Адрес:
гр. Варна 9000,
Морска гара Варна,
централно фоайе, офис № 9

Телефон:
+359 52/ 600 636
+359 885 207 788; +359 889 899 677

www.orangeholiday.bg

Email:
office@orangeholiday.bg

Виж Снимки
Назад

Почивка в Шарм ел Шейх, Египет със самолет от Варна - 7 нощувки

Цени от:
406.55 €

Детайли:

Продължителност:
8 дни / 7 нощувки
Транспорт:
Самолет
Дати на отпътуване:
22.09.2024 г.,   29.09.2024 г.,   06.10.2024 г.,   13.10.2024 г.,   20.10.2024 г.,   27.10.2024 г.
Описание:
ЕГИПЕТ 2024
Обявените цени са с динамично ценообразуване, в реално време и са пряко свързани с евентуална промяна в цените и условията на всеки хотел.
Хотелите си запазват правото да променят или прекратяват отстъпките и промоциите по всяко време и туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна на цената. Затова препоръчваме резервация в срок до 24 часа след избор на хотел и оферта.

Описание / Транспорт:
Полетна информация:
Заминаване: FB8289 12:50 Варна - 15:30 Шарм ел Шейх
Връщане:      FB8290 16:40 Шарм ел Шейх - 19:20 Варна
Тип самолет: B733
Адрес на авиокомпанията: гр. София, бул. "Брюксел" №1
Авиокомпания: Bulgaria Air
 • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията!

Описание / допълнителни услуги:
Информация за допълнителните екскурзии:

 • Всички допълнителни екскурзии се извършват от местен лицензиран екскурзовод на руски или английски език.
 • Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на посещаваните обекти.
 • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат само и единствено на място в щатски долари. Посочените по-долу цени са ориентировъчни и могат да бъдат променяни от местните ни партньори.

1. Планината на Моисей и манастира Св. Екатерина - Изкачване на светата планина на Моисей и посрещане на изгрева, когато според легендата, се пречистват греховете ни. Посещение на древния музей - Св. Екатерина, един от най-старите работещи манастири в света. Неговата слава и мистика идва от местоположението му в подножието на планината Синай, мястото на историята на Стария завет на Десетте божи заповеди, и така е почитана от християни, евреи и мюсюлмани. В манастира се намира и "горящия храст" и една от най-известните колекции от религиозни икони в света, чиято селекция е изложена на посетителите в музея.  Днес пътуващите и поклонниците все още са привлечени да посетят манастира и да отидат на връх Синай. Самият манастир е изграден през VІ век по времето на византийския император Юстиниан, ограден е с големи зидове за защита от бедуините. През ХІ век приема за свой патрон света Екатерина от Александрия. Разполага с изключително богата библиотека с ценни ръкописи и икони.  Построен е на мястото, където според Стария завет Господ се явил на Мойсей и му предал Божиите заповеди. В манастира се намират и мощите на "Св. Екатерина",  кладенеца на Моисей. 
Цени: Възрастен - 55$; Дете от 2 до 11.99 г - 30$. Цената не включва: възможност за наем на камила и топли завивки - срещу доп. такса. 
2. Манастира Св. Екатерина. Манастирът на планината Мойсей е един от най-старите християнски манастири в света. Ще можете да видите реликви и библейски артефакти и да научите тяхната история. Програмата на обиколката включва посещение на древния манастир Света Екатерина и Горящия храст.
Цени: Възрастен - 60$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 35$. Цената включва: входни такси, обяд. Цената не включва: напитки по време на обяда, разходи от личен характер.
3. Посещение на Пирамидите – едно от Седемте чудеса на Древния свят и Сфинкса в Гиза – най-големият, най-старият и най-известният от безбройните запазени сфинксове в Египет (с автобус). Пирамидите в Гиза от дълго време са най-посещаваната атракция около Кайро. От времето на тяхното изграждане пирамидите в Гиза въплъщават древността, мистерията – и дават повод за невероятни хипотези. Пирамидата на Хеопс е най-старата в Гиза и най-голямата в света, изградена ок. 2500 г. пр.н.е. от близо 2,3 милиона варовикови блокове, тежащи средно по 2,75 тона и придвижвани от 100 000 роби. Трите по-малки пирамиди в съседство принадлежат на Хеопсовите царици или сестри. Обяд в традиционен ресторант /включен в цената/. Посещение на Египетския музей, който пази най-голямата колекция с антики от времето на фараоните в света. В музея има 160 000 артефакти, покриващи 5000 годишна история. Посещение на фабрика за сувенири. Разходка с лодка по река Нил. Отпътуване за Шарм ел Шейх.
Цени: Възрастен - 100$; Дете от 2 до 11.99 г - 55$. Цената включва: закуска, входни такси, обяд, кафе и чай. Цената не включва: разходи от личен характер.
4. Посещение на Пирамидите – едно от Седемте чудеса на Древния свят и Сфинкса в Гиза – най-големият, най-старият и най-известният от безбройните запазени сфинксове в Египет (със самолет). Пирамидите в Гиза от дълго време са най-посещаваната атракция около Кайро. От времето на тяхното изграждане пирамидите в Гиза въплъщават древността, мистерията – и дават повод за невероятни хипотези. Пирамидата на Хеопс е най-старата в Гиза и най-голямата в света, изградена ок. 2500 г. пр.н.е. от близо 2,3 милиона варовикови блокове, тежащи средно по 2,75 тона и придвижвани от 100 000 роби. Трите по-малки пирамиди в съседство принадлежат на Хеопсовите царици или сестри. Обяд в традиционен ресторант /включен в цената/. Посещение на Египетския музей, който пази най-голямата колекция с антики от времето на фараоните в света. В музея има 160 000 артефакти, покриващи 5000 годишна история. Посещение на фабрика за сувенири. Разходка с лодка по река Нил. Отпътуване за Шарм ел Шейх.
Цени: Възрастен - 280$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 270$. Цената включва: закуска, входни такси, обяд, кафе и чай. Цената не включва: разходи от личен характер.
5. Екскурзия до Луксор (със самолет). Алея на Сфинксовете, Долината на царете, фабрика за алабастър, храмът на единствената жена фараон - кралица Хатшепсут (градът на мъртвите), Колосите на Мемнон, разходка с лодка по Нил, храмът Карнак (градът на живите).
Цени: Възрастен - 290$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 280$. Цената включва: входни такси, обяд. Цената не включва: напитки по време на обяда, разходи от личен характер.
6. Екскурзия до ЍОРДАНИЯ - ПЕТРА (1 ден, ферибот). Петра е вълшебен град, включен от ЮНЕСКО в списъка на шедьоврите на културното наследство. Яздейки коне (10 минути срещу допълнително заплащане) като Индиана Джоунс, ще преминете през лабиринта на дълбокото дефиле. Древен град, изгубен в пясъците, ще отключи вашата тайна: ще видите древния театър, двореца Ал-Хазна.
Цени: Възрастен - 305$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 300$. Цената включва: входни такси, обяд. Цената не включва: напитки по време на обяда, разходи от личен характер, яздене на коне.

7. "Магическият бял остров" (Рас Мохамед)
Ексклузивна разходка с лодка до Магическия остров, който се намира в национален парк Рас Мохамед. Уникална възможност да посетите острова и да опознаете подводния свят на резервата. Възможност за плуване сред едни от най-красивите рифове на Червено море. Ще се запознаете отблизо с естествената водна среда на едни от най-атрактивните морски обитатели.
Цени: Възрастен - 65$ без гмуркане, 75$ с 1 гмуркане; Дете от 2 до 11.99 г - 40$. Цената включва: обяд с морски дарове, безалкохолни напитки. Цената не включва: наем на маски и плавници, разходи от личен характер.
8. VIP круиз
Разходка с лодка на снежнобяла ВИП яхта. Не пропускайте възможността да събирате слънчеви лъчи на откритата палуба на луксозния кораб, да си почивате в компания на приятели, да плувате в морето или да наблюдавате безкрайното разнообразие на морските видове в морето. 
Цени: Възрастен - 105$; Дете от 4 до 11.99 г - 65$. Цената включва: обяд с морски дарове, безалкохолни напитки. Цената не включва: наем на маски и плавници, разходи от личен характер.  
9. Перлите на Синай - ПРЕОТКРИЍ ДАХАБ
Долината Вешваш в Дахаб е мистериозен извор образувал се преди векове след редките дъждове в пустинята и скрил се сред планините и каньоните. Отпътуване за Дахаб в 07.30 сутринта, при пристигането в Дахаб ще откриете: разходка с батискафа, 2 спирки за гмуркане с плавници и маски.
Цени: Възрастен - 105$ без гмуркане, 120$ с 1 гмуркане; Дете от 4 до 11.99 г - 65$. Цената включва: обяд с морски дарове, безалкохолни напитки. Цената не включва: наем на маски и плавници, разходи от личен характер.  
10. Шоу с крокодили
Ще видите шоу със змии и крокодили, които ще ви удивят с необичайни трикове, изпълнявани от дресьори на тези страховити хищници.
Цени: Възрастен - 35$; Дете от 2 до 11.99 г - 25$. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер. 
11. Шоу с делфини
Невероятното представление с участието на обучени делфини е празник за деца и възрастни.
Цени: Възрастен - 35$; Дете от 2 до 11.99 г - 25$. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер.
12. Плуване с делфини
Между 15 и 30 минути „делфинотерапия“, за да си починете и презаредите с положителни емоции от тези мили океански животни. Придружителите и зрителите заплащат такса 20$.
Цени: 30 мин - 120$; 15 мин - 90$. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер.
13. Невероятният Шарм
Обзорен тур на Шарм – най-красивият град на Червено море. Ще видите най-голямата джамия в града, ще посетите "Мемориала на мира" и развлекателния център ‘Нефертити”.
Цени: Възрастен - 15$; Дете от 2 до 11.99 г - 5$. Цената не включва: разходи от личен характер. 
14. Супер приключение
Продължителността на екскурзията е от 07:30 до 15:00 часа. Ще отидете с джип до природния резерват Nabq. Какво ви очаква: каране по дюните на дъски, подобни на сноуборд (Sand Board), яздене на камили, АТВ и джипове в най-красивите места на защитената местност. Ще посетите каньона и ще видите потъналия кораб. След това ще имате разходка с лодка с обяд с морски дарове, плуване в открито море, гмуркане със и без шнорхел.
Цени: Възрастен - 95$; Дете от 2 до 11.99 г - 60$. Цената включва: обяд с морски дарове, вода, чай и безалкохолни напитки през целия маршрут. Цената не включва: маски, плавници и плажни кърпи. 
15. Тайните на пустинята - СУПЕР САФАРИ
Шарм Ел Шейх е заобиколен от красива пустиня и величествени планини. По време на екскурзията ще карате АТВ, ще яздите камили през пустинята между планините и ще наблюдавате залеза. В края на вечерта ще се насладите на бедуинска вечеря с шоу програма, която включва известния древен танц танура, изпълняван от мъже в традиционни поли.
Цени: 40$ единично АТВ, 50$ за двама. Цената включва: вечеря с бедуините, шоу програма. Цената не включва: разходи от личен характер.
16. МЕГА САФАРИ + ВОДНИ СПОРТОВЕ
Каране на бъги, яздене на камила + водни дейности: парашут + банан + лодка с прозрачно дъно.
Цени: Възрастен - 65$; Дете от 2 до 11.99 г - 35$. Цената включва: обяд и чай с бедуините. Цената не включва: разходи от личен характер.

Програма:
Ден 1
Среща на летище Варна и изпращане от представител на туроператора. Отпътуване в 9:00 ч. с чартърен полет. Кацане на летище Шарм Ел Шейх. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00ч. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 6
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 7
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Шарм Ел Шейх в обявения час от фирмата партньор. Полет за Варна.


Основна информация и допълнителни услуги:
ЕСЕН 2024, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ ВАРНА ДО ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, ЕГИПЕТ
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ
1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 30 дни преди датата на пътуване.
1.3 При неспазване на описаните по-горе в т. 1.1 и 1.2 срокове за плащане, Туроператорът има право да прекрати договора за туристически пакет и да анулира направената резервация
2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.
2.2 Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва:

 • Aко прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.
 • За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.
 • При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.

2.3 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.
Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност минимум 6 месеца от датата на влизане в страната.
Визов режим: Има, в случай че туристите напускат територията на Синайския полуостров. За престой до 15 дни само на Синайския полуостров няма изискване за виза.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 20 календарни дни от датата на резервиране на туристическия пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 14 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.


Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 една отсечка – Варна – 800 долара на тон, Шарм ел Шейх – 800 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна – Шарм ел Шейх, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Шарм ел Шейх-Варна.
Права на пътуващите:
Пътуваащите имат право да прехвърли сключения от него договор за основната и допълнителни услуги  на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Пътуващият има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Пътуващият има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Пътуващият резервирал и заплатил  за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване пътуващият има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
Общи условия:
Медицинската застраховка по основната и допълнителни услуги е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. Те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на пътуващия.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Застраховка Отговорност на туроператора:
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052410000528/17.06.2024 валидна от 01.07.2024-30.06.2025 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333.

В цената се включва:
Самолетен билет за Чартърен полет Варна - Шарм Ел Шейх - Варна с включени летищни такси в размер на 89 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и  до 10 кг. ръчен с размери (55 х 40 х 23 см.) и 1 бр. дамска чанта/лаптоп. Разрешеният багаж за бебета до 1,99 г. е 10 кг. чекиран и 10 кг. ръчен с размери (55 х 40 х 23 см.) + бебешка количка
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване
Медицинска застраховка на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” с покритие 10 000 евро (за лица до 75 г.).
Трансфер летище - хотел - летище
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на български език на място

В цената не се включва:
Такса гориво (виж забележката по- долу).
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 75 до 85 г. - доплащане 25 лв.
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 85 г. - не се предлага
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси
Входна виза за Египет (ако се напуска Синайския полуостров)
Индивидуален трансфер до хотелите в Дахаб


GRAND HALOMY RESORT
от 406.55 €

GRAND HALOMY RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
EDEN ROCK NAAMA BAY
от 414.32 €

EDEN ROCK NAAMA BAY

Шарм Ел Шейх, Египет
DESERT VIEW SHARM
от 422.1 €

DESERT VIEW SHARM

Шарм Ел Шейх, Египет
AMAR SINA BOUTIQUE VILLAGE
от 431.19 €

AMAR SINA BOUTIQUE VILLAGE

Шарм Ел Шейх, Египет
TIVOLI HOTEL AQUA PARK
от 453.2 €

TIVOLI HOTEL AQUA PARK

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARMING INN HOTEL
от 453.2 €

SHARMING INN HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
CORAL HILLS RESORT
от 460.98 €

CORAL HILLS RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
DIVE INN RESORT
от 468.76 €

DIVE INN RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
VERGINIA SHARM RESORT & AQUA PARK
от 468.76 €

VERGINIA SHARM RESORT & AQUA PARK

Шарм Ел Шейх, Египет
CATARACT RESORT
от 484.31 €

CATARACT RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
OLD VIC SHARM RESORT
от 507.64 €

OLD VIC SHARM RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SOL Y MAR NAAMA BAY
от 515.41 €

SOL Y MAR NAAMA BAY

Шарм Ел Шейх, Египет
IL MERCATO RESORT
от 523.2 €

IL MERCATO RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CATARACT LAYALINA
от 523.2 €

CATARACT LAYALINA

Шарм Ел Шейх, Египет
IVY CYRENE SHARM (ADULTS ONLY 13+)
от 530.97 €

IVY CYRENE SHARM (ADULTS ONLY 13+)

Шарм Ел Шейх, Египет
XPERIENCE ST GEORGE HOMESTAY
от 530.97 €

XPERIENCE ST GEORGE HOMESTAY

Шарм Ел Шейх, Египет
TURQUOISE BEACH HOTEL
от 530.97 €

TURQUOISE BEACH HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
REGENCY PLAZA AQUA PARK & SPA RESORT
от 546.52 €

REGENCY PLAZA AQUA PARK & SPA RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
LIDO SHARM HOTEL
от 546.52 €

LIDO SHARM HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
IVY CYRENE ISLAND
от 546.52 €

IVY CYRENE ISLAND

Шарм Ел Шейх, Египет
PROMENADE RESORT MOUNTAIN SIDE
от 562.08 €

PROMENADE RESORT MOUNTAIN SIDE

Шарм Ел Шейх, Египет
PARROTEL AQUA PARK RESORT
от 562.08 €

PARROTEL AQUA PARK RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CONTINENTAL PLAZA BEACH RESORT
от 562.08 €

CONTINENTAL PLAZA BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
ORIENTAL RIVOLI HOTEL
от 562.08 €

ORIENTAL RIVOLI HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
REHANA SHARM RESORT & AQUA PARK
от 562.08 €

REHANA SHARM RESORT & AQUA PARK

Шарм Ел Шейх, Египет
AMWAJ OYOUN HOTEL & RESORT
от 569.86 €

AMWAJ OYOUN HOTEL & RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CHARMILLION CLUB AQUAPARK
от 585.4 €

CHARMILLION CLUB AQUAPARK

Шарм Ел Шейх, Египет
XPERIENCE KIROSEIZ PREMIER
от 585.4 €

XPERIENCE KIROSEIZ PREMIER

Шарм Ел Шейх, Египет
ISLAND VIEW
от 586.72 €

ISLAND VIEW

Шарм Ел Шейх, Египет
CHARMILLION LIFE RESORT
от 593.18 €

CHARMILLION LIFE RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM BRIDE RESORT & SPA (EX.AQUA HOTEL RESORT & SPA)
от 593.18 €

SHARM BRIDE RESORT & SPA (EX.AQUA HOTEL RESORT & SPA)

Шарм Ел Шейх, Египет
ECOTEL DAHAB
от 596.67 €

ECOTEL DAHAB

Шарм Ел Шейх, Египет
DREAMS VACANTION SHARM EL SHEIKH
от 600.96 €

DREAMS VACANTION SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
GRAND OASIS RESORT
от 600.96 €

GRAND OASIS RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND
от 600.96 €

XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND

Шарм Ел Шейх, Египет
NAAMA BAY HOTEL (EX. TROPITEL NAAMA BAY)
от 608.74 €

NAAMA BAY HOTEL (EX. TROPITEL NAAMA BAY)

Шарм Ел Шейх, Египет
ROYAL REGENCY CLUB
от 616.51 €

ROYAL REGENCY CLUB

Шарм Ел Шейх, Египет
REHANA ROYAL BEACH RESORT AQUA PARK & SPA
от 616.51 €

REHANA ROYAL BEACH RESORT AQUA PARK & SPA

Шарм Ел Шейх, Египет
TROPITEL DAHAB OASIS
от 618.7 €

TROPITEL DAHAB OASIS

Шарм Ел Шейх, Египет
DAHAB LAGOON CLUB & RESORT (EX. TIRANA DAHAB RESORT)
от 620.28 €

DAHAB LAGOON CLUB & RESORT (EX. TIRANA DAHAB RESORT)

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY BELLAVISTA
от 620.96 €

DOMINA CORAL BAY BELLAVISTA

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY AQUAMARINE
от 620.96 €

DOMINA CORAL BAY AQUAMARINE

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY OASIS
от 620.96 €

DOMINA CORAL BAY OASIS

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY HAREM
от 620.96 €

DOMINA CORAL BAY HAREM

Шарм Ел Шейх, Египет
ROMANCE REGENCY CLUB (ADULTS ONLY 16+)
от 624.28 €

ROMANCE REGENCY CLUB (ADULTS ONLY 16+)

Шарм Ел Шейх, Египет
BARCELO TIRAN SHARM
от 624.85 €

BARCELO TIRAN SHARM

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ FAYROUZ RESORT
от 625.53 €

JAZ FAYROUZ RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
GAFY RESORT
от 628.18 €

GAFY RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
PARROTEL BEACH RESORT
от 632.07 €

PARROTEL BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
HAPPY LIFE VILLAGE DAHAB
от 634.25 €

HAPPY LIFE VILLAGE DAHAB

Шарм Ел Шейх, Египет
DREAMS BEACH RESORT SHARM EL SHEIKH
от 637.62 €

DREAMS BEACH RESORT SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
SAVOY SHARM EL SHEIKH
от 639.85 €

SAVOY SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM DREAMS RESORT BY JAZ
от 639.85 €

SHARM DREAMS RESORT BY JAZ

Шарм Ел Шейх, Египет
WAVES NAAMA BAY HOTEL (EX. TROPITEL WAVES SHARM EL SHEIKH)
от 639.85 €

WAVES NAAMA BAY HOTEL (EX. TROPITEL WAVES SHARM EL SHEIKH)

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM REEF RESORT
от 639.85 €

SHARM REEF RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SETI SHARM RESORT
от 655.39 €

SETI SHARM RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CHARMILLION CLUB RESORT
от 655.39 €

CHARMILLION CLUB RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
XPERIENCE SEA BREEZE RESORT
от 655.39 €

XPERIENCE SEA BREEZE RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY SULTAN
от 659.84 €

DOMINA CORAL BAY SULTAN

Шарм Ел Шейх, Египет
LABRANDA TOWER BAY
от 659.92 €

LABRANDA TOWER BAY

Шарм Ел Шейх, Египет
SUNRISE REMAL RESORT
от 664.73 €

SUNRISE REMAL RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CHARMILLION GARDENS AQUAPARK
от 670.95 €

CHARMILLION GARDENS AQUAPARK

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ DAHABEYA
от 677.17 €

JAZ DAHABEYA

Шарм Ел Шейх, Египет
SIERRA SHARM EL SHEIKH RESORT
от 678.73 €

SIERRA SHARM EL SHEIKH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
PROMENADE RESORT BEACH SIDE
от 678.73 €

PROMENADE RESORT BEACH SIDE

Шарм Ел Шейх, Египет
MARINA SHARM HOTEL
от 678.73 €

MARINA SHARM HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ MIRABEL CLUB AND PARK
от 678.73 €

JAZ MIRABEL CLUB AND PARK

Шарм Ел Шейх, Египет
DOUBLETREE BY HILTON SHARKS BAY RESORT
от 678.73 €

DOUBLETREE BY HILTON SHARKS BAY RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
GHAZALA BEACH HOTEL
от 686.5 €

GHAZALA BEACH HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
PARK REGENCY SHARM EL SHEIKH
от 686.5 €

PARK REGENCY SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
SWISS INN RESORT DAHAB
от 688.68 €

SWISS INN RESORT DAHAB

Шарм Ел Шейх, Египет
CLUB REEF HOTEL
от 692.33 €

CLUB REEF HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM CLUB BEACH RESORT
от 692.33 €

SHARM CLUB BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM RESORT HOTEL
от 702.05 €

SHARM RESORT HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
RENAISSANCE SHARM EL SHEIKH GOLDEN VIEW BEACH RESORT
от 709.83 €

RENAISSANCE SHARM EL SHEIKH GOLDEN VIEW BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
NOVOTEL PALM
от 717.61 €

NOVOTEL PALM

Шарм Ел Шейх, Египет
PICKALBATROS LAGUNA CLUB RESORT SHARM (ADULTS ONLY 16+)
от 717.61 €

PICKALBATROS LAGUNA CLUB RESORT SHARM (ADULTS ONLY 16+)

Шарм Ел Шейх, Египет
CONCORDE EL SALAM SPORT AREA
от 717.61 €

CONCORDE EL SALAM SPORT AREA

Шарм Ел Шейх, Египет
CLEOPATRA LUXURY RESORT SHARM EL SHEIKH
от 717.61 €

CLEOPATRA LUXURY RESORT SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
CORAL SEA AQUA CLUB RESORT
от 717.61 €

CORAL SEA AQUA CLUB RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SHERATON SHARM HOTEL
от 717.61 €

SHERATON SHARM HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
PYRAMISA RESORT SHARM EL SHEIKH
от 717.61 €

PYRAMISA RESORT SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ SHARKS BAY
от 718.77 €

JAZ SHARKS BAY

Шарм Ел Шейх, Египет
GHAZALA GARDENS HOTEL
от 725.38 €

GHAZALA GARDENS HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
AURORA ORIENTAL RESORT
от 731.14 €

AURORA ORIENTAL RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ BELVEDERE
от 733.16 €

JAZ BELVEDERE

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM PLAZA HOTEL
от 748.72 €

SHARM PLAZA HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
REEF OASIS BLUE BAY RESORT & SPA
от 756.49 €

REEF OASIS BLUE BAY RESORT & SPA

Шарм Ел Шейх, Египет
TAMRA BEACH HOTEL
от 758.43 €

TAMRA BEACH HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
STELLA DI MARE BEACH HOTEL & SPA
от 762.72 €

STELLA DI MARE BEACH HOTEL & SPA

Шарм Ел Шейх, Египет
MAGIC WORLD SHARM BY JAZ - IBEROTEL REDSINA
от 762.72 €

MAGIC WORLD SHARM BY JAZ - IBEROTEL REDSINA

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY ELISIR
от 768.71 €

DOMINA CORAL BAY ELISIR

Шарм Ел Шейх, Египет
SIVA SHARM
от 779.82 €

SIVA SHARM

Шарм Ел Шейх, Египет
ALBATROS AQUA BLU SHARM EL SHEIKH
от 789.82 €

ALBATROS AQUA BLU SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ MIRABEL BEACH
от 795.37 €

JAZ MIRABEL BEACH

Шарм Ел Шейх, Египет
CONCORDE EL SALAM FRONT AREA
от 795.37 €

CONCORDE EL SALAM FRONT AREA

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM GRAND PLAZA RESORT
от 795.37 €

SHARM GRAND PLAZA RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
PICKALBATROS LAGUNA VISTA BEACH RESORT
от 795.37 €

PICKALBATROS LAGUNA VISTA BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
ROYAL ALBATROS MODERNA
от 795.37 €

ROYAL ALBATROS MODERNA

Шарм Ел Шейх, Египет
MONTE CARLO SHARM RESORT SPA & AQUA PARK
от 795.37 €

MONTE CARLO SHARM RESORT SPA & AQUA PARK

Шарм Ел Шейх, Египет
THE GRAND HOTEL
от 795.37 €

THE GRAND HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
NOVOTEL BEACH
от 795.37 €

NOVOTEL BEACH

Шарм Ел Шейх, Египет
SUNRISE REMAL BEACH RESORT
от 802.37 €

SUNRISE REMAL BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CLEOPATRA LUXURY RESORT SHARM (ADULTS ONLY 16+)
от 818.7 €

CLEOPATRA LUXURY RESORT SHARM (ADULTS ONLY 16+)

Шарм Ел Шейх, Египет
REEF OASIS BEACH RESORT
от 834.25 €

REEF OASIS BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
ALBATROS AQUA PARK SHARM EL SHEIKH
от 834.25 €

ALBATROS AQUA PARK SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
MARITIM JOLIE VILLE RESORT & CASINO
от 834.25 €

MARITIM JOLIE VILLE RESORT & CASINO

Шарм Ел Шейх, Египет
PICKALBATROS PALACE SHARM
от 834.25 €

PICKALBATROS PALACE SHARM

Шарм Ел Шейх, Египет
GRAND ROTANA RESORT & SPA
от 834.25 €

GRAND ROTANA RESORT & SPA

Шарм Ел Шейх, Египет
CORAL SEA HOLIDAY RESORT
от 834.25 €

CORAL SEA HOLIDAY RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
ALBATROS SHARM RESORT
от 851.25 €

ALBATROS SHARM RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ FANARA RESORT
от 857.58 €

JAZ FANARA RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY KING'S LAKE
от 862.03 €

DOMINA CORAL BAY KING'S LAKE

Шарм Ел Шейх, Египет
SENTIDO REEF OASIS SENSES RESORT
от 873.14 €

SENTIDO REEF OASIS SENSES RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CORAL SEA WATERWORLD
от 873.14 €

CORAL SEA WATERWORLD

Шарм Ел Шейх, Египет
ALBATROS ROYAL GRAND SHARM (ADULTS ONLY 16+)
от 884.3 €

ALBATROS ROYAL GRAND SHARM (ADULTS ONLY 16+)

Шарм Ел Шейх, Египет
IBEROTEL PALACE (ADULTS ONLY 16+)
от 896.47 €

IBEROTEL PALACE (ADULTS ONLY 16+)

Шарм Ел Шейх, Египет
RIXOS GOLF VILLAS & SUITES
от 916.78 €

RIXOS GOLF VILLAS & SUITES

Шарм Ел Шейх, Египет
SUNRISE MONTEMARE RESORT
от 922.6 €

SUNRISE MONTEMARE RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SUNRISE SELECT DIAMOND BEACH RESORT
от 934.65 €

SUNRISE SELECT DIAMOND BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CORAL SEA SENSATORI RESORT
от 950.9 €

CORAL SEA SENSATORI RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SUNRISE GRAND SELECT ARABIAN BEACH RESORT
от 971.75 €

SUNRISE GRAND SELECT ARABIAN BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SWISSOTEL SHARM EL SHEIKH
от 992.83 €

SWISSOTEL SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
MOVENPICK RESORT SHARM EL SHEIKH
от 1005.34 €

MOVENPICK RESORT SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
RIXOS RADAMIS BLUE PLANET
от 1073.58 €

RIXOS RADAMIS BLUE PLANET

Шарм Ел Шейх, Египет
STEIGENBERGER ALCAZAR
от 1106.43 €

STEIGENBERGER ALCAZAR

Шарм Ел Шейх, Египет
NAAMA BAY SUITES & SPA (ADULTS ONLY)
от 1106.43 €

NAAMA BAY SUITES & SPA (ADULTS ONLY)

Шарм Ел Шейх, Египет
JOLIE VILLE GOLF & RESORT
от 1111.23 €

JOLIE VILLE GOLF & RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
RIXOS SHARM EL SHEIKH (ADULTS ONLY 18+)
от 1136.3 €

RIXOS SHARM EL SHEIKH (ADULTS ONLY 18+)

Шарм Ел Шейх, Египет
RIXOS RADAMIS TIRANA
от 1136.3 €

RIXOS RADAMIS TIRANA

Шарм Ел Шейх, Египет
BARON PALMS RESORT (ADULTS ONLY 16+)
от 1145.32 €

BARON PALMS RESORT (ADULTS ONLY 16+)

Шарм Ел Шейх, Египет
POSH CLUB ARABIAN BEACH RESORT
от 1153.1 €

POSH CLUB ARABIAN BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY PRESTIGE
от 1173.09 €

DOMINA CORAL BAY PRESTIGE

Шарм Ел Шейх, Египет
BARON RESORT SHARM EL SHEIKH
от 1261.96 €

BARON RESORT SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
SULTAN GARDENS RESORT
от 1261.96 €

SULTAN GARDENS RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
POSH CLUB SUNRISE MONTEMARE RESORT
от 1291.13 €

POSH CLUB SUNRISE MONTEMARE RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
POSH CLUB SUNRISE DIAMOND BEACH RESORT
от 1303.96 €

POSH CLUB SUNRISE DIAMOND BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
RIXOS PREMIUM SEAGATE
от 1316.62 €

RIXOS PREMIUM SEAGATE

Шарм Ел Шейх, Египет
MERAKI SHARM EL SHEIKH RESORT BY SUNRISE (ADULTS ONLY)
от 1319.51 €

MERAKI SHARM EL SHEIKH RESORT BY SUNRISE (ADULTS ONLY)

Шарм Ел Шейх, Египет
WHITE HILLS RESORT
от 1319.51 €

WHITE HILLS RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
ROYAL MONTE CARLO
от 1508 €

ROYAL MONTE CARLO

Шарм Ел Шейх, Египет
POSH CLUB WHITE HILLS RESORT
от 1611.91 €

POSH CLUB WHITE HILLS RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
ROYAL SAVOY (ADULT ONLY)
от 1689.67 €

ROYAL SAVOY (ADULT ONLY)

Шарм Ел Шейх, Египет
ROYAL SAVOY VILLAS SHARM EL SHEIKH
от 5376.43 €

ROYAL SAVOY VILLAS SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
Програма
Описание:
ЕГИПЕТ 2024
Обявените цени са с динамично ценообразуване, в реално време и са пряко свързани с евентуална промяна в цените и условията на всеки хотел.
Хотелите си запазват правото да променят или прекратяват отстъпките и промоциите по всяко време и туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна на цената. Затова препоръчваме резервация в срок до 24 часа след избор на хотел и оферта.

Описание / Транспорт:
Полетна информация:
Заминаване: FB8289 12:50 Варна - 15:30 Шарм ел Шейх
Връщане:      FB8290 16:40 Шарм ел Шейх - 19:20 Варна
Тип самолет: B733
Адрес на авиокомпанията: гр. София, бул. "Брюксел" №1
Авиокомпания: Bulgaria Air
 • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията!

Описание / допълнителни услуги:
Информация за допълнителните екскурзии:

 • Всички допълнителни екскурзии се извършват от местен лицензиран екскурзовод на руски или английски език.
 • Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на посещаваните обекти.
 • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат само и единствено на място в щатски долари. Посочените по-долу цени са ориентировъчни и могат да бъдат променяни от местните ни партньори.

1. Планината на Моисей и манастира Св. Екатерина - Изкачване на светата планина на Моисей и посрещане на изгрева, когато според легендата, се пречистват греховете ни. Посещение на древния музей - Св. Екатерина, един от най-старите работещи манастири в света. Неговата слава и мистика идва от местоположението му в подножието на планината Синай, мястото на историята на Стария завет на Десетте божи заповеди, и така е почитана от християни, евреи и мюсюлмани. В манастира се намира и "горящия храст" и една от най-известните колекции от религиозни икони в света, чиято селекция е изложена на посетителите в музея.  Днес пътуващите и поклонниците все още са привлечени да посетят манастира и да отидат на връх Синай. Самият манастир е изграден през VІ век по времето на византийския император Юстиниан, ограден е с големи зидове за защита от бедуините. През ХІ век приема за свой патрон света Екатерина от Александрия. Разполага с изключително богата библиотека с ценни ръкописи и икони.  Построен е на мястото, където според Стария завет Господ се явил на Мойсей и му предал Божиите заповеди. В манастира се намират и мощите на "Св. Екатерина",  кладенеца на Моисей. 
Цени: Възрастен - 55$; Дете от 2 до 11.99 г - 30$. Цената не включва: възможност за наем на камила и топли завивки - срещу доп. такса. 
2. Манастира Св. Екатерина. Манастирът на планината Мойсей е един от най-старите християнски манастири в света. Ще можете да видите реликви и библейски артефакти и да научите тяхната история. Програмата на обиколката включва посещение на древния манастир Света Екатерина и Горящия храст.
Цени: Възрастен - 60$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 35$. Цената включва: входни такси, обяд. Цената не включва: напитки по време на обяда, разходи от личен характер.
3. Посещение на Пирамидите – едно от Седемте чудеса на Древния свят и Сфинкса в Гиза – най-големият, най-старият и най-известният от безбройните запазени сфинксове в Египет (с автобус). Пирамидите в Гиза от дълго време са най-посещаваната атракция около Кайро. От времето на тяхното изграждане пирамидите в Гиза въплъщават древността, мистерията – и дават повод за невероятни хипотези. Пирамидата на Хеопс е най-старата в Гиза и най-голямата в света, изградена ок. 2500 г. пр.н.е. от близо 2,3 милиона варовикови блокове, тежащи средно по 2,75 тона и придвижвани от 100 000 роби. Трите по-малки пирамиди в съседство принадлежат на Хеопсовите царици или сестри. Обяд в традиционен ресторант /включен в цената/. Посещение на Египетския музей, който пази най-голямата колекция с антики от времето на фараоните в света. В музея има 160 000 артефакти, покриващи 5000 годишна история. Посещение на фабрика за сувенири. Разходка с лодка по река Нил. Отпътуване за Шарм ел Шейх.
Цени: Възрастен - 100$; Дете от 2 до 11.99 г - 55$. Цената включва: закуска, входни такси, обяд, кафе и чай. Цената не включва: разходи от личен характер.
4. Посещение на Пирамидите – едно от Седемте чудеса на Древния свят и Сфинкса в Гиза – най-големият, най-старият и най-известният от безбройните запазени сфинксове в Египет (със самолет). Пирамидите в Гиза от дълго време са най-посещаваната атракция около Кайро. От времето на тяхното изграждане пирамидите в Гиза въплъщават древността, мистерията – и дават повод за невероятни хипотези. Пирамидата на Хеопс е най-старата в Гиза и най-голямата в света, изградена ок. 2500 г. пр.н.е. от близо 2,3 милиона варовикови блокове, тежащи средно по 2,75 тона и придвижвани от 100 000 роби. Трите по-малки пирамиди в съседство принадлежат на Хеопсовите царици или сестри. Обяд в традиционен ресторант /включен в цената/. Посещение на Египетския музей, който пази най-голямата колекция с антики от времето на фараоните в света. В музея има 160 000 артефакти, покриващи 5000 годишна история. Посещение на фабрика за сувенири. Разходка с лодка по река Нил. Отпътуване за Шарм ел Шейх.
Цени: Възрастен - 280$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 270$. Цената включва: закуска, входни такси, обяд, кафе и чай. Цената не включва: разходи от личен характер.
5. Екскурзия до Луксор (със самолет). Алея на Сфинксовете, Долината на царете, фабрика за алабастър, храмът на единствената жена фараон - кралица Хатшепсут (градът на мъртвите), Колосите на Мемнон, разходка с лодка по Нил, храмът Карнак (градът на живите).
Цени: Възрастен - 290$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 280$. Цената включва: входни такси, обяд. Цената не включва: напитки по време на обяда, разходи от личен характер.
6. Екскурзия до ЍОРДАНИЯ - ПЕТРА (1 ден, ферибот). Петра е вълшебен град, включен от ЮНЕСКО в списъка на шедьоврите на културното наследство. Яздейки коне (10 минути срещу допълнително заплащане) като Индиана Джоунс, ще преминете през лабиринта на дълбокото дефиле. Древен град, изгубен в пясъците, ще отключи вашата тайна: ще видите древния театър, двореца Ал-Хазна.
Цени: Възрастен - 305$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 300$. Цената включва: входни такси, обяд. Цената не включва: напитки по време на обяда, разходи от личен характер, яздене на коне.

7. "Магическият бял остров" (Рас Мохамед)
Ексклузивна разходка с лодка до Магическия остров, който се намира в национален парк Рас Мохамед. Уникална възможност да посетите острова и да опознаете подводния свят на резервата. Възможност за плуване сред едни от най-красивите рифове на Червено море. Ще се запознаете отблизо с естествената водна среда на едни от най-атрактивните морски обитатели.
Цени: Възрастен - 65$ без гмуркане, 75$ с 1 гмуркане; Дете от 2 до 11.99 г - 40$. Цената включва: обяд с морски дарове, безалкохолни напитки. Цената не включва: наем на маски и плавници, разходи от личен характер.
8. VIP круиз
Разходка с лодка на снежнобяла ВИП яхта. Не пропускайте възможността да събирате слънчеви лъчи на откритата палуба на луксозния кораб, да си почивате в компания на приятели, да плувате в морето или да наблюдавате безкрайното разнообразие на морските видове в морето. 
Цени: Възрастен - 105$; Дете от 4 до 11.99 г - 65$. Цената включва: обяд с морски дарове, безалкохолни напитки. Цената не включва: наем на маски и плавници, разходи от личен характер.  
9. Перлите на Синай - ПРЕОТКРИЍ ДАХАБ
Долината Вешваш в Дахаб е мистериозен извор образувал се преди векове след редките дъждове в пустинята и скрил се сред планините и каньоните. Отпътуване за Дахаб в 07.30 сутринта, при пристигането в Дахаб ще откриете: разходка с батискафа, 2 спирки за гмуркане с плавници и маски.
Цени: Възрастен - 105$ без гмуркане, 120$ с 1 гмуркане; Дете от 4 до 11.99 г - 65$. Цената включва: обяд с морски дарове, безалкохолни напитки. Цената не включва: наем на маски и плавници, разходи от личен характер.  
10. Шоу с крокодили
Ще видите шоу със змии и крокодили, които ще ви удивят с необичайни трикове, изпълнявани от дресьори на тези страховити хищници.
Цени: Възрастен - 35$; Дете от 2 до 11.99 г - 25$. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер. 
11. Шоу с делфини
Невероятното представление с участието на обучени делфини е празник за деца и възрастни.
Цени: Възрастен - 35$; Дете от 2 до 11.99 г - 25$. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер.
12. Плуване с делфини
Между 15 и 30 минути „делфинотерапия“, за да си починете и презаредите с положителни емоции от тези мили океански животни. Придружителите и зрителите заплащат такса 20$.
Цени: 30 мин - 120$; 15 мин - 90$. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер.
13. Невероятният Шарм
Обзорен тур на Шарм – най-красивият град на Червено море. Ще видите най-голямата джамия в града, ще посетите "Мемориала на мира" и развлекателния център ‘Нефертити”.
Цени: Възрастен - 15$; Дете от 2 до 11.99 г - 5$. Цената не включва: разходи от личен характер. 
14. Супер приключение
Продължителността на екскурзията е от 07:30 до 15:00 часа. Ще отидете с джип до природния резерват Nabq. Какво ви очаква: каране по дюните на дъски, подобни на сноуборд (Sand Board), яздене на камили, АТВ и джипове в най-красивите места на защитената местност. Ще посетите каньона и ще видите потъналия кораб. След това ще имате разходка с лодка с обяд с морски дарове, плуване в открито море, гмуркане със и без шнорхел.
Цени: Възрастен - 95$; Дете от 2 до 11.99 г - 60$. Цената включва: обяд с морски дарове, вода, чай и безалкохолни напитки през целия маршрут. Цената не включва: маски, плавници и плажни кърпи. 
15. Тайните на пустинята - СУПЕР САФАРИ
Шарм Ел Шейх е заобиколен от красива пустиня и величествени планини. По време на екскурзията ще карате АТВ, ще яздите камили през пустинята между планините и ще наблюдавате залеза. В края на вечерта ще се насладите на бедуинска вечеря с шоу програма, която включва известния древен танц танура, изпълняван от мъже в традиционни поли.
Цени: 40$ единично АТВ, 50$ за двама. Цената включва: вечеря с бедуините, шоу програма. Цената не включва: разходи от личен характер.
16. МЕГА САФАРИ + ВОДНИ СПОРТОВЕ
Каране на бъги, яздене на камила + водни дейности: парашут + банан + лодка с прозрачно дъно.
Цени: Възрастен - 65$; Дете от 2 до 11.99 г - 35$. Цената включва: обяд и чай с бедуините. Цената не включва: разходи от личен характер.

Програма:
Ден 1
Среща на летище Варна и изпращане от представител на туроператора. Отпътуване в 9:00 ч. с чартърен полет. Кацане на летище Шарм Ел Шейх. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00ч. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 6
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 7
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Шарм Ел Шейх в обявения час от фирмата партньор. Полет за Варна.


Цени и условия
Основна информация и допълнителни услуги:
ЕСЕН 2024, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ ВАРНА ДО ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, ЕГИПЕТ
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ
1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 30 дни преди датата на пътуване.
1.3 При неспазване на описаните по-горе в т. 1.1 и 1.2 срокове за плащане, Туроператорът има право да прекрати договора за туристически пакет и да анулира направената резервация
2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.
2.2 Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва:

 • Aко прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.
 • За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.
 • При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.

2.3 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.
Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност минимум 6 месеца от датата на влизане в страната.
Визов режим: Има, в случай че туристите напускат територията на Синайския полуостров. За престой до 15 дни само на Синайския полуостров няма изискване за виза.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 20 календарни дни от датата на резервиране на туристическия пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 14 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.


Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 една отсечка – Варна – 800 долара на тон, Шарм ел Шейх – 800 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна – Шарм ел Шейх, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Шарм ел Шейх-Варна.
Права на пътуващите:
Пътуваащите имат право да прехвърли сключения от него договор за основната и допълнителни услуги  на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Пътуващият има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Пътуващият има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Пътуващият резервирал и заплатил  за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване пътуващият има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
Общи условия:
Медицинската застраховка по основната и допълнителни услуги е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. Те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на пътуващия.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Застраховка Отговорност на туроператора:
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052410000528/17.06.2024 валидна от 01.07.2024-30.06.2025 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333.

В цената се включва:
Самолетен билет за Чартърен полет Варна - Шарм Ел Шейх - Варна с включени летищни такси в размер на 89 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и  до 10 кг. ръчен с размери (55 х 40 х 23 см.) и 1 бр. дамска чанта/лаптоп. Разрешеният багаж за бебета до 1,99 г. е 10 кг. чекиран и 10 кг. ръчен с размери (55 х 40 х 23 см.) + бебешка количка
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване
Медицинска застраховка на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” с покритие 10 000 евро (за лица до 75 г.).
Трансфер летище - хотел - летище
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на български език на място

В цената не се включва:
Такса гориво (виж забележката по- долу).
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 75 до 85 г. - доплащане 25 лв.
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 85 г. - не се предлага
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси
Входна виза за Египет (ако се напуска Синайския полуостров)
Индивидуален трансфер до хотелите в Дахаб


Хотели по програмата
GRAND HALOMY RESORT
от 406.55 €

GRAND HALOMY RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
EDEN ROCK NAAMA BAY
от 414.32 €

EDEN ROCK NAAMA BAY

Шарм Ел Шейх, Египет
DESERT VIEW SHARM
от 422.1 €

DESERT VIEW SHARM

Шарм Ел Шейх, Египет
AMAR SINA BOUTIQUE VILLAGE
от 431.19 €

AMAR SINA BOUTIQUE VILLAGE

Шарм Ел Шейх, Египет
TIVOLI HOTEL AQUA PARK
от 453.2 €

TIVOLI HOTEL AQUA PARK

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARMING INN HOTEL
от 453.2 €

SHARMING INN HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
CORAL HILLS RESORT
от 460.98 €

CORAL HILLS RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
DIVE INN RESORT
от 468.76 €

DIVE INN RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
VERGINIA SHARM RESORT & AQUA PARK
от 468.76 €

VERGINIA SHARM RESORT & AQUA PARK

Шарм Ел Шейх, Египет
CATARACT RESORT
от 484.31 €

CATARACT RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
OLD VIC SHARM RESORT
от 507.64 €

OLD VIC SHARM RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SOL Y MAR NAAMA BAY
от 515.41 €

SOL Y MAR NAAMA BAY

Шарм Ел Шейх, Египет
IL MERCATO RESORT
от 523.2 €

IL MERCATO RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CATARACT LAYALINA
от 523.2 €

CATARACT LAYALINA

Шарм Ел Шейх, Египет
IVY CYRENE SHARM (ADULTS ONLY 13+)
от 530.97 €

IVY CYRENE SHARM (ADULTS ONLY 13+)

Шарм Ел Шейх, Египет
XPERIENCE ST GEORGE HOMESTAY
от 530.97 €

XPERIENCE ST GEORGE HOMESTAY

Шарм Ел Шейх, Египет
TURQUOISE BEACH HOTEL
от 530.97 €

TURQUOISE BEACH HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
REGENCY PLAZA AQUA PARK & SPA RESORT
от 546.52 €

REGENCY PLAZA AQUA PARK & SPA RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
LIDO SHARM HOTEL
от 546.52 €

LIDO SHARM HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
IVY CYRENE ISLAND
от 546.52 €

IVY CYRENE ISLAND

Шарм Ел Шейх, Египет
PROMENADE RESORT MOUNTAIN SIDE
от 562.08 €

PROMENADE RESORT MOUNTAIN SIDE

Шарм Ел Шейх, Египет
PARROTEL AQUA PARK RESORT
от 562.08 €

PARROTEL AQUA PARK RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CONTINENTAL PLAZA BEACH RESORT
от 562.08 €

CONTINENTAL PLAZA BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
ORIENTAL RIVOLI HOTEL
от 562.08 €

ORIENTAL RIVOLI HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
REHANA SHARM RESORT & AQUA PARK
от 562.08 €

REHANA SHARM RESORT & AQUA PARK

Шарм Ел Шейх, Египет
AMWAJ OYOUN HOTEL & RESORT
от 569.86 €

AMWAJ OYOUN HOTEL & RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CHARMILLION CLUB AQUAPARK
от 585.4 €

CHARMILLION CLUB AQUAPARK

Шарм Ел Шейх, Египет
XPERIENCE KIROSEIZ PREMIER
от 585.4 €

XPERIENCE KIROSEIZ PREMIER

Шарм Ел Шейх, Египет
ISLAND VIEW
от 586.72 €

ISLAND VIEW

Шарм Ел Шейх, Египет
CHARMILLION LIFE RESORT
от 593.18 €

CHARMILLION LIFE RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM BRIDE RESORT & SPA (EX.AQUA HOTEL RESORT & SPA)
от 593.18 €

SHARM BRIDE RESORT & SPA (EX.AQUA HOTEL RESORT & SPA)

Шарм Ел Шейх, Египет
ECOTEL DAHAB
от 596.67 €

ECOTEL DAHAB

Шарм Ел Шейх, Египет
DREAMS VACANTION SHARM EL SHEIKH
от 600.96 €

DREAMS VACANTION SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
GRAND OASIS RESORT
от 600.96 €

GRAND OASIS RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND
от 600.96 €

XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND

Шарм Ел Шейх, Египет
NAAMA BAY HOTEL (EX. TROPITEL NAAMA BAY)
от 608.74 €

NAAMA BAY HOTEL (EX. TROPITEL NAAMA BAY)

Шарм Ел Шейх, Египет
ROYAL REGENCY CLUB
от 616.51 €

ROYAL REGENCY CLUB

Шарм Ел Шейх, Египет
REHANA ROYAL BEACH RESORT AQUA PARK & SPA
от 616.51 €

REHANA ROYAL BEACH RESORT AQUA PARK & SPA

Шарм Ел Шейх, Египет
TROPITEL DAHAB OASIS
от 618.7 €

TROPITEL DAHAB OASIS

Шарм Ел Шейх, Египет
DAHAB LAGOON CLUB & RESORT (EX. TIRANA DAHAB RESORT)
от 620.28 €

DAHAB LAGOON CLUB & RESORT (EX. TIRANA DAHAB RESORT)

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY BELLAVISTA
от 620.96 €

DOMINA CORAL BAY BELLAVISTA

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY AQUAMARINE
от 620.96 €

DOMINA CORAL BAY AQUAMARINE

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY OASIS
от 620.96 €

DOMINA CORAL BAY OASIS

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY HAREM
от 620.96 €

DOMINA CORAL BAY HAREM

Шарм Ел Шейх, Египет
ROMANCE REGENCY CLUB (ADULTS ONLY 16+)
от 624.28 €

ROMANCE REGENCY CLUB (ADULTS ONLY 16+)

Шарм Ел Шейх, Египет
BARCELO TIRAN SHARM
от 624.85 €

BARCELO TIRAN SHARM

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ FAYROUZ RESORT
от 625.53 €

JAZ FAYROUZ RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
GAFY RESORT
от 628.18 €

GAFY RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
PARROTEL BEACH RESORT
от 632.07 €

PARROTEL BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
HAPPY LIFE VILLAGE DAHAB
от 634.25 €

HAPPY LIFE VILLAGE DAHAB

Шарм Ел Шейх, Египет
DREAMS BEACH RESORT SHARM EL SHEIKH
от 637.62 €

DREAMS BEACH RESORT SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
SAVOY SHARM EL SHEIKH
от 639.85 €

SAVOY SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM DREAMS RESORT BY JAZ
от 639.85 €

SHARM DREAMS RESORT BY JAZ

Шарм Ел Шейх, Египет
WAVES NAAMA BAY HOTEL (EX. TROPITEL WAVES SHARM EL SHEIKH)
от 639.85 €

WAVES NAAMA BAY HOTEL (EX. TROPITEL WAVES SHARM EL SHEIKH)

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM REEF RESORT
от 639.85 €

SHARM REEF RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SETI SHARM RESORT
от 655.39 €

SETI SHARM RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CHARMILLION CLUB RESORT
от 655.39 €

CHARMILLION CLUB RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
XPERIENCE SEA BREEZE RESORT
от 655.39 €

XPERIENCE SEA BREEZE RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY SULTAN
от 659.84 €

DOMINA CORAL BAY SULTAN

Шарм Ел Шейх, Египет
LABRANDA TOWER BAY
от 659.92 €

LABRANDA TOWER BAY

Шарм Ел Шейх, Египет
SUNRISE REMAL RESORT
от 664.73 €

SUNRISE REMAL RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CHARMILLION GARDENS AQUAPARK
от 670.95 €

CHARMILLION GARDENS AQUAPARK

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ DAHABEYA
от 677.17 €

JAZ DAHABEYA

Шарм Ел Шейх, Египет
SIERRA SHARM EL SHEIKH RESORT
от 678.73 €

SIERRA SHARM EL SHEIKH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
PROMENADE RESORT BEACH SIDE
от 678.73 €

PROMENADE RESORT BEACH SIDE

Шарм Ел Шейх, Египет
MARINA SHARM HOTEL
от 678.73 €

MARINA SHARM HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ MIRABEL CLUB AND PARK
от 678.73 €

JAZ MIRABEL CLUB AND PARK

Шарм Ел Шейх, Египет
DOUBLETREE BY HILTON SHARKS BAY RESORT
от 678.73 €

DOUBLETREE BY HILTON SHARKS BAY RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
GHAZALA BEACH HOTEL
от 686.5 €

GHAZALA BEACH HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
PARK REGENCY SHARM EL SHEIKH
от 686.5 €

PARK REGENCY SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
SWISS INN RESORT DAHAB
от 688.68 €

SWISS INN RESORT DAHAB

Шарм Ел Шейх, Египет
CLUB REEF HOTEL
от 692.33 €

CLUB REEF HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM CLUB BEACH RESORT
от 692.33 €

SHARM CLUB BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM RESORT HOTEL
от 702.05 €

SHARM RESORT HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
RENAISSANCE SHARM EL SHEIKH GOLDEN VIEW BEACH RESORT
от 709.83 €

RENAISSANCE SHARM EL SHEIKH GOLDEN VIEW BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
NOVOTEL PALM
от 717.61 €

NOVOTEL PALM

Шарм Ел Шейх, Египет
PICKALBATROS LAGUNA CLUB RESORT SHARM (ADULTS ONLY 16+)
от 717.61 €

PICKALBATROS LAGUNA CLUB RESORT SHARM (ADULTS ONLY 16+)

Шарм Ел Шейх, Египет
CONCORDE EL SALAM SPORT AREA
от 717.61 €

CONCORDE EL SALAM SPORT AREA

Шарм Ел Шейх, Египет
CLEOPATRA LUXURY RESORT SHARM EL SHEIKH
от 717.61 €

CLEOPATRA LUXURY RESORT SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
CORAL SEA AQUA CLUB RESORT
от 717.61 €

CORAL SEA AQUA CLUB RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SHERATON SHARM HOTEL
от 717.61 €

SHERATON SHARM HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
PYRAMISA RESORT SHARM EL SHEIKH
от 717.61 €

PYRAMISA RESORT SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ SHARKS BAY
от 718.77 €

JAZ SHARKS BAY

Шарм Ел Шейх, Египет
GHAZALA GARDENS HOTEL
от 725.38 €

GHAZALA GARDENS HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
AURORA ORIENTAL RESORT
от 731.14 €

AURORA ORIENTAL RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ BELVEDERE
от 733.16 €

JAZ BELVEDERE

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM PLAZA HOTEL
от 748.72 €

SHARM PLAZA HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
REEF OASIS BLUE BAY RESORT & SPA
от 756.49 €

REEF OASIS BLUE BAY RESORT & SPA

Шарм Ел Шейх, Египет
TAMRA BEACH HOTEL
от 758.43 €

TAMRA BEACH HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
STELLA DI MARE BEACH HOTEL & SPA
от 762.72 €

STELLA DI MARE BEACH HOTEL & SPA

Шарм Ел Шейх, Египет
MAGIC WORLD SHARM BY JAZ - IBEROTEL REDSINA
от 762.72 €

MAGIC WORLD SHARM BY JAZ - IBEROTEL REDSINA

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY ELISIR
от 768.71 €

DOMINA CORAL BAY ELISIR

Шарм Ел Шейх, Египет
SIVA SHARM
от 779.82 €

SIVA SHARM

Шарм Ел Шейх, Египет
ALBATROS AQUA BLU SHARM EL SHEIKH
от 789.82 €

ALBATROS AQUA BLU SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ MIRABEL BEACH
от 795.37 €

JAZ MIRABEL BEACH

Шарм Ел Шейх, Египет
CONCORDE EL SALAM FRONT AREA
от 795.37 €

CONCORDE EL SALAM FRONT AREA

Шарм Ел Шейх, Египет
SHARM GRAND PLAZA RESORT
от 795.37 €

SHARM GRAND PLAZA RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
PICKALBATROS LAGUNA VISTA BEACH RESORT
от 795.37 €

PICKALBATROS LAGUNA VISTA BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
ROYAL ALBATROS MODERNA
от 795.37 €

ROYAL ALBATROS MODERNA

Шарм Ел Шейх, Египет
MONTE CARLO SHARM RESORT SPA & AQUA PARK
от 795.37 €

MONTE CARLO SHARM RESORT SPA & AQUA PARK

Шарм Ел Шейх, Египет
THE GRAND HOTEL
от 795.37 €

THE GRAND HOTEL

Шарм Ел Шейх, Египет
NOVOTEL BEACH
от 795.37 €

NOVOTEL BEACH

Шарм Ел Шейх, Египет
SUNRISE REMAL BEACH RESORT
от 802.37 €

SUNRISE REMAL BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CLEOPATRA LUXURY RESORT SHARM (ADULTS ONLY 16+)
от 818.7 €

CLEOPATRA LUXURY RESORT SHARM (ADULTS ONLY 16+)

Шарм Ел Шейх, Египет
REEF OASIS BEACH RESORT
от 834.25 €

REEF OASIS BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
ALBATROS AQUA PARK SHARM EL SHEIKH
от 834.25 €

ALBATROS AQUA PARK SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
MARITIM JOLIE VILLE RESORT & CASINO
от 834.25 €

MARITIM JOLIE VILLE RESORT & CASINO

Шарм Ел Шейх, Египет
PICKALBATROS PALACE SHARM
от 834.25 €

PICKALBATROS PALACE SHARM

Шарм Ел Шейх, Египет
GRAND ROTANA RESORT & SPA
от 834.25 €

GRAND ROTANA RESORT & SPA

Шарм Ел Шейх, Египет
CORAL SEA HOLIDAY RESORT
от 834.25 €

CORAL SEA HOLIDAY RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
ALBATROS SHARM RESORT
от 851.25 €

ALBATROS SHARM RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
JAZ FANARA RESORT
от 857.58 €

JAZ FANARA RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY KING'S LAKE
от 862.03 €

DOMINA CORAL BAY KING'S LAKE

Шарм Ел Шейх, Египет
SENTIDO REEF OASIS SENSES RESORT
от 873.14 €

SENTIDO REEF OASIS SENSES RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CORAL SEA WATERWORLD
от 873.14 €

CORAL SEA WATERWORLD

Шарм Ел Шейх, Египет
ALBATROS ROYAL GRAND SHARM (ADULTS ONLY 16+)
от 884.3 €

ALBATROS ROYAL GRAND SHARM (ADULTS ONLY 16+)

Шарм Ел Шейх, Египет
IBEROTEL PALACE (ADULTS ONLY 16+)
от 896.47 €

IBEROTEL PALACE (ADULTS ONLY 16+)

Шарм Ел Шейх, Египет
RIXOS GOLF VILLAS & SUITES
от 916.78 €

RIXOS GOLF VILLAS & SUITES

Шарм Ел Шейх, Египет
SUNRISE MONTEMARE RESORT
от 922.6 €

SUNRISE MONTEMARE RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SUNRISE SELECT DIAMOND BEACH RESORT
от 934.65 €

SUNRISE SELECT DIAMOND BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
CORAL SEA SENSATORI RESORT
от 950.9 €

CORAL SEA SENSATORI RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SUNRISE GRAND SELECT ARABIAN BEACH RESORT
от 971.75 €

SUNRISE GRAND SELECT ARABIAN BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
SWISSOTEL SHARM EL SHEIKH
от 992.83 €

SWISSOTEL SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
MOVENPICK RESORT SHARM EL SHEIKH
от 1005.34 €

MOVENPICK RESORT SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
RIXOS RADAMIS BLUE PLANET
от 1073.58 €

RIXOS RADAMIS BLUE PLANET

Шарм Ел Шейх, Египет
STEIGENBERGER ALCAZAR
от 1106.43 €

STEIGENBERGER ALCAZAR

Шарм Ел Шейх, Египет
NAAMA BAY SUITES & SPA (ADULTS ONLY)
от 1106.43 €

NAAMA BAY SUITES & SPA (ADULTS ONLY)

Шарм Ел Шейх, Египет
JOLIE VILLE GOLF & RESORT
от 1111.23 €

JOLIE VILLE GOLF & RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
RIXOS SHARM EL SHEIKH (ADULTS ONLY 18+)
от 1136.3 €

RIXOS SHARM EL SHEIKH (ADULTS ONLY 18+)

Шарм Ел Шейх, Египет
RIXOS RADAMIS TIRANA
от 1136.3 €

RIXOS RADAMIS TIRANA

Шарм Ел Шейх, Египет
BARON PALMS RESORT (ADULTS ONLY 16+)
от 1145.32 €

BARON PALMS RESORT (ADULTS ONLY 16+)

Шарм Ел Шейх, Египет
POSH CLUB ARABIAN BEACH RESORT
от 1153.1 €

POSH CLUB ARABIAN BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
DOMINA CORAL BAY PRESTIGE
от 1173.09 €

DOMINA CORAL BAY PRESTIGE

Шарм Ел Шейх, Египет
BARON RESORT SHARM EL SHEIKH
от 1261.96 €

BARON RESORT SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
SULTAN GARDENS RESORT
от 1261.96 €

SULTAN GARDENS RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
POSH CLUB SUNRISE MONTEMARE RESORT
от 1291.13 €

POSH CLUB SUNRISE MONTEMARE RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
POSH CLUB SUNRISE DIAMOND BEACH RESORT
от 1303.96 €

POSH CLUB SUNRISE DIAMOND BEACH RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
RIXOS PREMIUM SEAGATE
от 1316.62 €

RIXOS PREMIUM SEAGATE

Шарм Ел Шейх, Египет
MERAKI SHARM EL SHEIKH RESORT BY SUNRISE (ADULTS ONLY)
от 1319.51 €

MERAKI SHARM EL SHEIKH RESORT BY SUNRISE (ADULTS ONLY)

Шарм Ел Шейх, Египет
WHITE HILLS RESORT
от 1319.51 €

WHITE HILLS RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
ROYAL MONTE CARLO
от 1508 €

ROYAL MONTE CARLO

Шарм Ел Шейх, Египет
POSH CLUB WHITE HILLS RESORT
от 1611.91 €

POSH CLUB WHITE HILLS RESORT

Шарм Ел Шейх, Египет
ROYAL SAVOY (ADULT ONLY)
от 1689.67 €

ROYAL SAVOY (ADULT ONLY)

Шарм Ел Шейх, Египет
ROYAL SAVOY VILLAS SHARM EL SHEIKH
от 5376.43 €

ROYAL SAVOY VILLAS SHARM EL SHEIKH

Шарм Ел Шейх, Египет
icon-dots-lg icon-dots icon-arrow-left icon-arrow-right icon-print icon-facebook-f icon-instagram icon-linkedin icon-skype icon-twitter icon-facebook icon-phone icon-pin icon-star icon-bus icon-calendar icon-plane icon-tag icon-menu icon-search bank check folder globe link contact close