум, Турция
GREEN BAY RESORT
от 735.25 €

GREEN BAY RESORT

Бодрум, Турция
MIO MARE BODRUM RESORT
от 760.78 €

MIO MARE BODRUM RESORT

Бодрум, Турция
HAPIMAG RESORT SEA GARDEN
от 766.33 €

HAPIMAG RESORT SEA GARDEN

Бодрум, Турция
BLUE DREAMS RESORT
от 768.27 €

BLUE DREAMS RESORT

Бодрум, Турция
LA BLANCHE RESORT
от 775.21 €

LA BLANCHE RESORT

Бодрум, Турция
DELTA BEACH BY MARRIOTT
от 864.23 €

DELTA BEACH BY MARRIOTT

Бодрум, Турция
SIANJI WELL BEING RESORT
от 882.11 €

SIANJI WELL BEING RESORT

Бодрум, Турция
MIRADA EXCLUSIVE BODRUM
от 952.35 €

MIRADA EXCLUSIVE BODRUM

Бодрум, Турция
LA BLANCHE ISLAND BODRUM
от 953.48 €

LA BLANCHE ISLAND BODRUM

Бодрум, Турция
BAIA HOTEL BODRUM
от 970.12 €

BAIA HOTEL BODRUM

Бодрум, Турция
TUI MAGIC LIFE BODRUM - Adults Only
от 1008.6 €

TUI MAGIC LIFE BODRUM - Adults Only

Бодрум, Турция
THE NORM COLLECTION BODRUM
от 1077.13 €

THE NORM COLLECTION BODRUM

Бодрум, Турция
XANADU ISLAND BODRUM
от 1171.14 €

XANADU ISLAND BODRUM

Бодрум, Турция
BE PREMIUM BODRUM
от 1252.27 €

BE PREMIUM BODRUM

Бодрум, Турция
VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM
от 1311.79 €

VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM

Бодрум, Турция
KAYA PALAZZO RESORT & RESIDENCE LE CHIC BODRUM
от 1432.99 €

KAYA PALAZZO RESORT & RESIDENCE LE CHIC BODRUM

Бодрум, Турция
RIXOS PREMIUM BODRUM
от 1779.54 €

RIXOS PREMIUM BODRUM

Бодрум, Турция
TITANIC LUXURY COLLECTION BODRUM
от 1855.24 €

TITANIC LUXURY COLLECTION BODRUM

Бодрум, Турция
CASA NONNA BODRUM (Adults Only)
от 1960.97 €

CASA NONNA BODRUM (Adults Only)

Бодрум, Турция
VOYAGE TORBA HV & VOYAGE TORBA PRIVATE
от 2110.76 €

VOYAGE TORBA HV & VOYAGE TORBA PRIVATE

Бодрум, Турция
LUJO HOTEL BODRUM
от 2318.78 €

LUJO HOTEL BODRUM

Бодрум, Турция
MAXX ROYAL BODRUM RESORT
от 4577.52 €

MAXX ROYAL BODRUM RESORT

Бодрум, Турция
Програма
Описание:


ТУРЦИЯ ЛЯТО 2024
 „Плати депозит 30 % при записване, доплати до 30 дни преди датата на отпътуване“ 
Обявените цени са с динамично ценообразуване, в реално време и са пряко свързани с евентуална промяна в цените и условията на всеки хотел.
Хотелите си запазват правото да променят или прекратяват отстъпките и промоциите по всяко време и туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна на цената. Затова препоръчваме резервация в срок до 24 часа след избор на хотел и оферта.

Описание / Транспорт:
ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ БОДРУМ С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА В ДЕН ЧЕТВЪРТЪК
Дати: 05.09.2024 до 03.10.2024
Заминаване: FB 8187 Варна 11:55 – Бодрум 13:20
Връщане: FB 8188 Бодрум 14:20 – Варна 15:45
Тип самолет:  B733
Авиокомпания: Bulgaria Air

 • Полетните часове са в местно време. Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

 • Tрансферът е с продължителност около 30 минути до 1 час в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
 • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.


Програма:
Ден 1
Отпътуване с чартърен полет Варна-Бодрум-Варна. Кацане на летище Милас и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.

Ден 2
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 3
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Милас в обявения час. Полет за Варна.


Цени и условия
Основна информация и допълнителни услуги:
ЛЯТО 2024, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ ВАРНА ДО МИЛАС
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:
1. Плащания:
1.1 Първи депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 30 дни преди датата на пътуване.
1.3 При неспазване на описаните по-горе в т. 1.1; 1.2 и 1.3 срокове за плащане Туроператорът има право да прекрати договора за туристически пакет и да анулира направената резервация
2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.
2.2 Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва:
-  Aко прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.
- За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.
-  При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.
2.3 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.
Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: Български граждани могат да пътуват за Република Турция с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 150 дни от датата на пристигане в Турция. При безсрочна лична карта, ако е издадена преди повече от 10 години се изисква задължително валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.
Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 20 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 една отсечка – Варна – 800 долара на тон, Милас – 800 долара на тон и курс на евро към щатски долар 1,00 към 1,00. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна – Милас, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Милас - Варна.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 20 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 14 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията е „ГЛОБАЛ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ“ на тел. +359 2 8197 197, е-mail: assistance@globalservices.bg  и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052410000528/17.06.2024 валидна от 01.07.2024-30.06.2025 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333.
 

В цената се включва:
Чартърен полет Варна - Бодрум - Варна с включени летищни такси в размер на 79 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен (55 х 40 х 20). Разрешеният багаж за бебета до 1,99 г. е 10 кг. чекиран, 10 кг. ръчен (55 х 40 х 20) и бебешка количка.
Трансфер летище - хотел - летище
7 нощувки в хотел по избор
Медицинска застраховка на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” с покритие 10 000 евро (за лица до 75 г.).
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

В цената не се включва:
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 75 до 85 г. - доплащане 25 лв.
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 85 г. - не се предлага
Такса гориво (виж забележката по- долу).
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси


Хотели по програмата
SERHAN HOTEL (Adults Only)
от 315.23 €

SERHAN HOTEL (Adults Only)

Бодрум, Турция
SMART STAY BEACH
от 351.02 €

SMART STAY BEACH

Бодрум, Турция
BODRUM BEACH RESORT
от 388.15 €

BODRUM BEACH RESORT

Бодрум, Турция
MOONLIGHT HOTEL
от 398.42 €

MOONLIGHT HOTEL

Бодрум, Турция
SMART HOLIDAY BODRUM
от 405.8 €

SMART HOLIDAY BODRUM

Бодрум, Турция
RIVA BODRUM RESORT (ADULT ONLY 16+)
от 426.67 €

RIVA BODRUM RESORT (ADULT ONLY 16+)

Бодрум, Турция
KRISS HOTEL
от 432.22 €

KRISS HOTEL

Бодрум, Турция
CLUB HOTEL FLORA
от 455.53 €

CLUB HOTEL FLORA

Бодрум, Турция
BLEU NUIT HOTEL
от 465.63 €

BLEU NUIT HOTEL

Бодрум, Турция
REGULUS BEACH
от 467.96 €

REGULUS BEACH

Бодрум, Турция
PETUNYA BEACH RESORT
от 478.29 €

PETUNYA BEACH RESORT

Бодрум, Турция
COSTA 3 S BEACH
от 478.84 €

COSTA 3 S BEACH

Бодрум, Турция
OKALIPTUS HOTEL
от 478.84 €

OKALIPTUS HOTEL

Бодрум, Турция
NATUR GARDEN HOTEL
от 479.95 €

NATUR GARDEN HOTEL

Бодрум, Турция
REGULUS BEACH GUMBET RESORT
от 480.78 €

REGULUS BEACH GUMBET RESORT

Бодрум, Турция
AFYTOS BODRUM
от 483.28 €

AFYTOS BODRUM

Бодрум, Турция
BITEZ GARDEN LIFE
от 485.78 €

BITEZ GARDEN LIFE

Бодрум, Турция
DRAGUT POINT NORTH
от 486.06 €

DRAGUT POINT NORTH

Бодрум, Турция
KASSANDRA HOTEL BITEZ
от 486.61 €

KASSANDRA HOTEL BITEZ

Бодрум, Турция
BLUE BAY BEACH
от 492.16 €

BLUE BAY BEACH

Бодрум, Турция
RISA HOTEL
от 496.6 €

RISA HOTEL

Бодрум, Турция
YELKEN MANDALINCI SPA & WELNESS HOTEL
от 500.6 €

YELKEN MANDALINCI SPA & WELNESS HOTEL

Бодрум, Турция
ROSEIRA MAR-INN LUXURY
от 500.82 €

ROSEIRA MAR-INN LUXURY

Бодрум, Турция
TIANA BEACH RESORT
от 503.15 €

TIANA BEACH RESORT

Бодрум, Турция
COSTA BITEZHAN BEACH HOTEL
от 517.61 €

COSTA BITEZHAN BEACH HOTEL

Бодрум, Турция
COSTA LUVI HOTEL
от 517.69 €

COSTA LUVI HOTEL

Бодрум, Турция
BENDIS BEACH
от 521.58 €

BENDIS BEACH

Бодрум, Турция
JASMIN BEACH HOTEL
от 524.85 €

JASMIN BEACH HOTEL

Бодрум, Турция
PALOMA FAMILY CLUB
от 533.23 €

PALOMA FAMILY CLUB

Бодрум, Турция
YASMIN RESORT
от 533.23 €

YASMIN RESORT

Бодрум, Турция
LADONIA DEL MARE
от 541 €

LADONIA DEL MARE

Бодрум, Турция
ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA
от 545.44 €

ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA

Бодрум, Турция
GUMBET ANIL BEACH HOTEL
от 547.66 €

GUMBET ANIL BEACH HOTEL

Бодрум, Турция
MANDARIN RESORT & SPA
от 548.77 €

MANDARIN RESORT & SPA

Бодрум, Турция
ROYAL ASIRLIK BEACH HOTEL
от 552.32 €

ROYAL ASIRLIK BEACH HOTEL

Бодрум, Турция
CHARM BEACH HOTEL
от 563.53 €

CHARM BEACH HOTEL

Бодрум, Турция
AFYTOS BODRUM CITY
от 567.64 €

AFYTOS BODRUM CITY

Бодрум, Турция
CLUB MARMA BODRUM
от 570.52 €

CLUB MARMA BODRUM

Бодрум, Турция
CACTUS FLEUR BEACH
от 576.74 €

CACTUS FLEUR BEACH

Бодрум, Турция
AMBROSIA
от 579.85 €

AMBROSIA

Бодрум, Турция
LATANYA PARK BEACH RESORT
от 583.18 €

LATANYA PARK BEACH RESORT

Бодрум, Турция
MY ELLA BODRUM RESORT & SPA
от 590.73 €

MY ELLA BODRUM RESORT & SPA

Бодрум, Турция
DRAGUT POINT SOUTH HOTEL
от 594.78 €

DRAGUT POINT SOUTH HOTEL

Бодрум, Турция
AZURE BY YELKEN
от 596.55 €

AZURE BY YELKEN

Бодрум, Турция
DIAMOND OF BODRUM
от 603.16 €

DIAMOND OF BODRUM

Бодрум, Турция
SEASIDE BEACH CLUB
от 607.6 €

SEASIDE BEACH CLUB

Бодрум, Турция
KADIKALE RESORT
от 616.37 €

KADIKALE RESORT

Бодрум, Турция
DUJA HOTEL
от 629.58 €

DUJA HOTEL

Бодрум, Турция
SALMAKIS BEACH RESORT & SPA
от 640.46 €

SALMAKIS BEACH RESORT & SPA

Бодрум, Турция
SELECTUM COLOURS BODRUM
от 650.45 €

SELECTUM COLOURS BODRUM

Бодрум, Турция
BELLAZURE
от 657.55 €

BELLAZURE

Бодрум, Турция
CLUB MUSKEBI
от 664.21 €

CLUB MUSKEBI

Бодрум, Турция
RAMMOS HOTEL
от 685.52 €

RAMMOS HOTEL

Бодрум, Турция
MIO BIANCO
от 688.63 €

MIO BIANCO

Бодрум, Турция
BODRUM HOLIDAY RESORT
от 698.62 €

BODRUM HOLIDAY RESORT

Бодрум, Турция
BODRUM PARK RESORT
от 710.94 €

BODRUM PARK RESORT

Бодрум, Турция
ARIN RESORT HOTEL
от 714.83 €

ARIN RESORT HOTEL

Бодрум, Турция
GREEN BAY RESORT
от 735.25 €

GREEN BAY RESORT

Бодрум, Турция
MIO MARE BODRUM RESORT
от 760.78 €

MIO MARE BODRUM RESORT

Бодрум, Турция
HAPIMAG RESORT SEA GARDEN
от 766.33 €

HAPIMAG RESORT SEA GARDEN

Бодрум, Турция
BLUE DREAMS RESORT
от 768.27 €

BLUE DREAMS RESORT

Бодрум, Турция
LA BLANCHE RESORT
от 775.21 €

LA BLANCHE RESORT

Бодрум, Турция
DELTA BEACH BY MARRIOTT
от 864.23 €

DELTA BEACH BY MARRIOTT

Бодрум, Турция
SIANJI WELL BEING RESORT
от 882.11 €

SIANJI WELL BEING RESORT

Бодрум, Турция
MIRADA EXCLUSIVE BODRUM
от 952.35 €

MIRADA EXCLUSIVE BODRUM

Бодрум, Турция
LA BLANCHE ISLAND BODRUM
от 953.48 €

LA BLANCHE ISLAND BODRUM

Бодрум, Турция
BAIA HOTEL BODRUM
от 970.12 €

BAIA HOTEL BODRUM

Бодрум, Турция
TUI MAGIC LIFE BODRUM - Adults Only
от 1008.6 €

TUI MAGIC LIFE BODRUM - Adults Only

Бодрум, Турция
THE NORM COLLECTION BODRUM
от 1077.13 €

THE NORM COLLECTION BODRUM

Бодрум, Турция
XANADU ISLAND BODRUM
от 1171.14 €

XANADU ISLAND BODRUM

Бодрум, Турция
BE PREMIUM BODRUM
от 1252.27 €

BE PREMIUM BODRUM

Бодрум, Турция
VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM
от 1311.79 €

VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM

Бодрум, Турция
KAYA PALAZZO RESORT & RESIDENCE LE CHIC BODRUM
от 1432.99 €

KAYA PALAZZO RESORT & RESIDENCE LE CHIC BODRUM

Бодрум, Турция
RIXOS PREMIUM BODRUM
от 1779.54 €

RIXOS PREMIUM BODRUM

Бодрум, Турция
TITANIC LUXURY COLLECTION BODRUM
от 1855.24 €

TITANIC LUXURY COLLECTION BODRUM

Бодрум, Турция
CASA NONNA BODRUM (Adults Only)
от 1960.97 €

CASA NONNA BODRUM (Adults Only)

Бодрум, Турция
VOYAGE TORBA HV & VOYAGE TORBA PRIVATE
от 2110.76 €

VOYAGE TORBA HV & VOYAGE TORBA PRIVATE

Бодрум, Турция
LUJO HOTEL BODRUM
от 2318.78 €

LUJO HOTEL BODRUM

Бодрум, Турция
MAXX ROYAL BODRUM RESORT
от 4577.52 €

MAXX ROYAL BODRUM RESORT

Бодрум, Турция
icon-dots-lg icon-dots icon-arrow-left icon-arrow-right icon-print icon-facebook-f icon-instagram icon-linkedin icon-skype icon-twitter icon-facebook icon-phone icon-pin icon-star icon-bus icon-calendar icon-plane icon-tag icon-menu icon-search bank check folder globe link contact close