Адрес:
гр. Варна 9000,
Морска гара Варна,
централно фоайе, офис № 9

Телефон:
+359 52/ 600 636
+359 885 207 788; +359 889 899 677

www.orangeholiday.bg

Email:
office@orangeholiday.bg

Виж Снимки
Назад

Почивка в Алания, Турция със самолет от Варна - 7 нощувки

Цени от:
333.99 €

Детайли:

Продължителност:
8 дни / 7 нощувки
Транспорт:
Самолет
Дати на отпътуване:
25.08.2024 г.,   28.08.2024 г.,   01.09.2024 г.,   04.09.2024 г.,   08.09.2024 г.,   11.09.2024 г.,   15.09.2024 г.,   18.09.2024 г.,   22.09.2024 г.,   25.09.2024 г.,   29.09.2024 г.,   02.10.2024 г.,   06.10.2024 г.,   09.10.2024 г.,   13.10.2024 г.,   16.10.2024 г.,   20.10.2024 г.,   23.10.2024 г.,   27.10.2024 г.
Описание:
ТУРЦИЯ ЛЯТО 2024
 „Плати депозит 30 % при записване, доплати до 30 дни преди датата на отпътуване“ 
Обявените цени са с динамично ценообразуване, в реално време и са пряко свързани с евентуална промяна в цените и условията на всеки хотел.
Хотелите си запазват правото да променят или прекратяват отстъпките и промоциите по всяко време и туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна на цената. Затова препоръчваме резервация в срок до 24 часа след избор на хотел и оферта.

Описание / Транспорт:
Полетна информация Анталия с полет от Варна

Заминаване FB6745 Варна 12:00 -Анталия 13:30
Връщане FB6746 Анталия 14:10 - Варна 15:30

Тип самолет: Boeing - 733
Адрес на авиокомпанията: София, бул. "Брюксел" №1
Авиокомпания: Bulgaria Air
Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за груповия трансфер летище-хотел-летище (в зависимост от местоположението на хотела):
район Алания - около 3 часа в посока;
район Сиде - около 2.5 часа в посока;
район Лара - около 1 час в посока;
район Белек - около 2 часа в посока;
район Кемер - около 1.5 часа в посока;
Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Програма:
Ден 1
Отпътуване с чартърен полет Варна-Анталия-Варна. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.

Ден 2
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 3
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за Варна.


Основна информация и допълнителни услуги:
ЛЯТО 2024, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ ВАРНА ДО АНТАЛИЯ
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:
1. Плащания:
1.1 Първи депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 30 дни преди датата на пътуване.
1.3 При неспазване на описаните по-горе в т. 1.1 и 1.2 срокове за плащане Туроператорът има право да прекрати договора за туристически пакет и да анулира направената резервация
2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.
2.2 Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва:
  ако прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.
За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.
  При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.
2.3 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:
При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.
Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.
Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: Български граждани могат да пътуват за Република Турция с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 150 дни от датата на пристигане в Турция. При безсрочна лична карта, ако е издадена преди повече от 10 години се изисква задължително валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи за български граждани, пътуващи до Република Турция.
Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 20 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 една отсечка – Варна – 800 долара на тон, Анталия – 800 долара на тон и курс на евро към щатски долар 1,00 към 1,00. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна– Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - Варна.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 20 календарни дни от датата на резервиране на туристическия пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 14 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗЕАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "Глобъл Сървисиз България" АД на тел. +359 2 81 97 30 197, е-mail: assistance@glovalservices.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052310000537/13.06.2023 валидна от 01.07.2023-30.06.2024 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333

В цената се включва:
Чартърен полет Варна - Анталия - Варна с включени летищни такси в размер на 79 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен (55 х 40 х 23). Разрешеният багаж за бебета до 1,99 г. е 10 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен + бебешка количка.
7 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” с покритие 10 000 евро (за лица до 75 г.).
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

В цената не се включва:
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 75 до 85 г. - доплащане 25 лв.
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 85 г. - не се предлага
Такса гориво (виж забележката по- долу).
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси


SCYLAX FAMILY CLUB
от 297.41 €

SCYLAX FAMILY CLUB

Алания, Анталия
SOLIS BEACH
от 340.2 €

SOLIS BEACH

Алания, Анталия
GALAXY BEACH HOTEL
от 343.25 €

GALAXY BEACH HOTEL

Алания, Анталия
HAWAII SUITE BEACH HOTEL
от 343.64 €

HAWAII SUITE BEACH HOTEL

Алания, Анталия
BIENO CLUB SVS
от 347.75 €

BIENO CLUB SVS

Алания, Анталия
KAILA KRIZANTEM HOTEL
от 359.96 €

KAILA KRIZANTEM HOTEL

Алания, Анталия
KAILA CITY HOTEL
от 371.62 €

KAILA CITY HOTEL

Алания, Анталия
ASRIN BEACH HOTEL
от 376.27 €

ASRIN BEACH HOTEL

Алания, Анталия
KLEOPATRA BEACH HOTEL
от 381.71 €

KLEOPATRA BEACH HOTEL

Алания, Анталия
NUMA KONAKTEPE
от 383.27 €

NUMA KONAKTEPE

Алания, Анталия
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
от 383.27 €

CLOVER MAGIC GARDEN BEACH

Алания, Анталия
STELLA BEACH HOTEL
от 384.27 €

STELLA BEACH HOTEL

Алания, Анталия
KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL
от 392.6 €

KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL

Алания, Анталия
KLEOPATRA ROYAL PALM
от 392.6 €

KLEOPATRA ROYAL PALM

Алания, Анталия
GRAND KAPTAN
от 392.6 €

GRAND KAPTAN

Алания, Анталия
ASLAN CITY KLEOPATRA
от 393.04 €

ASLAN CITY KLEOPATRA

Алания, Анталия
ARABELLA WORLD HOTEL
от 394.93 €

ARABELLA WORLD HOTEL

Алания, Анталия
LONICERA CITY
от 398.04 €

LONICERA CITY

Алания, Анталия
XENO EFTALIA RESORT HOTEL
от 398.81 €

XENO EFTALIA RESORT HOTEL

Алания, Анталия
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN
от 405.47 €

HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN

Алания, Анталия
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
от 406.58 €

MC BEACH PARK RESORT HOTEL

Алания, Анталия
EFTALIA MARIN
от 414.35 €

EFTALIA MARIN

Алания, Анталия
EFTALIA AQUA RESORT
от 414.35 €

EFTALIA AQUA RESORT

Алания, Анталия
KLEOPATRA DREAMS BEACH
от 414.74 €

KLEOPATRA DREAMS BEACH

Алания, Анталия
EFTALIA VILLAGE
от 414.74 €

EFTALIA VILLAGE

Алания, Анталия
MC ARANCIA HOTEL
от 415.9 €

MC ARANCIA HOTEL

Алания, Анталия
THE GARDEN BEACH HOTEL
от 415.96 €

THE GARDEN BEACH HOTEL

Алания, Анталия
CLUB HOTEL ANJELIQ
от 418.19 €

CLUB HOTEL ANJELIQ

Алания, Анталия
KAILA BEACH
от 418.24 €

KAILA BEACH

Алания, Анталия
SENZA GRAND SANTANA
от 418.24 €

SENZA GRAND SANTANA

Алания, Анталия
EUPHORIA COMFORT BEACH ALANYA (ex.Loxia Comfort Beach)
от 419.85 €

EUPHORIA COMFORT BEACH ALANYA (ex.Loxia Comfort Beach)

Алания, Анталия
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB
от 423.68 €

SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB

Алания, Анталия
EFTALIA OCEAN
от 426.78 €

EFTALIA OCEAN

Алания, Анталия
HEDEF RESORT
от 428.78 €

HEDEF RESORT

Алания, Анталия
HEDEF KLEOPATRA HOTEL
от 428.78 €

HEDEF KLEOPATRA HOTEL

Алания, Анталия
SENZA THE INN RESORT
от 429.12 €

SENZA THE INN RESORT

Алания, Анталия
CONCORDIA CELES HOTEL
от 434.17 €

CONCORDIA CELES HOTEL

Алания, Анталия
HEDEF BEACH RESORT & SPA
от 436.55 €

HEDEF BEACH RESORT & SPA

Алания, Анталия
VILLA SUNFLOWER BEACH HOTEL
от 436.55 €

VILLA SUNFLOWER BEACH HOTEL

Алания, Анталия
WHITE CITY BEACH HOTEL (ADULTS ONLY)
от 439.21 €

WHITE CITY BEACH HOTEL (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA
от 439.21 €

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA

Алания, Анталия
ASKA BAYVIEW RESORT
от 441.55 €

ASKA BAYVIEW RESORT

Алания, Анталия
ASKA JUST IN BEACH
от 441.55 €

ASKA JUST IN BEACH

Алания, Анталия
XORIA DELUXE HOTEL
от 446.99 €

XORIA DELUXE HOTEL

Алания, Анталия
MIAROSA KONAKLI GARDEN
от 456.37 €

MIAROSA KONAKLI GARDEN

Алания, Анталия
HOLIDAY GARDEN RESORT
от 461.07 €

HOLIDAY GARDEN RESORT

Алания, Анталия
HOLIDAY PARK RESORT
от 461.07 €

HOLIDAY PARK RESORT

Алания, Анталия
OZ HOTELS SUI RESORT
от 461.42 €

OZ HOTELS SUI RESORT

Алания, Анталия
ROYAL GARDEN BEACH
от 464.08 €

ROYAL GARDEN BEACH

Алания, Анталия
GREEN GARDEN SUITES HOTEL
от 464.86 €

GREEN GARDEN SUITES HOTEL

Алания, Анталия
DIZALYA PALM GARDEN
от 468.74 €

DIZALYA PALM GARDEN

Алания, Анталия
BEACH CLUB DOGANAY
от 468.74 €

BEACH CLUB DOGANAY

Алания, Анталия
GREEN GARDEN RESORT & SPA
от 476.51 €

GREEN GARDEN RESORT & SPA

Алания, Анталия
LONICERA WORLD
от 479.62 €

LONICERA WORLD

Алания, Анталия
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL
от 480.5 €

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL

Алания, Анталия
JUSTINIANO CLUB ALANYA
от 481.17 €

JUSTINIANO CLUB ALANYA

Алания, Анталия
VIKINGEN INFINITY
от 481.62 €

VIKINGEN INFINITY

Алания, Анталия
Q AVENTURA PARK HOTEL
от 482.73 €

Q AVENTURA PARK HOTEL

Алания, Анталия
RUBI HOTEL
от 483.04 €

RUBI HOTEL

Алания, Анталия
SEALIFE BUKET RESORT & SPA
от 484.67 €

SEALIFE BUKET RESORT & SPA

Алания, Анталия
PALMERAS BEACH HOTEL
от 488.17 €

PALMERAS BEACH HOTEL

Алания, Анталия
MP LABRANDA ALANTUR RESORT
от 498.01 €

MP LABRANDA ALANTUR RESORT

Алания, Анталия
SAPHIR HOTEL
от 499.82 €

SAPHIR HOTEL

Алания, Анталия
AYDINBEY GOLD DREAMS
от 500.19 €

AYDINBEY GOLD DREAMS

Алания, Анталия
MIAROSA INCEKUM BEACH
от 506.87 €

MIAROSA INCEKUM BEACH

Алания, Анталия
UTOPIA BEACH CLUB
от 509.14 €

UTOPIA BEACH CLUB

Алания, Анталия
PERRE DELTA HOTEL RESORT & SPA
от 509.59 €

PERRE DELTA HOTEL RESORT & SPA

Алания, Анталия
UTOPIA RESORT & RESIDENCE
от 514.59 €

UTOPIA RESORT & RESIDENCE

Алания, Анталия
JUSTINIANO CLUB PARK CONTI
от 517.69 €

JUSTINIANO CLUB PARK CONTI

Алания, Анталия
ORANGE COUNTY ALANYA
от 521.58 €

ORANGE COUNTY ALANYA

Алания, Анталия
ANTIQUE ROMAN PALACE (ADULTS ONLY)
от 527.01 €

ANTIQUE ROMAN PALACE (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
LITORE RESORT HOTEL
от 528.96 €

LITORE RESORT HOTEL

Алания, Анталия
AZURA DELUXE RESORT
от 528.96 €

AZURA DELUXE RESORT

Алания, Анталия
JUSTINIANO DELUXE RESORT
от 532.46 €

JUSTINIANO DELUXE RESORT

Алания, Анталия
LONICERA PREMIUM
от 534.01 €

LONICERA PREMIUM

Алания, Анталия
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
от 536 €

ARMAS GREEN FUGLA BEACH

Алания, Анталия
SELENE BEACH & SPA HOTEL (ADULTS ONLY)
от 536.65 €

SELENE BEACH & SPA HOTEL (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
Q PREMIUM RESORT
от 544.88 €

Q PREMIUM RESORT

Алания, Анталия
SAPHIR RESORT & SPA
от 550.33 €

SAPHIR RESORT & SPA

Алания, Анталия
MUKARNAS SPA & RESORT
от 555.54 €

MUKARNAS SPA & RESORT

Алания, Анталия
UTOPIA WORLD HOTEL
от 558.1 €

UTOPIA WORLD HOTEL

Алания, Анталия
LONICERA RESORT & SPA
от 561.21 €

LONICERA RESORT & SPA

Алания, Анталия
NUMA BAY EXCLUSIVE HOTEL
от 565.42 €

NUMA BAY EXCLUSIVE HOTEL

Алания, Анталия
WHITE CITY RESORT HOTEL
от 573.41 €

WHITE CITY RESORT HOTEL

Алания, Анталия
QUATTRO FAMILY CLUB DEM HOTEL
от 594.62 €

QUATTRO FAMILY CLUB DEM HOTEL

Алания, Анталия
UTOPIA A GOOD LIFE FAMILY RESORT
от 619.42 €

UTOPIA A GOOD LIFE FAMILY RESORT

Алания, Анталия
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
от 645.51 €

MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT

Алания, Анталия
SERENITY QUEEN HOTEL
от 658 €

SERENITY QUEEN HOTEL

Алания, Анталия
TUI BLUE PASCHA BAY
от 660.83 €

TUI BLUE PASCHA BAY

Алания, Анталия
ARIA RESORT & SPA HOTEL
от 664.54 €

ARIA RESORT & SPA HOTEL

Алания, Анталия
BOTANIK PLATINUM
от 664.54 €

BOTANIK PLATINUM

Алания, Анталия
SEVEN SEAS PALMERAS BAY
от 673.53 €

SEVEN SEAS PALMERAS BAY

Алания, Анталия
HAYDARPASHA PALACE
от 678.92 €

HAYDARPASHA PALACE

Алания, Анталия
QUATTRO BEACH SPA & RESORT
от 680.53 €

QUATTRO BEACH SPA & RESORT

Алания, Анталия
GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR
от 731.79 €

GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR

Алания, Анталия
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
от 735.8 €

OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT

Алания, Анталия
SUNPRIME C-LOUNGE HOTEL (ADULTS ONLY)
от 736.47 €

SUNPRIME C-LOUNGE HOTEL (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
GRANADA LUXURY OKURCALAR
от 739.5 €

GRANADA LUXURY OKURCALAR

Алания, Анталия
BOTANIK HOTEL & RESORT
от 748.74 €

BOTANIK HOTEL & RESORT

Алания, Анталия
RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES
от 780.47 €

RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES

Алания, Анталия
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
от 812.95 €

KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA

Алания, Анталия
DELPHIN DELUXE
от 822.5 €

DELPHIN DELUXE

Алания, Анталия
KIRMAN ARYCANDA DELUXE
от 841.39 €

KIRMAN ARYCANDA DELUXE

Алания, Анталия
KIRMAN LEODIKYA RESORT
от 860.35 €

KIRMAN LEODIKYA RESORT

Алания, Анталия
GRANADA LUXURY RED (ADULTS ONLY)
от 865.01 €

GRANADA LUXURY RED (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
RUBI PLATINUM SIGN
от 1018.3 €

RUBI PLATINUM SIGN

Алания, Анталия
Програма
Описание:
ТУРЦИЯ ЛЯТО 2024
 „Плати депозит 30 % при записване, доплати до 30 дни преди датата на отпътуване“ 
Обявените цени са с динамично ценообразуване, в реално време и са пряко свързани с евентуална промяна в цените и условията на всеки хотел.
Хотелите си запазват правото да променят или прекратяват отстъпките и промоциите по всяко време и туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна на цената. Затова препоръчваме резервация в срок до 24 часа след избор на хотел и оферта.

Описание / Транспорт:
Полетна информация Анталия с полет от Варна

Заминаване FB6745 Варна 12:00 -Анталия 13:30
Връщане FB6746 Анталия 14:10 - Варна 15:30

Тип самолет: Boeing - 733
Адрес на авиокомпанията: София, бул. "Брюксел" №1
Авиокомпания: Bulgaria Air
Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за груповия трансфер летище-хотел-летище (в зависимост от местоположението на хотела):
район Алания - около 3 часа в посока;
район Сиде - около 2.5 часа в посока;
район Лара - около 1 час в посока;
район Белек - около 2 часа в посока;
район Кемер - около 1.5 часа в посока;
Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Програма:
Ден 1
Отпътуване с чартърен полет Варна-Анталия-Варна. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.

Ден 2
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 3
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за Варна.


Цени и условия
Основна информация и допълнителни услуги:
ЛЯТО 2024, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ ВАРНА ДО АНТАЛИЯ
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:
1. Плащания:
1.1 Първи депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 30 дни преди датата на пътуване.
1.3 При неспазване на описаните по-горе в т. 1.1 и 1.2 срокове за плащане Туроператорът има право да прекрати договора за туристически пакет и да анулира направената резервация
2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.
2.2 Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва:
  ако прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.
За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.
  При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.
2.3 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:
При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.
Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.
Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: Български граждани могат да пътуват за Република Турция с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 150 дни от датата на пристигане в Турция. При безсрочна лична карта, ако е издадена преди повече от 10 години се изисква задължително валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи за български граждани, пътуващи до Република Турция.
Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 20 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 една отсечка – Варна – 800 долара на тон, Анталия – 800 долара на тон и курс на евро към щатски долар 1,00 към 1,00. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна– Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - Варна.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 20 календарни дни от датата на резервиране на туристическия пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 14 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗЕАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "Глобъл Сървисиз България" АД на тел. +359 2 81 97 30 197, е-mail: assistance@glovalservices.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052310000537/13.06.2023 валидна от 01.07.2023-30.06.2024 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333

В цената се включва:
Чартърен полет Варна - Анталия - Варна с включени летищни такси в размер на 79 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен (55 х 40 х 23). Разрешеният багаж за бебета до 1,99 г. е 10 кг. чекиран и до 10 кг. ръчен + бебешка количка.
7 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” с покритие 10 000 евро (за лица до 75 г.).
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

В цената не се включва:
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 75 до 85 г. - доплащане 25 лв.
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 85 г. - не се предлага
Такса гориво (виж забележката по- долу).
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси


Хотели по програмата
SCYLAX FAMILY CLUB
от 297.41 €

SCYLAX FAMILY CLUB

Алания, Анталия
SOLIS BEACH
от 340.2 €

SOLIS BEACH

Алания, Анталия
GALAXY BEACH HOTEL
от 343.25 €

GALAXY BEACH HOTEL

Алания, Анталия
HAWAII SUITE BEACH HOTEL
от 343.64 €

HAWAII SUITE BEACH HOTEL

Алания, Анталия
BIENO CLUB SVS
от 347.75 €

BIENO CLUB SVS

Алания, Анталия
KAILA KRIZANTEM HOTEL
от 359.96 €

KAILA KRIZANTEM HOTEL

Алания, Анталия
KAILA CITY HOTEL
от 371.62 €

KAILA CITY HOTEL

Алания, Анталия
ASRIN BEACH HOTEL
от 376.27 €

ASRIN BEACH HOTEL

Алания, Анталия
KLEOPATRA BEACH HOTEL
от 381.71 €

KLEOPATRA BEACH HOTEL

Алания, Анталия
NUMA KONAKTEPE
от 383.27 €

NUMA KONAKTEPE

Алания, Анталия
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
от 383.27 €

CLOVER MAGIC GARDEN BEACH

Алания, Анталия
STELLA BEACH HOTEL
от 384.27 €

STELLA BEACH HOTEL

Алания, Анталия
KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL
от 392.6 €

KLEOPATRA ADA BEACH HOTEL

Алания, Анталия
KLEOPATRA ROYAL PALM
от 392.6 €

KLEOPATRA ROYAL PALM

Алания, Анталия
GRAND KAPTAN
от 392.6 €

GRAND KAPTAN

Алания, Анталия
ASLAN CITY KLEOPATRA
от 393.04 €

ASLAN CITY KLEOPATRA

Алания, Анталия
ARABELLA WORLD HOTEL
от 394.93 €

ARABELLA WORLD HOTEL

Алания, Анталия
LONICERA CITY
от 398.04 €

LONICERA CITY

Алания, Анталия
XENO EFTALIA RESORT HOTEL
от 398.81 €

XENO EFTALIA RESORT HOTEL

Алания, Анталия
HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN
от 405.47 €

HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN

Алания, Анталия
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
от 406.58 €

MC BEACH PARK RESORT HOTEL

Алания, Анталия
EFTALIA MARIN
от 414.35 €

EFTALIA MARIN

Алания, Анталия
EFTALIA AQUA RESORT
от 414.35 €

EFTALIA AQUA RESORT

Алания, Анталия
KLEOPATRA DREAMS BEACH
от 414.74 €

KLEOPATRA DREAMS BEACH

Алания, Анталия
EFTALIA VILLAGE
от 414.74 €

EFTALIA VILLAGE

Алания, Анталия
MC ARANCIA HOTEL
от 415.9 €

MC ARANCIA HOTEL

Алания, Анталия
THE GARDEN BEACH HOTEL
от 415.96 €

THE GARDEN BEACH HOTEL

Алания, Анталия
CLUB HOTEL ANJELIQ
от 418.19 €

CLUB HOTEL ANJELIQ

Алания, Анталия
KAILA BEACH
от 418.24 €

KAILA BEACH

Алания, Анталия
SENZA GRAND SANTANA
от 418.24 €

SENZA GRAND SANTANA

Алания, Анталия
EUPHORIA COMFORT BEACH ALANYA (ex.Loxia Comfort Beach)
от 419.85 €

EUPHORIA COMFORT BEACH ALANYA (ex.Loxia Comfort Beach)

Алания, Анталия
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB
от 423.68 €

SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB

Алания, Анталия
EFTALIA OCEAN
от 426.78 €

EFTALIA OCEAN

Алания, Анталия
HEDEF RESORT
от 428.78 €

HEDEF RESORT

Алания, Анталия
HEDEF KLEOPATRA HOTEL
от 428.78 €

HEDEF KLEOPATRA HOTEL

Алания, Анталия
SENZA THE INN RESORT
от 429.12 €

SENZA THE INN RESORT

Алания, Анталия
CONCORDIA CELES HOTEL
от 434.17 €

CONCORDIA CELES HOTEL

Алания, Анталия
HEDEF BEACH RESORT & SPA
от 436.55 €

HEDEF BEACH RESORT & SPA

Алания, Анталия
VILLA SUNFLOWER BEACH HOTEL
от 436.55 €

VILLA SUNFLOWER BEACH HOTEL

Алания, Анталия
WHITE CITY BEACH HOTEL (ADULTS ONLY)
от 439.21 €

WHITE CITY BEACH HOTEL (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA
от 439.21 €

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA

Алания, Анталия
ASKA BAYVIEW RESORT
от 441.55 €

ASKA BAYVIEW RESORT

Алания, Анталия
ASKA JUST IN BEACH
от 441.55 €

ASKA JUST IN BEACH

Алания, Анталия
XORIA DELUXE HOTEL
от 446.99 €

XORIA DELUXE HOTEL

Алания, Анталия
MIAROSA KONAKLI GARDEN
от 456.37 €

MIAROSA KONAKLI GARDEN

Алания, Анталия
HOLIDAY GARDEN RESORT
от 461.07 €

HOLIDAY GARDEN RESORT

Алания, Анталия
HOLIDAY PARK RESORT
от 461.07 €

HOLIDAY PARK RESORT

Алания, Анталия
OZ HOTELS SUI RESORT
от 461.42 €

OZ HOTELS SUI RESORT

Алания, Анталия
ROYAL GARDEN BEACH
от 464.08 €

ROYAL GARDEN BEACH

Алания, Анталия
GREEN GARDEN SUITES HOTEL
от 464.86 €

GREEN GARDEN SUITES HOTEL

Алания, Анталия
DIZALYA PALM GARDEN
от 468.74 €

DIZALYA PALM GARDEN

Алания, Анталия
BEACH CLUB DOGANAY
от 468.74 €

BEACH CLUB DOGANAY

Алания, Анталия
GREEN GARDEN RESORT & SPA
от 476.51 €

GREEN GARDEN RESORT & SPA

Алания, Анталия
LONICERA WORLD
от 479.62 €

LONICERA WORLD

Алания, Анталия
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL
от 480.5 €

THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL

Алания, Анталия
JUSTINIANO CLUB ALANYA
от 481.17 €

JUSTINIANO CLUB ALANYA

Алания, Анталия
VIKINGEN INFINITY
от 481.62 €

VIKINGEN INFINITY

Алания, Анталия
Q AVENTURA PARK HOTEL
от 482.73 €

Q AVENTURA PARK HOTEL

Алания, Анталия
RUBI HOTEL
от 483.04 €

RUBI HOTEL

Алания, Анталия
SEALIFE BUKET RESORT & SPA
от 484.67 €

SEALIFE BUKET RESORT & SPA

Алания, Анталия
PALMERAS BEACH HOTEL
от 488.17 €

PALMERAS BEACH HOTEL

Алания, Анталия
MP LABRANDA ALANTUR RESORT
от 498.01 €

MP LABRANDA ALANTUR RESORT

Алания, Анталия
SAPHIR HOTEL
от 499.82 €

SAPHIR HOTEL

Алания, Анталия
AYDINBEY GOLD DREAMS
от 500.19 €

AYDINBEY GOLD DREAMS

Алания, Анталия
MIAROSA INCEKUM BEACH
от 506.87 €

MIAROSA INCEKUM BEACH

Алания, Анталия
UTOPIA BEACH CLUB
от 509.14 €

UTOPIA BEACH CLUB

Алания, Анталия
PERRE DELTA HOTEL RESORT & SPA
от 509.59 €

PERRE DELTA HOTEL RESORT & SPA

Алания, Анталия
UTOPIA RESORT & RESIDENCE
от 514.59 €

UTOPIA RESORT & RESIDENCE

Алания, Анталия
JUSTINIANO CLUB PARK CONTI
от 517.69 €

JUSTINIANO CLUB PARK CONTI

Алания, Анталия
ORANGE COUNTY ALANYA
от 521.58 €

ORANGE COUNTY ALANYA

Алания, Анталия
ANTIQUE ROMAN PALACE (ADULTS ONLY)
от 527.01 €

ANTIQUE ROMAN PALACE (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
LITORE RESORT HOTEL
от 528.96 €

LITORE RESORT HOTEL

Алания, Анталия
AZURA DELUXE RESORT
от 528.96 €

AZURA DELUXE RESORT

Алания, Анталия
JUSTINIANO DELUXE RESORT
от 532.46 €

JUSTINIANO DELUXE RESORT

Алания, Анталия
LONICERA PREMIUM
от 534.01 €

LONICERA PREMIUM

Алания, Анталия
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
от 536 €

ARMAS GREEN FUGLA BEACH

Алания, Анталия
SELENE BEACH & SPA HOTEL (ADULTS ONLY)
от 536.65 €

SELENE BEACH & SPA HOTEL (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
Q PREMIUM RESORT
от 544.88 €

Q PREMIUM RESORT

Алания, Анталия
SAPHIR RESORT & SPA
от 550.33 €

SAPHIR RESORT & SPA

Алания, Анталия
MUKARNAS SPA & RESORT
от 555.54 €

MUKARNAS SPA & RESORT

Алания, Анталия
UTOPIA WORLD HOTEL
от 558.1 €

UTOPIA WORLD HOTEL

Алания, Анталия
LONICERA RESORT & SPA
от 561.21 €

LONICERA RESORT & SPA

Алания, Анталия
NUMA BAY EXCLUSIVE HOTEL
от 565.42 €

NUMA BAY EXCLUSIVE HOTEL

Алания, Анталия
WHITE CITY RESORT HOTEL
от 573.41 €

WHITE CITY RESORT HOTEL

Алания, Анталия
QUATTRO FAMILY CLUB DEM HOTEL
от 594.62 €

QUATTRO FAMILY CLUB DEM HOTEL

Алания, Анталия
UTOPIA A GOOD LIFE FAMILY RESORT
от 619.42 €

UTOPIA A GOOD LIFE FAMILY RESORT

Алания, Анталия
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
от 645.51 €

MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT

Алания, Анталия
SERENITY QUEEN HOTEL
от 658 €

SERENITY QUEEN HOTEL

Алания, Анталия
TUI BLUE PASCHA BAY
от 660.83 €

TUI BLUE PASCHA BAY

Алания, Анталия
ARIA RESORT & SPA HOTEL
от 664.54 €

ARIA RESORT & SPA HOTEL

Алания, Анталия
BOTANIK PLATINUM
от 664.54 €

BOTANIK PLATINUM

Алания, Анталия
SEVEN SEAS PALMERAS BAY
от 673.53 €

SEVEN SEAS PALMERAS BAY

Алания, Анталия
HAYDARPASHA PALACE
от 678.92 €

HAYDARPASHA PALACE

Алания, Анталия
QUATTRO BEACH SPA & RESORT
от 680.53 €

QUATTRO BEACH SPA & RESORT

Алания, Анталия
GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR
от 731.79 €

GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR

Алания, Анталия
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
от 735.8 €

OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT

Алания, Анталия
SUNPRIME C-LOUNGE HOTEL (ADULTS ONLY)
от 736.47 €

SUNPRIME C-LOUNGE HOTEL (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
GRANADA LUXURY OKURCALAR
от 739.5 €

GRANADA LUXURY OKURCALAR

Алания, Анталия
BOTANIK HOTEL & RESORT
от 748.74 €

BOTANIK HOTEL & RESORT

Алания, Анталия
RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES
от 780.47 €

RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES

Алания, Анталия
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
от 812.95 €

KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA

Алания, Анталия
DELPHIN DELUXE
от 822.5 €

DELPHIN DELUXE

Алания, Анталия
KIRMAN ARYCANDA DELUXE
от 841.39 €

KIRMAN ARYCANDA DELUXE

Алания, Анталия
KIRMAN LEODIKYA RESORT
от 860.35 €

KIRMAN LEODIKYA RESORT

Алания, Анталия
GRANADA LUXURY RED (ADULTS ONLY)
от 865.01 €

GRANADA LUXURY RED (ADULTS ONLY)

Алания, Анталия
RUBI PLATINUM SIGN
от 1018.3 €

RUBI PLATINUM SIGN

Алания, Анталия
icon-dots-lg icon-dots icon-arrow-left icon-arrow-right icon-print icon-facebook-f icon-instagram icon-linkedin icon-skype icon-twitter icon-facebook icon-phone icon-pin icon-star icon-bus icon-calendar icon-plane icon-tag icon-menu icon-search bank check folder globe link contact close